Esim benim ilkim. Ilk baslarda iyiydik ben biraz çekingendim ama kendimi kesfettikce, cinselligi kesfesttikce acilmaya ve daha fazla haz almaya basladim.
Benim icin ibre yukari digru giderken esimde asagi gidiyor. Yani ya esimde performans dusuklugu var ya da ben yukseldikce bana yetmemeye basladi bilemiyorum. Ama bu durum beni rahatsiz ediyor.
Esim 31, ben 26 yasindayim. Bana gittikce ayak uyduramıyor sanki. Yani herhangi bir sorunu da yok. Işi ayni, devlet memuru, rahat bir meslegi var. Bende calisiyorum. Ben daha hareketli ve aktifken esimde tam tersi. Stres vs yok, ailevi sorunlar yok. Her sey ayni ve yolunda.
Birkac defa beni geri cevirmisligi var ama onun dışında cokta geri durmuyor ama son birkac ayda sen gittikçe cok fazla istiyorsun vs demeye basladi. Rahatsiz misin dedim yok degilim dedi ama bence kendisi de farkında bu durumu.
Internette bazi arkadaslar, ozellikle kadin arkadaslar turk erkeklerinin yatakta cok cabuk tükendiğini vs yazmışlar. Cok cabuk yorulduklarini yazmışlar. 30 dan sonra performans dusuklugu oldugunu vs yazmislar.
Yani bence bu hareketsizlikten oluyor. Turk erkekleri genelde hareketsiz ve tek hayatta kendilerine gördükleri sorumluluk calismak. Baska da bir hareketleri yok. Esimde oyle meslegi zaten rahat ve cok hareket halinde degil. Bunun disinda hareket ettigi bir alanda yok. Spor gibi ya da bana gunluk rutin islerde destek olmak gibi.
Ben ise surekli tempo ve hareket halindeyim. Ise git, eve gel, yemek, temizlik vs derken yani pas tutmuyorum bildiginiz. Bu hareketlilik beni dinc tutuyor spor hayatim olmasa bile. Ama erkekler oyle degil. Esimde oyle degil. Sonra 30 dan sonra tikanip yatakta yorulup, yetememeye basliyorlar. Bana da yetmiyor ya. Ilerde ne olur bilmiyorum.
Yani hani icinizde alev olur ve boyle serinlediginizi hissedersiniz. benim icimde alev var ama son zamanlarda sonmuyor. Esim sanki ferahlatamiyor beni.
Esimin yaşı 35 olunca falan biraz kalakalir diye endise etmeye basladim. Yani erkeklerde bu yaslar daha genc yaslar bu kadar cabuk cokmek gercekten buyuk başarı. Iste eve gelip, calismaktan baska sorumluluk almayip, spor vs de yoksa evde yan yatip dururlarsa boyle olur. Cocuk yok bu arada.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer