Sorsak bile doğru söylemicektir eminim peki nasıl öğrenebilirim 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Erkekler gizlemez ki bunu. Hiç yaşamamış olanı bile yaşamış gibi atıp tutuyor hatta.
Hani beceriksizliğinden anlarsın diyeceğim de senin de dokunmaya niyetin yok belli ki.
İşte arkadaşı ile yazdığı mesaj gördüm 6 ay önce 3 defa anal yapmış ama dedim efelendiğinden mi acaba söylemiş
Peki öyle biri ve benim gibi eli erkek eline değmemiş biri bi ömür olur mu?
3 defa derken 3 farklı kişi farklı mekan yani tabi bunun önceleri de var
Öyle deme ya çok zoruma gidiyor seviyorum diyo ama sonradan öyle bi geçmişinin olması aklımdan çıkmıyor komduramıyorum kendim
Dert etmemek ňe kelime yaaa deli gibi seveni heryerden engelledim terk ettm benim yüzümden hasta olmuş vaziyette
Teşekkürler
Bir erkeğin daha önce cinsel ilişki yaşadığını ya kendisine sorarak ya da ilişkiyi yaşadıklarından veya anlattıysa anlattıklarından bilebilirsin.
Üçüncü kişilerin vereceği bilgilerim doğruluğu tartışmalı, yasanılan kişilerin de bunu paylaşmaları ve onların bulunması zor. Sadece kişinin kendisine sormak kalıyor ama ona da doğru söylemeyecektir yazmışsın. Haliyle pek seçrnek kalmıyor.
Yalnız doğru söylemeyecek bir erkekle ilişki yaşamak ne kadar doğru bilemedim. Başka konularda da doğru söylemeyeceği düşünülmesi gayet olası...
Ben evlendiğimde bakirdim ama eşim hiç inanmamıştı bana çünkü hiç acemilik çekmemiştim ne dediysem inanmamıştı
Neden acemilik çekmedin ki ilk defa yapan illa bi sakarlık yapar
Çok p*rno izliyor ve araştırıyordum bekarken kadınlar neyden zevk alır uzun seks nasıl olur vs o yüzden hiç çekmedim eşinde hiç inanmadı
Keşke oda izlemiş olsaydı sadece ama yapmasaydı😏
Seninle yaptı mı
Yok başkası ile yaptı ben hayatımda hiç yaşamadım yaşamak da istemem evleneňe kadar
Sonuç ayrıldınız mı
Yani birlikte değildik ama flört sevgi falan Vardı aramızda
İyi yine inkar etmemiş, kimisi yapmadıysa bile yaptım şöyle iyiyim böyle iyiyim falan der bende bunu çok dedim bekarken sanaldan konuştuklarıma
Kendisi söylemez zaten arkadâşı ile mesajlaşmayı gördüm
Anladım hayırlısı olsun
Cevap
11Cevap
mimiklerden , yüz ifadesinden belli eder. cevaplardan belli eder. insanoğlu olanı çarpıtmakta düşündüğünüz kadar başarılı değil
Nasıl yani yüz ifadesinden
doğru söylemiyorsun yüzünden belli dedirtir bazı ifadeler. direkt tarifi yok ama bunu hissetmek ve gözlemlemek senin elinde
penisinin basinda sunnet dersinin basladigi yerde cok ince belirtiler var ancak guzelce dil atarsan ve somurursan ogrenebilirsin..
ben doğruyu söyluyorum herkese 6 yıldır düzenli yapıyorum
Evlendikten sonra da yapar mısın başkasıyla
evlenmiyeceğimde evlendiğim beni doyurabilirse niye yapayimki başkasıyla
İşi iyi yapıyorsa bence tecrübesi vardır. Öyle ya bu iş tecrübeyle iyi şekilde olur.
Ben tecrübeli erkek severim falan dersen dökülür
Çok doğru 🤭
Öğrenmene gerek yok hepsi yaşadı
Erkeklik zarına bak 😂
Öğrenmek mümkün değil hipnoz dışında
Söylemezse imkansız
Söylemedi arkadaşı ile yazdığı mesaj gördüm 6 ay önce 3 defa anal yapmış ve bağımlılık yapıyormuş canı hep istiyormuş ama eline geçmemiş son zamanlarda
O zaman yapmış yani söyleyip söylememesi önemli değil
İşte böylesini ňapacan tutup sxkecen bunula evlenilir mi?
Anal yapan asam gaydir
Asam gay ňe demek?
Evlilik konusunu bilmiyorum ama şu bi gerçek eğer gerçekten anal yaptıysa ilerde böylesi bişi senden de isteyecek mutlaka bunu bilmelisin
Yapmamaya ikna edebilirim o sorun değil benim için önemli olan o ilk tecrübeyi benle değil başkası ile yaşamâsı oldu
Hmmm tamam anladım o zaman karar senin için kabul ederse evlenirsin
Öğrenemezsin
sorunuz efendim
Ne gerek varki
Napcan ki öğrenip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?