Cinsel Yaşam Sizi kıran partnerinizle cinselliği reddeder misiniz? WonderLoverWinnerW_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sizi kıran partnerinizle cinselliği reddeder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. beni kırdıysa konuşarak çözmeyi denerim. cinsellik de reddedecek kadar tartışmayız ayrıca cinsellik önemli değil. önemli olan o mutlu olsun 1 0 Yorumla
CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Evime kapıma arabama hiç bir şekilde sokmam. Zaten cinsellik yaşamamda neyse. 2 0 Yorumla
RavenbyPoe Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yani kalbimizi kırmıssa nasıl o an yükselicez ki? İsteğimiz olmaz. Olmayınca seks olmaz. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tartışma sonrası cinsellik güzel olurda kırgınlık varsa durum ciddidir 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yoo onun tadi baska aga 2 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cinsellik o kırgınlığı alabilir reddetmezdim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabiki red ederim ağzıma sçsn sonra yanıma gelsin 3 1 Yorumla Muratozer46 +1 yıl 😊😊👍👍 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır asla 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
beni kırdıysa konuşarak çözmeyi denerim. cinsellik de reddedecek kadar tartışmayız ayrıca cinsellik önemli değil. önemli olan o mutlu olsun
Evime kapıma arabama hiç bir şekilde sokmam. Zaten cinsellik yaşamamda neyse.
Yani kalbimizi kırmıssa nasıl o an yükselicez ki? İsteğimiz olmaz. Olmayınca seks olmaz.
Tartışma sonrası cinsellik güzel olurda kırgınlık varsa durum ciddidir
Yoo onun tadi baska aga
Cinsellik o kırgınlığı alabilir reddetmezdim
Kocan mi kırdı
Tabiki red ederim ağzıma sçsn sonra yanıma gelsin
😊😊👍👍
Evet reddederim
evet kessinlikle
Hayırr
Hayır asla
Her halde yani