Partnerini tahrik etmek senin için ne kadar zor olabilir?

Partnerini tahrik etmek senin için ne kadar zor olabilir?
Benim için kolaydır eşim için de kolaydır yani birbirimize aşık olduğumuz için zaten fazladan bir çaba harcamamıza gerek yok birbirimizi tahrik etmemiz için
Sanmıyorum ki zor olsun. Partner inse hassas noktasını öğrenmişsindir birde genel geçer şeyler vardır. Arkadan yanaşıp ensesine yaklaşıp ön tarafını ellersen el ve dil aktif olursa insanlığın%90 ı etkilenir zaten
🙏✨🎈
🙏
Fazlasıyla zor olabilme ihtimali vardır çünkü erkeklerin kadınları tahrik etmesi kolay değil, ama kadının erkeği hemen tahrik etmesi kendine çekmesi kolaydır
Bunoartnerin durumuna bağlı eğer ava kış yerler buz kar tipi lastik bile ise yaramiyorsa zincir takar devem ederim :)
❤️😘
💋
Cevap
23Cevap
Onu tahrik edecek donanıma yeterli ölçüde sahip olduğumu düşünüyorum.
Hiç denemedim ama merak ediyorum başarabilir miyim diye.
Ses tonumla bile etkileyebiliyorum. Çok zorlanmiyorum ama kadınından birazcık istemesi gerekli. Peki sizi tahrik etmek zor mu
partnerime bağlı diyebilirim. isteksiz libidosu düşükse biraz zaman alır alır yüksekse ensesinde nefesimi hissetmesi yeterlidir
Benim için asla zor olmayacak bişey o o yüzden o konuda işimi iyi yaparım diyorum ☺☺☺☺
Hiç zor değil benim için çıldırtmak hoşuma gidiyor sabırlıyım
Sevgili olunca tahrike gerek yok bilinecek herseye haziriz
Bazı kadınlar çok zor bazilari iki öpücükle kendinden geçiyor. Kadın istemiyor ve libido düşükse yirtinsakta nafile
Benim için hiç Zor değil tek bir sözüm hareketime bakar bu durum
Hiç zor olacağını sanmıyorum
aslında erkekler için kolay diyorlar ama kadınlar da bir o kadar kolay tahrik olabiliyor.
Çıldırtma olayını çok seviyorum zaten o yüzden zor olmaz.
inat birisi denk gelmesin :))
Partneeim yok ama olursa haso işini bilir
bu konuda çok zorlandığımı hiç söyleyemem :D
Zor olmayacağını düşünüyorum
Partnerim yok sanırım hic olmicak 😭😭😭
Hiç denemedim başaramam da
Partnere bağlı istemiyorsa ikna edemeyiz
Dokunmak serbest mi:)
bu zamana kadar zorlanmadım
Çok zorlandığım söylenemez
Hiç de zor olmuyor benim için genelde :)
Çok zor olamaz
Çok kolay.
Bilmiyorum..
Çok zor
Partnere bağlı
Cok basit
Küsüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?