Ilk baslarda iyiydi, canimi yakmıyordu tatli sert ama o kadar da sert olmuyordu bana karsi ama son iliskimizde dozu aştı.
Orgazm falanda olamadım farketti mi bilmiyorum. Benim kronik bir rahatsizligimda var. Zaten gunluk olarak vucudumun bircok noktasında bir mudahale olmasa da rahatsizlik sebebiyle agri yasiyorum. O yuzden iliskinin biraz soft gecmesi benim icin onemli.
Sonrasinda daha fazla agri cekiyorum cunku. Yani o iliskimizden sonra ertesi gun dovulmus gibiydim. Yani doz o kadar yuksek olmasa da bana agir geliyor bazi sebeplerden dolayi.
O iliskiden sonra ikinciyi istedi normalde yapardikta ama reddettim tekrar aynisi olursa, ayni davranirsa diye. Bende sert istesemde sartlar buna musait degil.
Soft ya da boyle cok hafiften tatli sert ufak vuruslar vs onun dışındakiler bana gore degil. Sonraki iliskilerde ne olacak endiseliyim. Hala agrilarim devam ediyor.
Yani normal saglikli bir kadina koymaz bunlar 1-2 gune de gecer ama dedigim gibi ben kronik olarak zaten vucudumda agrilarla yasıyorum bazi seyler bana fazla geliyor. Ne yapacagim bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer