4 ay boyunca her dakika mesajlasirdik konuşurduk buluşunca aramızda öpüşme sevişme tarzında şeylerde yaşandı bu erkek beni özler mi boşluğa düşer mi?
Cevabın nedir?
+1 yılbelki bahsettiğin şeyler olabilir ama bunlar belki o kadar önemli değil; senin nasıl yol izleyeceğin ve bu olanlardan sonra kendine çıkarman gereken ders belki daha önemlidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık kimseyi sevemem güvenemem ben.
- +1 yıl
bu sözünü bir kenara yaz. Aradan bir süre geçtikten sonra yine birini sevebilirsin. İnsan nasıl annesinin sütünü emerek hayattaki ilk alışkanlığını kazanıp bu en hayatî alışkanlığını bir gün terk ediyorsa; başka alışkanlıklarını da terk edebilmesi imkansız değil.
En İyi Cevaplar
+1 yıl4 ay kısacık bir süre özler tabiki ama unutması silmesi bitirmesi çok basit olur..
Değil 4 ayı 1leri 3 leri 5. Seneleri siliyoruz hiç bir şey yok muş gibi06 Yorumla
Soran+1 yılDönmesini isterim ama ozleyip dönmesini
- +1 yıl
Nasıl bir ilişkiniz oldu bilmiyorum ama 3 5 ayda öyle aşık olamıyoruz. Hiç bir bağlılık kuramıyoruz.
Çok uzun bir ilişki yürüttüğümüz bir kız olursa zaten olmayacak kızla da çok uzun süre cıkmayız böyle dediğim gibi 3 5 ayda sonlanır ve buda geri dönüşümü pek aratmaz.
Ama bazı insanlarda değişiyor.
Ki oda senin gibi düşünüyorsa geri dönebilir.
Bu sürecte bir birinizde uzak bir birinize zaman özleme fırsatı tanımalısınız..
Ayrılan taraf hatasından ders alıp geriye dönüş isteyebilir.
Fakat tavsiyemdir o dönünceye kadar onu özgür bırak elinden geldiğince uzak dur.
Soran+1 yılİnşallah şimdiye kadar hiç bir sevgilisine dönmedi diye biliyorum bakalım bende ne olucak
- +1 yıl
O senin elinde olan bir durum
Eğer ki kişi senden büyük huzur mutluluk bulduysa dönme ihtimali vardır.
Ama bu isteklerin hiç biri yoksa ve hiç umursamadan ne yaptığına bile takılmıyorsa o kişiyi silmelisin hiç bir hayır gelmeyecektir.
Soran+1 yılHahaha hep kavga ederdik huzur bulmamıştır.
- +1 yıl
Kavgalar aslında mutluluk getirir.
Çünkü güven sorunu olan kıskanan taraf hep kavgalar cıkartır.
+1 yılMerak etme 5 dk snra birisini bulur
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😏
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim canımm
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
+1 yıl4 aylık bir süre sonunda ne seni özler nede boşluğa düşer başkası ile bu şekilde devam eder kullanmış gibi seni üzüldüm
012 Yorumla
Soran+1 yılUzak mesafeli ilişkiydi bu anlattıklarım 1 kere oldu
- +1 yıl
Bu döngü böyle maalesef. Başka ile bu şekilde devam edecek gidecek özlemez seni yani
Soran+1 yılDönmez hiç bana o zaman
- +1 yıl
Öyle olur bekleme derim kendine yazık edersin düşündüğünle kalırsın öylece
Soran+1 yılOff yazık bana
- +1 yıl
İlerleyen zamanlarda başka birisiyle tanışıp ilişkiye başlayacak olursan daha dikkatli temkinli davranırsın tecrübe olur sana
Soran+1 yılbiz cinsel ilişki yaşamadık ki öpüşme yaşadık
- +1 yıl
Biliyorum onu anladım kullanılmak derken cinsel anlamda demedim sakın yanlış anlama
Soran+1 yılGönül eğlendirme mi yani kullanılma diyince asla çok ileri gitmedik izin vermem zaten buna
- +1 yıl
Aynen öyle gönül eğlendirmiş bence
Soran+1 yılSeviyorsa döner zaten neyse teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Kullanılmışsın sadece özlenmezsin merak etme, bir diğeriyle de aynı şekilde devam döngü bu artık maalesef. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAllahinfan bulsun ne diyeyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi ona her şeyini sunan birini bulursa, aklına bile gelmezmin minik kuş, gel başını omzuma yasla.
00 Yorumla
+1 yılseksi özler. gerisini bilmem. :D
091 Yorumla
Soran+1 yılBenimle yaptı sonuçta beni özlemez mi boşluğa düşmez mi
- +1 yıl
:D nereye düşer bilmem. şeftali tarlasınada düşebilir. :D kör bir kuyuyada
Soran+1 yılAnlamadım ki 😁😁
- +1 yıl
senden ayrılır ayrılmaz birini bulmuş olabilir. arayı iyi ayarlamak gerek. sevgili gitmesin.
Soran+1 yılBirini bulmamıştır inşallah bilmiyorum bulmuş olabilir ama ben artık daha fazla yüzsüzlük yapıp yazamam ona
- +1 yıl
eğer. seninle milli olduysa o erkek senindir. buda küçük bir bilgi sana
Soran+1 yılMilli oldu derken. İlk benimle opustuyse falan mı ondan mi bahsediyorsunuz
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılÖpüştüğü ilk kişi olduğumu düşünmüyorum ama ileriye gittiği ilk kişi olabilirim sormadım hiç
- +1 yıl
sorulmaz. anlanır. :D sakın sorma
Soran+1 yılNasıl olur ilkse anlatsana ben ilk defa yaşadığım için anlayamadım
- +1 yıl
herşeyi kısa tutar. titrer. hemen oldu bittiye getirir. hep senin yüzüne bakar.
Soran+1 yılTitremedi ama yüzüme falan baktı
- +1 yıl
o senin ilk olduğu için. baktı. kısa kesip başka şeylere yöneldi mi mesela ilişki sırasında ya da yemen sonrası sigara içtimi sana garip sorular sordu mu
Soran+1 yılSigara kullanmıyor. Hayır garip soru falan sormadı
- +1 yıl
üzgünüm ilk değilsin. daha önce birliktelikleri olmuş.
Soran+1 yılÜzülmedim buna ama son olmak isterdim.
- +1 yıl
inş. olursun. :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Döner inşallah
- +1 yıl
en azından durumundan haberdar ol. takip et.
Soran+1 yılHer yerden takip ediyorum 😀 kızlar çaktırmadan her yerden takip eder bende bunu söyleyeyim size
- +1 yıl
ciddi mi bende mi takipteyim :D
Soran+1 yılHahahah sende takiptesindir emin ol
- +1 yıl
Allah :D
Soran+1 yılSiz neden ayrıldınız ki
- +1 yıl
benim kisi sevgili falan değil. fuckbody ama işten güçten ayrıldım. onunla ilgilenemedim. kırıldı gitti.
Soran+1 yılAa merak ediyosun onu 🙂
- +1 yıl
geçen fal baktırdım. fala bakan kızı falda gördü. bende faldan önce rüyamda görmüştüm. takşptemiyim merak ettim. :D
Soran+1 yılHahahah bende baktiricam fal. Merak ediyosun vardır bir şeyler
- +1 yıl
benim durum garip. lise de ki sıra arkadaşımla okul bittikten sonra body olduk. 12 yıllık arkadaşlık bu noktaya geldi. :D
Soran+1 yılOhaa evlenin siz
- +1 yıl
allah söyletti :D
Soran+1 yılSen aşık olmuşsun ya inşallah mutlu olursunuz
- +1 yıl
ben tanıdığım günden beri aşığım zaten. :D. kızın ise niyeti başka aşkla falan ilgisi yok.
Soran+1 yılOha ya bak öyle kızlar hep sevilir ahh ahh. Bizde böyle sürünürüz
- +1 yıl
sen neden sevilmeyesin ki. sonuçta sende birliktelik yaşamışsın. onun sende kilit olması lazım.
Soran+1 yılBilmiyorum sanırım çok ilgi gösterdim çok sevdim sıkıldı ve gitti çok özlüyorum onu yaşadıklarımızı
- +1 yıl
şu bir gerçek. cinsellik erkek için kilittir. kürkçü dükkanı hesabı sana geri döner. tecrübee
Soran+1 yılCinsellikten kastım çok ileri gitmedik yorumları okudun mu
- +1 yıl
giriş çıkış varmı?
Soran+1 yılAa hayır tabiki okusana yorumları
- +1 yıl
şimdi gördüm. birazını görebiliyorum.
Soran+1 yılYa çok ileri şeyler olmadı göğüs avuçlama kalça elleme öpüşme
- +1 yıl
ben herşeyi yaşadım. birtek önden girmedim. onun dışındaki herşeyi yaşadım. belki ondan belkide aşkımdan ondan vazgeçemiyorum. ama herkesin bildiği. erkek cinsellik yaşadığı kızdan gitmez.
- +1 yıl
onlar birşey değil. sana gelirmi bilmiyorum. ama gelmesinden yanayım. inş. gelir.
Soran+1 yılYa nasıl bir şey değil bana göre çok fazla kendimi kirlenmiş hissediyorum cidden
- +1 yıl
sanırım. yaşın küçük. giriş çıkış olmadığı sürece kirlenmiyorsun. elletmekte birşey yok. yalatmamışsın bile. kirlenmekle alakası yok. dokunuyor sonuçta.
Soran+1 yılEvet ve kıyafet üzerimizdeydi
- +1 yıl
sen birşey yaşamamışsın. :D yaşın 18-19 sanırım. bunlar ergen durumları. bu arada ben 28 yaşındayım. o nedenle bana çok çocuksu geliyor. zaten ben ilk deneyimimi 15 imde yaşadım. ellemeden direkt ilişki yaşadım.
Soran+1 yıl19 yaşındaydık ikimizde ben ilk defa bunları yaşadım
- +1 yıl
tahmin etmek çok kolay. :D geri döner. yaşınız genç. sen onun ilkisin. :D o senin merak etme. sana abi görüşü. :D
Soran+1 yılAslında ilk olduğu için vazgeçemiyorum ilk kez aşık oldum ve lise hayatım boyunca ona bir şeyler hissettim o bilmesede böyleydi benimle olması mucize gibiydi asla beklemiyordum vazgeçemiyorum artık çok baglandım ben onun ilki miyim emin değilim
- +1 yıl
olsun. ya ilki ya sonu olmak önemli. ama seni sevmeseydi o topa girmezdi. seni seviyor.
Soran+1 yılKullanmış diyenler var ama annesi ile tanışmıştık hala takiplesiyoruz annesi ile fotolarımı falan beğeniyor uzak mesafeli ilişkiydi sırf bunları yasamak için yanıma gelir miydi o kadar yolu
- +1 yıl
sanmam. sevdiğinden geldi sana. :D. Aşk kızı :D sevgili yapmışsın :D
Soran+1 yılKeşke sevseydi sevse sıkılmazdı diye düşünüyorum sevmese o kadar yol gelmezdi çok karışık sonuçta benimle yaşadığı basit şeyler daha fazla bunları yapabileceği kadınlarda var
- +1 yıl
her giden geri dönmeyebilir. ama seninki dönecek tiplerden. :D yeri geldi 6 konuşmadığım oldu. sende 6 ay sonra karşında görürsen şaşırma :D
- +1 yıl
çok özür dileyerek soruyorum. kalça elleme demişsin. külotun dan içeri mi elledi. ?
Soran+1 yılŞöyle soylıyım kimseye geri dönmedi diye biliyorum Bence bana dönmez ama çok çok isterim dönmesini
- +1 yıl
çok özür dileyerek soruyorum. kalça elleme demişsin. külotun dan içeri mi elledi.
Soran+1 yılHayır tabiki pantolon üzerinden
- +1 yıl
göğüs elleme ve kalça elleme kıyafet üzerinden birde öpüşme.
değerlendirme: seviyorsa döner. çünkü buradaki yakınlaşmaının geri getirme etkisi yok.
Soran+1 yılSevmiyorsada boşuna beklemeyeyim ama şunu sorayim sadece bunları yasamak için 8 saat yol gelir mi bir insan
- +1 yıl
o ne ya. :D ben full paket kız için bile gelmem o yolu. 8 saat yolmu olur.
Soran+1 yılCiddi misin. O zaman seviyor değer veriyorda geldi ne düşüneceğimi şaşırdım abi ya
- +1 yıl
sevdiğinden geldi. ama neden gitti. o kısım önemli. çok kırmadıysan gelir.
Soran+1 yılO beni kırdı ben ona kıyamazdım ki ama bana hep kırılırdı orası ayrı
- +1 yıl
ne ettin kız sen. :D gelir gelir. :D benden demesi. bidakine kırma. gelecek. ama bu seferde kırarsan gelmez.
Soran+1 yılYa sen. cok pozitifsin moral verdin bana ama benden sıkılmıştı çok anlayissiz falanmışım sonunda istemiyor musun dedim istemiyorum dedi Allah bela ni versin falan yazdım her yerden engelledi bende onu engelledim
- +1 yıl
ben nelerini gördüm. nelerini. yaşadım. bunlar ergen atışmaları.
