Ne zmn sadece dertleşebiliceğim düzgün biri çıkcak karşıma hep ağlamaktan da sıkıldım olmuyo hep boşalt beni diyolar bıktım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAçıkçası her şey yerinde güzel birinin derdi sıkıntısı varsa bunu teklif etmek bile aptalca konuşmak sohbet etmek daha çok hoşuma gidiyor çünkü boşaldığında pek geriye bir şey kalmamış oluyor sohbet diğer güne kalıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeçimlerini ve tercihlerini sorgula bir erkekle konuşmaya karar verirken neden bu diye sor kendine ne aradığına bak Zeki olmayan insanlarla iletişim kurma bence
02 Yorumla
Soran+1 yılEğlenceli tatlı ve bi çejiyodu kendine napıym
- +1 yıl
Daha ince eleyip sık dokumalısın demekki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
Seçimlerinde bir sıkıntı var demek ki. İyice analiz edip konuşmaya öyle devam et. Her erkek cinsellik konuşmak ister, ama bunun zamanı önemlidir.
Eğer sohbetin tamamı sadece cinsellikten ibaretse, günlük hayata dair hiçbir sohbetiniz yoksa konu hep cinselliğe geliyorsa zaten ortada bir ilişki yoktur. Umarım istediğin gibi biriyle karşılaşırsın bol şans...10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılSenden o rahatlığı alır ondandır. İstemezsen konuşmazlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemediğimi belli ediyorum hatta kızıyorum. ama konuşucak başka konuları hiç yok
- +1 yıl
Salla gitsin o zamn
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh artik nu da denemez yani oyle seyler zaman icinde ve iki tarafta isterse olacak şeyler eger isterseniz gerçekten saygi sınırları içerisinde dertlesebiliriz
028 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunuz aynı maalesef
Cevap sahibi+1 yılAma onyargili davranip ayni kategoriye katmaniz yanlış herkesin içinde o duygular var ama onemli olab bunu karsiya yansıtmamak
Soran+1 yılHep öyle davranıp şans verdim herkes aynı ama
Cevap sahibi+1 yılYav bi dene ya en fazla engellersiniz
Soran+1 yılArtık engellemekten yoruldum
Cevap sahibi+1 yılYorulmmazsin ya 10 sn lik is
Soran+1 yılKaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl24 siz
Soran+1 yıl18 abi
Cevap sahibi+1 yılOlsun ya gel lutfen valla art niyet yok
Soran+1 yılÖnce gizliden çık gözüm tutmazsa gelmem
Cevap sahibi+1 yılGel bakim
Soran+1 yılKaç kız takip ediyosunuz
Cevap sahibi+1 yılBilmylom ki siz bakin kensiniz
Soran+1 yılSiz beni takip ediyosunuz
Cevap sahibi+1 yılCiddenmi e sende et
Soran+1 yılEvet. hyr ben şimdi yeni biribe daha aşık oldum😅
Cevap sahibi+1 yılOo masallah corap degidir gibi sevgilo degisiyon sende
Cevap sahibi+1 yılE dön artik litfen ya
Soran+1 yılAma çok temiz viribe benziyor evimizin karşısında oturuyomuş
Cevap sahibi+1 yılKonusmak istiyormusunuz istemiyormusunuz
Soran+1 yılİstemiyorum. ama teşekkür ederim sizinle konuşmak güzeldi
Cevap sahibi+1 yılNeden böyle yapıyorsun
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılIştek yollamıyorsunuz
Soran+1 yılDaha önce de bunu yaptım pişman oldum lütfen zorlamayın
Cevap sahibi+1 yılCidden kirildim
Soran+1 yılÜzgünüm
- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılSen gözlerinden boşalırken karşındakiler bunu hep yanlış anlamışlar :/
033 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😭
Soran+1 yılSadece telefon da insanca dertleşmek istedim
- +1 yıl
Haydaaa telefonda bidee. Hadi yazışarak olsa hissettiklerini karşıya aktarılmıyor adamında kan beynine değil çüküne pompalanmış anlayamıyor diyeceğim de konuşurken falan olması çok garip sesinde bir şey var demek ki :P
Soran+1 yılHayır bi kere onu gizliden aradım sesimi merak etti diye sesimi çok beğendi ama ben onunla öyle konuşmak istemiyorum
- +1 yıl
Peki gizliden aradıktan sonra mı konuyu cinselliğe getirdi yoksa daha öncesinden de böyle miydi?
Soran+1 yılSadece çok yaramazım diyodu belli ediyordu sese zaafım var da dedi
Soran+1 yılAma arayınca çok büyüdü
Soran+1 yılMesele
- +1 yıl
Evet tahmin ettiğim gibi olmuş. Telefon görüşmesi olmasaydı muhtemelen bu kadar çabuk büyümezdi bu durum ama tabi ki zamanla yine aynı noktaya gelirdi.
- +1 yıl
Tanımadığın birisi oluyor değil mi bu karşındaki kişi? Yani random bir kişi dertleşmek için konuşmak istediğin sıradan birisi.
Soran+1 yılEvet gelirdi ama aşık oldum ben
Soran+1 yılOff ama takipten çıktım konuşmayalım dedim
- +1 yıl
Haydaa telefondaki o kişiye mi aşık oldun?
Soran+1 yılEvet oldum çok kanım ısınmıştı
- +1 yıl
Yani şöyle bir durum var sen duygusal olarak bir şeyler hissediyorsun bir şeylerden fazlasını hissediyorsun ama karşındaki kişi anladığım kadarıyla sadece zevklerine göre hareket ediyor. Sanırım konuşmayı keserek en doğrusunu yapmış olabilirsin. Yoksa her seferinde konu dönecek dolaşacak onun boşalmak istemesine çüküne gelecek :/
- +1 yıl
Yorumlara yetişmekte zorlanıyorum. Mesaj atmak ister misin? Yoksa buradan böyle konuşmaya devam mı etmeliyiz diye düşünürsün?
Soran+1 yılEvet ama o hala çıkmadı takipten ona çık dedin bide tipi de iyi yani istese istediğini yapar
- +1 yıl
İstese istediğini yapar demek pek doğru değil. Tip önemli mi tabi ki önem arz eder fakat kişinin özgüveni olmalı , biraz yırtık olmalı ki istediğini yapmak için adım atabilsin. Belki telefonda , mesajda aslan kesiliyor fakat gerçek hayatta sadece bir tekir :)
Soran+1 yılOlabilir ama çok rahat bi yapısı var öyle geldi bana
- +1 yıl
Büyük ihtimalle dediğim gibi birisi ve bu sebeple fazlasıyla cinsel açlık hissediyor ve her seferinde konu dönüp dolaşıp onun boşalmak istemesine geliyor.
Soran+1 yılHayatımda ilk defa birine kanım bu kadar ısındı o da teneke mi çıktı yani
- +1 yıl
Teneke değil de bana daha çok taşa benziyor gibi geldi =)
Soran+1 yılTaş mı 😅
Soran+1 yılSadece 2 gün konuştuk zaten ama çok çekti yani bilmiyorum tarif edemiyorum
- +1 yıl
evet taş =) Adamdan şikayet ettiğin tek konu her seferinde boşalmak istemesi ee bu durumda taş işte hahasdhahsd
- +1 yıl
Sen yalnız mı kaldın? Yani böyle bir eksiklik hissettiğin bir şeyler mi var?
Soran+1 yılEvet onun da etkisi var tabi en yakın arkadaşımla kavga ettik bugün afederin ama BK gibi geçiyor ve o kızdan da nefret ediyorum
- +1 yıl
Anlıyorum fakat şöyle düşünmelisin evet insanlar ilişkilere , ilgiye , sevgiye muhtaç hissederler fakat hiç kimse senden önemli değil. Bence hayata karşı her zaman pozitif olmalısın. En kötü durum da bile pozitif olmaktan vazgeçmemelisin. Evet bugün kötü geçiyor , karşındaki kızdan nefret ediyorsun ama bu sana bir şey kazandırmıyor. Bence daha eğlenceli şeylere yönel mesela aç bir film izle , mutfağa git canının istediği bir şeyler hazırla. Git duşa gir güzelce keyif yap. Yani hayatın tadını çıkarmaya çalış. Hayat üzülmek sıkılmak için çok kısa.
Soran+1 yılEvet haklısın.
Soran+1 yılTşkler
- +1 yıl
Rica ederim ne demek ne zaman istersen yazabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım psikolojik olarak.
Soran+1 yılSağolun 🪷
- +1 yıl
:) Görüşmek dileğiyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılNedenini anlam veremiyorum. Özellikle hemcinslerim yapıyor. Ulan sevmek/sevilmek/dertleşmek/dostolmak bunların hiç biri kalmadı mı? Milletin aklı fikri s... te.
012 Yorumla
Soran+1 yılBiriyle tanıştım burdan sevdim de yani tatlıydı telini verdi gizliden aradım ses tonumu çok beğenmiş diyo ki istesen bu sesle beni boşaltır kıvarandırırsın bu yizden kestim konuşmayı çok rahatsız oldum
Cevap sahibi+1 yılBu sitede çok abaza var...
Soran+1 yılİlk kez burada birini sevmiştim
Cevap sahibi+1 yılBende buradan birini sevdim cinsellik isteyip engel attı. Bu site iyi değil söyleyeyim.
Soran+1 yılEvet değil ama karşıma hiç düzgün biri de çıköadı
Cevap sahibi+1 yılBenim de çıkmadı inan. En güzeli yalnızlık boş ver. Düzgün biri kaldıysa biz bulamıyoruz.
Soran+1 yılEvet ama birine ihtiyacım var sıkıldım artık
Cevap sahibi+1 yılDertleşelim mi biraz?
Soran+1 yılYok teşekkür ederim. iyi niyetli olabilirsiniz ama artık kimseyle konuşmak bile istemiyorum 🪷
Cevap sahibi+1 yılAllah kalbine göre birini versin :) Ama doğru zamanda gelen yanlış insanlar yüzünden yanlış zamanda gelen doğru insanları reddetmemelisinde. Ümidini kaybetme
Soran+1 yılSağolun.🤧
Cevap sahibi+1 yılDertleşmek istediğinde yazabilirsin buralardayım. İstersen de bu yorum altında dertleşiriz.
Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Biraz senden de kaynakli diye düşünüyorum bu durum (psikoloji okuyorum)
018 Yorumla
Soran+1 yılHatır tam tersi hep böyle şeyler istemiyorum diyorum anlamıyolar
Soran+1 yılAma ben dindar bi kızım benden bunu beklemek çok saçma
Soran+1 yılGerçekten yapmadım kendimi kötü hissediyorum
Soran+1 yılTelefon da yapalım diyor ama istemiyorum yani günah ve yakışmıyo bana kendimden tiksinirim bu benim görüşüm yani ama çocuğu sevdim onun niyeti farklı maalesef
Soran+1 yılAslında ben de istekli bi kızım belli etmeyi tercih etmiyorum bunu belli edeceğim kişiyle çok yakın olmam lazım evlencek durumda anca öyle yani ama bunu anlayamıyorum
Soran+1 yılArtık çok geç bi daha konuşmayalım dedim
Soran+1 yılArtık kimseyle kurmıycam onu çok sevmiştim hem de 1 günde ama bunu bilmedi
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılGerek yok. sağolun
+1 yılŞurda okadar kişiyle konuştum hiç kimseye ilk muhabbetde böyle bi teklifde bulunmadm bulunmamda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılPsikoloğa gidebilirsin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatabilirsin dertlerini
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. yanlış kişiler denk geliyor sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılPeki neden sorun yanlış kategoride
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılherkes içini dökecek birini arıyor. aSD
00 Yorumla
+1 yılNedir derdin konuşalım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen balık burcu musun?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ikizler
Cevap sahibi+1 yılBiraz hassassın o yüzden sordum.
Soran+1 yılAnladım
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. zor durumm kankaa ben olsam demem
00 Yorumla
+1 yılYanlis insanlarla konusuyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAma onu sevmiştim
- +1 yıl
O seni sevmemmis
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMaalesef sanal ortamın hamdikabı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı olabilir aslında
00 Yorumla Oradan konu oraya nasıl geliyo ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası