Güncellemeler
+1 yıl
Sırf soru sormak için bunu sordum geçen gün komşumuzda giderken sarıldı senin vücudun pamuk gibi seni alan yaşadı vs dedi ondan bu da aklıma geldi sordum yoksa geri onu isteidgimden ya da geri dönmesini beklediğimden değil bana o zamanlar ilk kez sana karşı böyle hissediyorum da demişti ondan
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kızım gittiyse geri gelmez Bir de o kadar lafın üstüne sen de geri dönme yani diğerini bilenle birlikte oldu değerini bilenle
Geri gelmesini isteidgimden değil sadece sen de bunu hissettim falan demişti ondan
Klasik erkek yalanları boş ver ya kızım sonuçta böyle göğsünü hissediyorum cinsel bir temas oluyor ve bu erkeği elbette etkiliyor yani penisi falan kalkar.
Nazik dokunuşlar yumuşacık yani güzel kokular cezbeder insani. Boş ver giden gitmiştir gittiği gün kaybetmiştir
Beter olsun inşallah ben sevdim evlenmek istedim beni kullanıp attı ileri bir şey olmadı ama yinede canım içim yandı
Ayrılıp geri dönen çok erkek olmuştur. Sizi gerçekten sevdiyse ve istediyse, geri dönmemesi için bir sebep yok
Ilkimisin onun? Cirkin guzel fakrwtmiyor erkekler ikiye ayrilir, abazalar ve yuksek testesteeon sahipliler.
Yok benden önce kuzeni ile sevgiliydi hatta sırf o kıza inat benle sevgili olmuş unutmak için srfsz. O kızla da bir şeyler yaşadığını ima etmişti ama ne yaptı bilmiyorum. Arabaya biner binmez bir iki dakika sonra hemen elini pantolonun önüne koyarsın yani iki elini üst üste koyup kapatmaya calisisrdi ama belli de olurdu bu niye sürekli böyle yapıyor diye sornadan anlamistm tabi birde bana surtuyordu Abaza pislk
Abaza bu,95% ihtimal veriyorum. Hikayen varsa anlat
Korona zamaniydi sokağa çıkma yasağı vardı bununla birlikte şekilde buluştuk arabada. İlk yakınlaşma burada oldu öncesinde opmustu falan. İşte birden bana yanasip benim üstümde tayt ve uzun tişört vardı benim bacağımi üstüne attı ben napıyorsun vs derken daha da ellemeye öpmeye başladı daha sonra beni kendine çekip kucağına oturttu ama karşilikli oturttu üst üste. Birden beni arabaya yatırıp cinsel organini bana vurdu yani resmen vurdu baya sertti ben birisi geliyor deyip hemen attım ustumden. hicbir sy olmamış gibi sigarasını vs yaktı ben tabi şok olmustum bir şey diyemedim
Baska neler var anlatabilecegin? Eger ozel seylerse gizliden cikabilirim nasıl istersen
Benimde basima gelenleri anlatırım
Başka yok bu kadar. bu şimdi beni sevmemiş mi oluyor Abaza mi oluyor insan hiç mi bir şey hissetmez ya da çirkin bulduğu birine bunu yapar
Bence çirkin degilsin. İnsanları dış gprunusune gore yargılamak aptallıktır ayrıca beyaz tenli ve yuzunde cilleri olan kız benim zevkimde çirkin olamaz. O cocuk ile ilgili tam detaylı anlatırsan iliskinizi yorum uaparım ama boyle abazaya benziyor maalesef
Bide sevgili olucaksansa sevgililigi ciddi dusunenn deger veren birisiyle olki üzülmeyesin. Aptallar, sapıklar çok ….
Liseden sınıf arkadaşımdi çok iyi cocuktu bundan iki sene önce yazdı birden sevgili olduk. Benm yüzümde çiller var ama hafif yüzünün her yerinde değildir sadece göz altlarımda her neyse bu beni minnosum diye severdi Allah için güzel kizsin falan derdi. Ayrıldı gözümün arkada kalacağı brii değilsin ahım şahım bir güzelliğn yok dedi daha sonra işte ben evlenecegim kişiye bekaret testi yaptirvam bu devirde kimseye güven olmaz belki sen de bozuktun vs dedi pislik oysaki ben kimseye onla yakın olduğum kadar olmadim
Senin adına üzüldüm :/ ama hayat devam ediyor bundan derü çıkarırsın umarım. Ve tekrarlıyorum sen çirkin falan degilsin o şahıs gitsin kendi kıçına gülsün
Daha sonra işte dul kadinlarla birlikte olduğunu falan söyledi sonradan bunun yalan olduğunu dedi bir daha biriyle sevgili olursam sana yaptikalrimi yapmicam elini bile tutmayacam çok pişman oldum vs demisti
Bana yaparken bir şey yok benden sonra öyle oldu
Ahahah totomla guldum. İnan bana blof yapıyo. Asla ama asla umursama selam bile verse bak
Boyun kaç bu arada? Ben uzunumda kısa boylular tatlı geliyo bana çok 😅😅
Bir de ben senin vücuduna kiyamadim demişti daha sonra da seni * ya içimde kaldı bari sksydm dedi sonra ben barışmak için çok ugrastm çünkü çok seviyrodum baglanmistm bir de o kadar şey olunca senelerdir de tanıyorum diye evlenmek istedim bana senin derdin kendini sktrmk ama skmycm dmisti srfsz
Ya bulmuş seven ve iyi bir kızı şerefsizlik yapıyor😡
158-160 /60 kiloyum. o da 180 55 kilo falandi aşırı zayifti ama yüzü baby face di gözleri falan koyu yeşildi beyaz tenliydi
Sen kendini anlattın ya baya tatlı biseye benziyorsun gibi vibe aldırdın bana. Acaba kimsin ya
Ben daha uzun ve ondann daha fazla kilom var 😂
Boyu daha uzun da olabilir tam hatırlamıyorum sürekli arabada durdugumuzdan karşı karşıya geçemedk bile
Yanlış anlamazsan kim oldugunu ogrenme sansim var mı?
Yok söylemem hiç kimseye güvenim kalmadı
Bana güvene bilirsin. Sözlesmede imzalattira bilirsin hatta bir yamugum olursa
Ne sozlesmesi jdhdhd
Güven sozlesmesi😂
Yok kalsın biz ne yeminler gördük senin elini bir daha tutarsam adam değilim dedi ertesi gün geldi tuttu seninle bir daha barisan namert olsun dedi iki kere daha barıştı bu serfsz
Tamam ama ben resmi sozlesme diyorum kesin olan bisi😂
Yok kalsn
Aklıma takıldın ama bunu bil 🩵🙏🏻
Hangi sehirde yasiyorsun peki bari?
Seninle... yapmak istemiş yapamayınca ayrılmış bu kadar net
Üzümlü kekim biri sana gerçeği anlatması lazim
Sen anlat bakalim
Hanımefendi biri anlatsa daha mantıklı bence
Niye
Erkek söyleyince inanmican
Peki
Benzeri yasanmıstı, özler
Baska birini istediği an aklına gelmezsin
gelir bence
Icine giriyomuydu
Sanmıyorum
Belkii
Senin gibi bir hatunu kaybetmiş
benim neyim var ona göre ahım şahım bir güzelliği olmayan biriydm
Ten uyumu vardır belki
Aynen öyle yani ben hiç kimseye bu kadar yakın davranmamstm o da mesela araba sürerken bile öpüşmek isterdi ama sonunda beni sevmediğini söyledi srfsz
boş ver onu sen ya biz tanışalım seninle:)
Yok kalsn
Ok.