Soran+1 yılYa ergen demesene bize. Dönmezse ben napicam ya çok baglanmisim
- +1 yıl
ergensin. 19 ne ya.. :D sen bu yaşta böyleysen 40 ında dünyayı ben yarattım dersin. :D
- +1 yıl
baktın olmadı. yenisini bulursun. :D
Soran+1 yılHahah nasılım ki küçüğüm evet ama yasadigimiz seyler anlamlıydı
- +1 yıl
kıyamam ben sana kız. :D ist içiysen sizi barıştırırım. :D
Soran+1 yılHayır adanadayim oda kayseri imkansız 😂
- +1 yıl
yuhaa be. nerden buldun bu çocuğu :D
Soran+1 yılAynı okuldaydık önceden 😂
- +1 yıl
geçmiş olsun. :D
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😄
- +1 yıl
rica ederim :D
Soran+1 yılSon bir kez daha sorayım dönecek mi 😂
- +1 yıl
dönerse ne ala. dönmezse mualla. :D
benim hissim dönecek.
Soran+1 yılKuvvetli midir sezgilerin
- +1 yıl
evet..
- +1 yıl
sana ergen dediğim için umarım bana kızmamışsındır. hisslerim senin masum biri olduğunu söylüyor. :-). benim kim ya da ne olduğum önemli değil. önemli olan senin düzgünlüğün. hep böyle kal. masum kız. :-))
Soran+1 yılHayır kızmadım masum olduğumu söylerler bende öyleyim sanırım ilk ilişkim buydu işte
- +1 yıl
umarım son ilişkinde bu olur. yanii geri gelir. :D
Soran+1 yılHahaha amin gelmezse ben gitmiyim demi
- +1 yıl
nerde olduğunu biliyorsan sen gidebilirsin. ama öyle bir anda gitki. seni yanında bulduğuna sevinsin. en yalnız zamanında onun yanına koş. :D
Soran+1 yılHahaha aylar geçsin mi peki
+1 yılDaha iyisini bulur belkide :D
015 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle :(
- +1 yıl
Ama öylee
Soran+1 yılBulamazsa peki
- +1 yıl
Yaptıklarınıza bağlı biraz.. ;)
Soran+1 yılÇokta ileri gitmedik hani kalçami falan elledi göğüslerimi avuçladı öyle öpüştük
- +1 yıl
Ağzına aldın mı mesela?
Soran+1 yılHayır çok ileri gitmedik ve ustumuz üzerimizde giyiliydi
- +1 yıl
göğüslerini emdi mi peki. yahu gizliden çıkta burdan konusmayalım :D
Soran+1 yılYok çıkmayayım sen gizliye dön buradan konuşalım emmedi optu bir kere daha fazlasına izin vermedim
- +1 yıl
Mesaj gönder öyleyse, bir kere öptü sonra?
Soran+1 yılBir şey olmadı sonra öpüşmeye devam ettik
- +1 yıl
okşama?
Soran+1 yılOkşadı evet göğüslerimi ve kalçami
- +1 yıl
vajina?
Soran+1 yılHayır
+1 yıl4 ay da sanmam kullanmışsınız birbirinizi
024 Yorumla
Soran+1 yılBen kullanmadım onu.
- +1 yıl
aşıkmı oldun
Soran+1 yılAşık olmasam soru sorma gereği duymazdım
- +1 yıl
hayır yaşadıklarımızı özlermi demişsin ya ondan sordum şahsen yaşadığım şeyleri bir kızla hemen vazgeçmem
Soran+1 yılAnladım. Özler ve döner inşallah ne diyeyim.
- +1 yıl
senimi özlicek yaşadıklarınızıkı
Soran+1 yılBeni özlesin isterim.
- +1 yıl
özler umarım
Soran+1 yılHer şey için sagolun.
