Cinsel Yaşam Bir erkeğin daha önce cinsellik yaşadığını nasıl öğrenebiliriz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Hepsi yaşamıştır diyor arkadaşım bu doğru mu🥺 Bir erkeğin daha önce cinsellik yaşadığını nasıl öğrenebiliriz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Tabii ki doğru değil. Koca türkiyede hiç mi bakir yoktur sence? Ama nasıl anlarsın bilemem. 3 0 Yorumla
barbar8888888888 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Çok kolay okuz bir yapıyorsa ve yanlızsa hep anlaşılır mesela ben milli olmadım hiç herkes bana diyo sana acıdım diye : ) 0 0 Yorumla
Kennyyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Dürüstçe sor. El kol hareketlerinden, mimiklerinden anlarsın yalan söyleyip söylemediğini. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. her erkek yaşamıyor misal ben bu zamana kadar hiç yaşamadım. 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Arkadasin utopik yasiyor biraz, tabiki her erkek yasayacak diye bir sey yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dürüst biriyse sorsan söyler zaten. Zaten belli eder o, yaşadıysa sanada yaklaşır o konuda 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Buna takılacağına senleykwn ne yapacağı daha önemli ona takıl 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Doğudaysa bir ihtimal batıda çok çekingen veya muhafazakar değilse yaşamıştır 0 0 Yorumla
SANATSAL-RUH Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl bunu neden öğrenmek istediniz bimiyorum ama bence buna takılmayın 0 0 Yorumla
MehmetBilir Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Öğrenemezsin söyler ise veya tecrübesinden 0 0 Yorumla
WinchesTR Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Arkadaşın herkesi kendisiyle karıştırmış olabilir 0 0 Yorumla
Serdaryaman006 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl çok yapmadıysa acemiliği ele verir 0 0 Yorumla
312arif Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kendisi samimiyetle söylemeden bilemezsin 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendisine sorarak öğrenebilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eveeet doğru, arkadaşıni dikkate al 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sor diyenleri sktr et çünkü evet demeyecek zaten😅 aptl durumuna düşme Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkeklik zarına bak 2 1 Yorumla Erdem3939 +1 yıl Ciddi bişey soruyo niye bilgilendirmiyon Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. sorarak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Tabii ki doğru değil. Koca türkiyede hiç mi bakir yoktur sence? Ama nasıl anlarsın bilemem.
Çok kolay okuz bir yapıyorsa ve yanlızsa hep anlaşılır mesela ben milli olmadım hiç herkes bana diyo sana acıdım diye : )
Dürüstçe sor. El kol hareketlerinden, mimiklerinden anlarsın yalan söyleyip söylemediğini.
her erkek yaşamıyor misal ben bu zamana kadar hiç yaşamadım.
Arkadasin utopik yasiyor biraz, tabiki her erkek yasayacak diye bir sey yok.
Dürüst biriyse sorsan söyler zaten. Zaten belli eder o, yaşadıysa sanada yaklaşır o konuda
Ben henüz yaşamadım ama bu devirde benim gibisi çok nadir
Buna takılacağına senleykwn ne yapacağı daha önemli ona takıl
Doğudaysa bir ihtimal batıda çok çekingen veya muhafazakar değilse yaşamıştır
bunu neden öğrenmek istediniz bimiyorum ama bence buna takılmayın
Yaklaşımından bakışlarından konuşmalarindan vs
Beraber olduğun da anlarsın
Vajina yalattır
Öğrenemezsin söyler ise veya tecrübesinden
Arkadaşın herkesi kendisiyle karıştırmış olabilir
çok yapmadıysa acemiliği ele verir
Kendisi samimiyetle söylemeden bilemezsin
Sorarsın ögrenirsin.