Yani daha önce sevişme yaşadım ya da oral falan ama ilişki yaşamadım boyu çok önemli mi çünkü erkek arkadaşımın ki 16 cm miş korkuyorum 😄 ?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Düz ve estetik olması.
Vajinayı dolduracak kalınlıkta olması
Ve vajinaya girecek boyda minimum 10 12 cm olması yeterli.
Fazla kalın fazla uzun ve yamuk kızda can yakar.
Rahat ol önemli olsan yavaş ve hissettirerek olması. Islandıktan ve istedikten sonra gerisi boş:)
Ne güzel işte 16cm çok fazla zorlamaz 20 üstü olsa ne yapardın benimkini alacak kız bulamıyorum ben
16 senin icin yeter sanki senin vajibada kova da begnmiyor
Ne
16 ya buyuk mu diyorsun kucuk mu
Hiç ölçmedim bu zamana kadar yav penisimin boyunu sanırım tek ölçmeyen bir ben kaldım 😄
16 normal. Yeterli, acıtmaz. Rahatlıkla alırsın içine.
16 dediğine göre 5cm çık 11cm gerçek boyu 👍
Bazi kizlar korkar sizlanir bazi kizlar büyük ister, tatmin olmak ister sizi anlamak güç
Kimisi tecrübeli ondan dar olan alamaz onlarinda genisse boru gibi büyük istemeleri normal
Dar olunca buyuk penis zevk vermez mi?
Vermez acı duyar hep
Zevk ne zaman olacak?
Bilemem artık orasını oyle bisi yaşamış olsam ful acı duyarım zevk almam mastürbasyon daha zevkli
Bakire mi
@user333lll acıdan zevk alanları unutma lütfen :))
Ok
@user333lll sen yaşamadan ful acı duyacağını nerden biliyorsunki😊
Hissediyorum
@user333lll benimki 21 cm ve acı değil zevk veririm sana 16 değil işi bilmek lazım hayvan gibi olursa erkek acı duyarsın tabi
Bence fark etmio
@user333lll fark etmiyor olur mu sana kuş gibi hissettirdikten sonra o şeyin girmesi var birde hayvan gibi davranarak yapması var aynı olur mu sence
@user333lll mastürbasyon daha zevkliyse devam et korkak şey. Biraz kadınsı ol çocuk olma
Ne alakası var her kadin zevk alicak diye bir sey yok icine alipta zevk alamayanlar var
mastürbasyon daha keyifli 😄
Yazdiklarindan korktuğun anlasiliyor. 17 cm penis görsen olsa bayilirsin heralde. Boyle kizlarla nolacak bilmiyorum
SENCE NORMAL DEĞİL MI Bİ KADİN OLARAK DÜŞÜNSEN EMPATİ YAPSAN MESELA? Kocaman sey icine giriyor tabi korkar insan sürekli acı duyar zevk alamaz diye bakireleri anlayamazsin
Ne yani buyuk penisim varsa iliskiye girmeyeyim mi? Erkegin yaklaşımı önemli. Önsevişme, kadını öpüp, okşaması alıştırması lazım. Direkt girse olaya olmaz.
Direkt oyle olmaz zaten başka bisiler sokarak genisletip yapilmali ben bile denedim az ucundan bakireligime zarar vermeden acı hissi veriyor
Herhangi bir sey acidigi halde o mu acimicak
Ne kıymetleymiş canın ya. Acı olmadan olur mu imkani yok boyle bi seyin. Aci olmazsa zevk de olmaz
Açıkçası ben zevk alamam mastürbasyon daha iyi geliyor bana evli biri olsam yine yaparim
Acıdan zevk alanda bot
Mastürbasyon diyo ısrarla çıldıracağım yaa.😡
💁♀️
Benim ki 20 cm uzunluğunda kalın damarlı ne dersin 😀
Yani 15 18 cm arası idealdir ama boşaldıktan sonra tekrar kalkıp devam etmesi daha önemli
Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın ‘h
Kalınlık daha. Önemli
boyu degil işlevş bence benm mi 19 cm ama işlevi daha önemli bence
Hele bı yaşa da
Bişey olmaz ya korkma önemli olan işlevi boyu değil
16 cm alırsın rahatça
Evet önemli ve 16 iyi
Bence küçük
Abartıldığı kadar önemli değil knk
Korkma
Korkunun nedeni nedir
Acımasıdir büyük ihtimalle
@user333lll sen neden dahil oldun
Niye olmayim kız degil miyim bende sonuç olarak söyleyim dedim
@user333lll kızsan gel detaylara
Ok
@user333lll eee hani
Normal değil mi sence dışardan bir seyin kadinin icine girmesi zevkten cok acı alır oyle oldu mu
Acı almayan da alisik tecrübelidir
@user333lll burdan mı konuşacaz
Bende 20
Onemli
Onemli