Gizli Üye(36-45)+1 yılkucak kucağa ya da farklı pozisyonda biraz öpüştükten sonra kızı tamamen soyup yatağa uzatıp altıma aldığım o an kızın halini seyretmek... saçları darmadağınık, kendini bana teslim etmiş, bakışları, yüz ifadesi tahrik edici... memeleri avuçlarımda... sıcaklığı vücudumda... nefes alıp verişini kalp atışlarını hissetmek... işte bunlar aşırı haz veriyor bana...
bir de penisi uzuun süre kızın içinde bekletmek.. klasik pozisyonda kızı altıma alırım kökleyip kendimi bastırırım iyice öylece kalırım ve göğüslerini öper okşarım aheste aheste uzun süre... bazen yarım saat bile böylece kalırım.. harika bir haz... klasik pozisyonda yaparım yani kızı altıma alıp yapmak daha bi zevkli, kızın inleyip kıvranmaları da terapi gibi çok iyi geliyor bana o hallerini seyretmek... genelde ön sevişmeye başladıktan 15 dakika sonra penisi yavaaş yavaaaş köklerim kıza kendimi iyice bastırırım ve öylece kalırım, sevişmeye öpüp okşamaya devam ederim en az 15 dakika daha... öyle tatlı bir hazzı var ki penisi kıza kökleyip içinde bekletmenin, vajina en dibinde hafiften bir vakum etkisi oluyor ve penisin başını emiyor gibi bir his veriyor ve muhteşem bir haz hissettiriyor, kız kendini sıkıp kasmasıyla da penisi sıkıştırması ve vajinanın yakıcı sıcaklığının verdiği haz da da çok tatlı oluyor... içinden hiç çıkartasın gelmiyor...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılo işi yaparken yuzume yaklasıp ıltıfat etmesi yuzume ınlemesi ve yanagımı ufak ufak opmesi
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben ayakta kucağımda seviyorum ilişkiyi bu bende rutin oldu
00 Yorumla
+1 yılYıldız Tilbe'den "Çabuk olalım aşkım" çalacak arka planda, yoksa havaya giremem.
03 Yorumla- +1 yıl
Kopartırım. Hele arkada bu şarkı çalıyorsa başka şeyleri de kopartırım :))
+1 yılTutku bence en önemlisi. Sevmediğin bir tende tutkusuz bir cinsellik yavan kaçar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayakta sevişmek oral yapmak ve en çok arzuladığım suyu damlayacak kadar kızın ıslak olması ve o suyu emmek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılAğzına vermezsem her şey eksik kalmış gibi oluyor
00 Yorumla Anal ve oral. En az bir tanesi kesinlikle olmalı
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Yuzun kuylu yatirip osekil bitiririm genelde
00 Yorumla
+1 yılHard seks ve oral seks
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılmutlaka oral yapmak isterim kadınıma
00 Yorumla Oral yapmak benim için
00 Yorumla
+1 yılCinselliğin olması 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIcine bosalmak e aynı anda orgazm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinaya iyi bir oral, olmasa olmazimdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiye girerken TV de cinsel filmler olmalı
00 Yorumla
+1 yıloral yapmak
00 YorumlaSu siğara
00 Yorumla
+1 yılOralllll
01 Yorumla- +1 yıl
Doggy
Cimcif
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılküfür