Cinsellik olmadan +18 bir ilişki yürür mü?
Yürümez diyip evleneceği kadın/erkeğin namuslu olmasını bekleyenler varsa nasıl olacak o iş?
Cinsellik olmadan +18 bir ilişki yürür mü?
Yürümez diyip evleneceği kadın/erkeğin namuslu olmasını bekleyenler varsa nasıl olacak o iş?
Kadın-erkek hele ilişki içerisinde birbirini ister. Birbirini isteyen insanları direnç seviyeleri tartışılır ama süreç uzadıkça koy verme ihtimali artar. 31 yaşında bekar/bakirim. Yıllardır kendimi muhafaza edebilmek adına uzağım ilişkilerden. Önceliği direnmek olanın ilişki yapması mantığa aykırı.
Yürümez namus sevdiğin güvendiğin biriyle ilişki yaşamakla bozulmaz. Güzel bir an paylaşmış olursun. Bazen hatadır o da olabilir. Asıl namussuzluk birinin hakkına girmektir onu hayatın şansından etmektir
Cevap
28Cevap
Yürümez. bakire olması gibi bir beklentim yok. 25+ yaşını geçmiş bir kadın ise zaten
1-5 yıl arası genelev de çalışmış bir kadın kadar deneyimlidir zaten... Değil ise ailesi problemli muhafazakar bir ailedir ve o kadar çok baskı görmüştür ki üreme iç güdüsünü dinliyememiştir... Zaten bir dünya piskolojik problemleri olur 25+ bakire bir kadının.
Yürür yürümesine de insan sevince hissetmek istiyor tenini o yüzden ufak yakınlaşmalar illaki oluyor ama bekaretin nikahı beklemesi taraftariyim
erkek bekaretinin de nikahı beklemesi taraftarısın o zaman
Evet o yüzden bekliyorum zaten
Helal dairede tabi ki cinsellik olacaktır, sonuçta karşı cinsi kendinden ayıran şey cinsiyet ve doğal olarak da cinsellik. Ama olması gerektiği yerde.
Evlilik yürür mü bilmem ama sevgililik flört nişan evresi yürür. Hayat sürdürülebilir.
Cinsellik olmadan ilişki yürümez zaten bı ilişki olmaz
Ne alaka?
Gayet güzel yürür bizim toplumumuzda evlilik öncesi cinsellik baş agrıtabiliyor
Çünkü herkes namuslu 🙂
“Namus” denilen kavramı sizin düşündüğünüzden farklı şekilde tanımlayarak
Valla ben namusu iki bacak arasında arayamam bir tipim
Yuruyebilir taraflara isteklere karsilanmalarq bagli
Yürür bence zaten evlenilmeden yakınlaşmak mantıklı değil
Ya illa vajinal seks yapmak gerekmiyor ki her iki taraf da birşeyler yaşamak istiyorsa ilişkiye girmeden sadece yüzeysel de yaşanabilir bence
Gerçekten seviyorsan cinsellik olmadan da yürür ve sonu evlilikle biter
illaki cinsellik gerekiyo ama bunun sınırını ikiniz belirleyeceksiniz.
Bence yürümeli her iki taraf da seviyorsa bekler bu kadar basit. Mesela benim hayatımda hiç sevgilim olmadı zaten evlenmeyi düşünmüyorum da örneğin evlenecek olsam aynı benim gibi birini isterim tertemiz.
Çok zor olur. Ama illa birleşme olmak zorunda değil
Her ilişkide cinsellik yok
Olmalı
Yürümez cinselliksiz bir ilişki biter
@3_FourLeafClover_2 her şey cinsellik değil bence
Karınla ilişki yaşamayacaksan neden onunla evlisin? asla onunla bi kere bile yapmıcaksın nereye gider sence bu ilişki? ihtiyacın olmuyor mu hiç?
Ben evli değilim o yüzden bu sorunun cevabını bilmiyorum ama her şey bence bu değil
Ya elbette ki her şey cinsellik değil ama bir ilişkide cinsellik yoksa o ilişkide sorun vardır hani cinsellik yapmazsan da ortaya sorun çıkmasına sebep olmuş olursun bu illa erkek için değil kadın için de geçerli
Evet doğru söylüyorsun son derece haklısın illaki olması lazım tabii ki ben tek buna odaklanmaması gerek insanın onu söylemek istedim
Evet ikimizin de düşüncesi aynı
Kişilere bağlı bence ya
yürür tabii niye yürümesin
Yürümez cünkü erkek aldatır
Namus nedir kelime olarak?
Yürü neden yürümesin ki
Yürümez abi. Amip misiniz siz arkadaş?
Seven erkek sevdiğini alır eşi yapar
İlişki sadece seksten ibaret değildir
İlişkiyi cinsellige endeksleyenler utansın
Yürür evlenince yaparız
Yürümez diyip öyle bekleyenler takılıyor kızlarla eğleniyor sonra evlenirken namuslu arıyor
Yürümez ben zaten öyle beklemiyorum yapması normal
yürümez sıkılırım ben
Bir yere kadar
Doğru söylüyorsun 👍
Yürümez
Kişisel tercih
Yürür
Yürür neden olmasın?
Nedenyürümesin yürür
olmaz