- +1 yıl
rica ederim elimden bişey gelse keşke
Soran+1 yılEmin olun düşüncelerinizi paylaşarak rahatlattiniz beni sadece donmesini umut ediyorum her şeyi ilk defa onunla yaşadım ve çok baglandım
- +1 yıl
ilkler de unutulur merak etme gerçekten benden ileri gitmemişsindir ben unuttum her şeyi yazamıyorum herşeyi ama anla
Soran+1 yılÇok ileri gitmedik ya
- +1 yıl
bir yorumda yazmışsın basit şeyler onlar ya
Soran+1 yılOha onlar basit mi ben kendimi şu an çok kirlenmiş hissediyorum çok çok ama öpüşmek güzeldi onunla yine gelse yine opusurum sanırım ilkler unutulmaz
- +1 yıl
neyden pişmansın
Soran+1 yılPişman değilim sanırım seviyorum sevdiğim adamla güzel şeyler yaşamak güzeldi
- +1 yıl
daha ilerisi olcakmıydı bunu sezdimi o
Soran+1 yılDaha ilerisi olamazdı biliyor oda olamayacağını
- +1 yıl
4 ayda da gittiyse uçkurada düşkün gibi gelmez gibi ya
Soran+1 yılUckura düşkün evet ama kimse sevemez onu benim sevdiğim gibi zaten uzak mesafeli ilişki 3 kere falan görüştük 1 kere ileri gittik
- +1 yıl
gelmez ama öyleyde
Soran+1 yılİnşallah gelir diyelim hayırlısı
- +1 yıl
tabiiki de
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılyalnız kalıp bulamazsa arar
00 Yorumla
+1 yılbelki bir ihtimal
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
4 ay da kendini vermen ilginç
Soran+1 yılKendini vermen derken? Opusmeden bahsediyorum ben başka bir şey olmadı da yani
- +1 yıl
eeh öpüşmeyse geri dönmez
+1 yılİlkiysen kesin
012 Yorumla
Soran+1 yılİlki miyim bilmiyorum ama uzun zaman sonra benimle yaşadı sanırım
- +1 yıl
Hayatında birileri varsa sanmam ama boşluğa düşünce arar
Soran+1 yılİnşallah arar. Bilmiyorum biri var mı yok mu 😣
- +1 yıl
Bana göre hızlı biri ve sevgi değil anlık ilişki arıyor bence dönse de sizden ileriye dönük bir şey olmaz
Soran+1 yılBenimle uzun ilişki kurmak için konuştuğunu söyledi annesi ile falanda tanıştık. Ama dediginiz gibi hızlı biri şuana kadar en uzun ilişkisi benimle oldu oda 4 ay sürdü kısacık
- +1 yıl
Yok ya sana basit gözüyle bakıyordur bence ciddiye almaz zannetmem erkek kafasını az çok tahmin edebiliyorum onu tatmin etme yönünü sever en fazla
Soran+1 yılİlk defa o şeyleri onunla yaşadım oda bunu biliyor ve buna rağmen bana basit gözüyle bakıyorsa bir şey diyemem :(
- +1 yıl
Bence ondan umut bekleme öyle biri sevgiyi bilmez niyet belli
Soran+1 yılBeklemiyorum artık zaten ama maalesef seviyorum işte
- +1 yıl
Normal ya her kız öyle güven ve ilgi vermişse bolca sen de ona bağlanmışsın
Soran+1 yılEvet güven ve ilgi verdi maalesef
- +1 yıl
Her kızın unutamadığı biri oluyor takma kafana herkes birini seviyor illa hayatım döngüsü bu
+1 yılÖzler
018 Yorumla
Soran+1 yılDöner mi :(
- +1 yıl
Boşluğa düşerse döner
Soran+1 yılŞimdi boşluğa düşmemiştir dimi 1 haftadır konuşmuyoruz
- +1 yıl
Neyi ne kadar yaşadığınıza senin onu nekadar etkilediğine bağlı
Soran+1 yılÖpüşürken inliyor gibiydi. Bide özledim derdi hep bilmiyorum
- +1 yıl
Ozaman etkilenmiş... unutmaz
Soran+1 yılDönmez ama dimi :(
- +1 yıl
Sende biraz adım atıp hızlandırabilirsin olayları
Soran+1 yılYa her tartışmada ben adım attım hep ben yazdım hep ben toparlamaya çalıştım. En son soğuk davranıyordu bende üzerine gittim baya istemiyor musun dedim istemiyorum dedi Allah uzun ömür versin kullandın beni falan dedim. Oda engellemiş her yerden bende onu engelledim.
Soran+1 yılAllah uzun ömür versin olcak o
Soran+1 yılAllah bela ni versin olcak o
- +1 yıl
Hımm bekle sabret bakalım biraz yaa
Soran+1 yılBoşlukta midir şimdi hayatında biri yoksa eğer
- +1 yıl
Biraz.. bocalıyodur
Soran+1 yılEe engellerimi kaldırıp yazsın artık off çok özlüyorum
- +1 yıl
Biraz sabır bakalım... bu şekilde hiç biyere varamazssın
Soran+1 yılTeşekkür ederim sabir göstereceğim.
- +1 yıl
Rica ederim.. zamana bırak birax herşeyi rahat ol
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem