Gizli Üye(36-45)+1 yılkızın dibine kökleyip uzun süre içinde bekletmek ve o esnada da lokumm gibi göğüslerini öpe okşaya doymak... kucak kucağa ya da farklı pozisyonda biraz öpüştükten sonra kızı tamamen soyup yatağa uzatıp altıma aldığım o an kızın halini seyretmek... saçları darmadağınık, kendini bana teslim etmiş, bakışları, yüz ifadesi tahrik edici... memeleri avuçlarımda... sıcaklığı vücudumda... nefes alıp verişini kalp atışlarını hissetmek... işte bunlar aşırı haz veriyor bana...
bir de penisi uzuun süre kızın içinde bekletmek.. klasik pozisyonda kızı altıma alırım kökleyip kendimi bastırırım iyice öylece kalırım ve göğüslerini öper okşarım aheste aheste uzun süre... bazen yarım saat bile böylece kalırım.. harika bir haz... kıza kökleyip uzun süre hareket ettirmeden içinde bekletmek ve içinde bekletirken de memelerini öpüp okşamak bazen yarım saat bile yaptığım oluyor ama en az 15 dakika mutlaka yaparım.. klasik pozisyonda yaparım yani kızı altıma alıp yapmak daha bi zevkli, kızın inleyip kıvranmaları da terapi gibi çok iyi geliyor bana o hallerini seyretmek... genelde ön sevişmeye başladıktan 15 dakika sonra penisi yavaaş yavaaaş köklerim kıza kendimi iyice bastırırım ve öylece kalırım hareketsiz, sevişmeye öpüp okşamaya devam ederim en az 15 dakika daha... öyle tatlı bir hazzı var ki penisi kökleyip içinde bekletmenin, vajina en dibinde hafiften bir vakum etkisi oluyor ve penisin başını emiyor gibi bir his veriyor ve muhteşem bir haz hissettiriyor, kız kendini sıkıp kasmasıyla penisi sıkıştırması ve vajinanın yakıcı sıcaklığının verdiği haz da da çok tatlı oluyor... içinden hiç çıkartasım gelmiyor...
bakire kızla sevişmede ise en başta kızı kendi ellerimle okşayarak öperek tamamen soymayı çok severim, vazgeçilmezimdir, kızı sonra yatağa uzatırım, vücudunda elimi gezdiririm tepeden tırnağa, elimin böyle kızın teninde kayması çoook hoşuma gidiyor... sevişme esnasında ise kızın kendini bana teslim etmesi, saçları darmadağınık kucağımda altımda yatışı, hazdan zevkten kıvranır gibi halleri ve mayışık mayışık inleyişleri çoook aşırı hoşuma gidiyor.. özellikle orgazm anındaki hallerini seyretmek terapi gibi çok iyi geliyor bana, sonrasında ise kucağıma gömülüp uyuması ve o uyurken de kalp atışlarını nefes alıp verişlerini dinlemek ve elimle hafiften saçlarını göğüslerini okşamak çook çook hoşuma gidiyor...
bunlar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kişisel temizlik ve sağlık ön tercih için kriterdir.
uygulama olarak tüm vücuda oral yapılmasıdır. oralsiz olmaz. bir kadını cinselliğe hazırlamak odaklamak ve kadın olduğunun farkına varması için illaki oral yapılması gerekir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOral olmasa olmuyor gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöz göze yapılan oral seks dudaklarımın arasındayken erimesi ciddi haz veriyor
61 Yorumla- +1 yıl
ah fena oldum
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Üzen uzun sevişip doyasıya oral yapmak sonra giriş yaparak ikimizde bosalana kadar pompa yapmak sonrası uzanıp saçlarını oksamak
00 YorumlaOral mutlaka olmalı kadına yapılmalı yapamayı severim
00 YorumlaÖpüşme sevisme oral seks
81 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral yapıp zevkten uçurmak sonra sırılsıklam olan vajinanın içine girmek 🔥
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen ona pompalarken annesinin bizi izlemesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖn sevişme ve karşılıklı oral olmazsa olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence karşılıklı tutku olmadan, sadece boş bir zevk gibi..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseksten daha çok seviyorum sevişmeyi oral yapmayı orgazm olurken çığlık atsın diye emmeyi
00 YorumlaBen yaparım sana yeter ki kibarca iste :D
04 Yorumla
Soran+1 yılKibar mı seviyorsun
Soran+1 yılFarketmez
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılOral yapmak, yaptırmak, sertlik, argo.
10 Yorumla
+1 yılSoruyu soran , Benim de Oral yapmak yaptırmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bende oral yapmaya bayılırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. her şey serbest olmalı
00 Yorumla
+1 yılKedi köpekten farkınız olsun azcık ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSende yaparsan çok güzel olur
00 Yorumla
+1 yıl69 da yüzüme oturulup oral yapılması 🥵
00 YorumlaUzun tutkulu bi ön svşme
00 Yorumla
+1 yılsınır koymak. Anın tadını bozuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de oral yapılmasını isterim
100 Yorumla
+1 yılBana oral yapılması bide partnerime yapmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Haz ve tutku, iki tarafın rahat olması
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ayak fetişti cuckold tarzı ilişkiler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral seks ve merak ettiğim anal seks
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzlemek isterim🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHijyen
Koku
Oral
Isırmak00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltemizse yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTutku atesli bir sevisme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOral
00 Yorumla
+1 yılOral tabiki
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle oral saatlerce yalamak istiyorum
00 YorumlaYapması Peki sana
00 Yorumla
+1 yılKadın 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yiyen sizsiniz bilecek olanda sensin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Doggy net
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkucak dansı beybi
00 Yorumla
+1 yılOral oral oral ve doggy
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Karşılıklı oral seks
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bnada oral
00 YorumlaYapılır
00 Yorumla
+1 yıloral olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Temizlikkk güzel koku
00 Yorumla
+1 yılSevişme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Oral önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılGrup
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılorayı yalamaya kimse engel olamaz nokta :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadına oral yapılması uzun bir süre yapabilirim
00 Yorumla
+1 yıloral vazgecilmezim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılhiç sevmem :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar