benimde o kadar la boyu izledigim videolarda bana da kucuk gelsede kamerayla benimkini ceksem o da biraz buuuk gozukur normalden. ama ben bunu gozumdr buyutmuyorum hic bosalma suresi sorun. sen soluksuz 15 20 dakika pompalasan kariya yeter de artar 2 3 dakikayal olcak sey degil bende. o yuzden evlenmiyorum. hayatim boyunca kariyi nasil tstmin edecem diye kafa yorup stres olamam.
ünlü bir yazar diyorki "dik duracak sık vuracak" uzun süre boşalmadan durabiliyorsan istediğin zaman sertleşiyorsan sıkıntı etme. ama gözüme iri görünmesini isterim dersen bikaç cm uzayabilir anca
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
seni penis boyun için sevecek olan zaten sevmesin, sağlıklıysan boş ver gerisini cinsellik yaşamaya engel bir durumun yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
benimde o kadar la boyu izledigim videolarda bana da kucuk gelsede kamerayla benimkini ceksem o da biraz buuuk gozukur normalden. ama ben bunu gozumdr buyutmuyorum hic bosalma suresi sorun. sen soluksuz 15 20 dakika pompalasan kariya yeter de artar 2 3 dakikayal olcak sey degil bende. o yuzden evlenmiyorum. hayatim boyunca kariyi nasil tstmin edecem diye kafa yorup stres olamam.
ünlü bir yazar diyorki "dik duracak sık vuracak" uzun süre boşalmadan durabiliyorsan istediğin zaman sertleşiyorsan sıkıntı etme. ama gözüme iri görünmesini isterim dersen bikaç cm uzayabilir anca
seni penis boyun için sevecek olan zaten sevmesin, sağlıklıysan boş ver gerisini cinsellik yaşamaya engel bir durumun yok.
öyle olmuyor işte kadınlar çok detaycı.
Tamam da senin hayatına girecek kadın sana penis boyunu mu soracak ona göre seninle olacak ya da senden ayrılacak
aldatır kesin.
Sen de ortamını değiştir o zaman böyle şeyler için seninle olmayacak birini bul, Allah için seni sevecek olan bakmaz bunlara.
Yalan söylüyorlar inanma boyunu bu kadar yüksek söyleyenlere
sence ameliyat olmalı mıyım?
Hayır tabiki gerek yok
Benim 11 cm gayet mutluyum. Saçma sapan şeylere inanma
11 cm çok ufak ama.
Kafana takma, işlevi iyi olsun ölçüsü yeter, abartanlar da bakma sen.
Dostum boy onemli degil 10 cm den uzunu fazlalık zaten 40 santim olsa nolur sokamadıktan sora ideali 10 15 dir
Fazlası acıtır küçüğü de zevk vermez
çok mu küçük sizce?
Ya en azından 16 cm falan olsaydı senin ki küçük maalesef
:(
benim 21
Benim 17 cm kalın koca kafalı. Kızlar seviyor.
Ön sevişme önemli.
Olmasa da olur
keşke 25 cm olsa...