Sevgilimle aramdaki cinsellik sorununu nasıl çözebilirim?

Öncelikle sanırım biraz arkaplan hikayesi vermem gerekiyor. Ben (23) ve sevgilim (22) bu yaza evlenmeyi düşünüyoruz. Sık sık evimde buluşuyoruz ve cinsel anlamda da bir şeyler yaşıyoruz. Cinselliği neredeyse hiçbir zaman o başlatmıyor. Başlattığı zamanlarda ise 2-3 hafta görüşmediğimiz nadir zamanlarda oluyor. Sanki bazen beni, benim onu arzuladığım gibi arzulamadığını düşünüyorum...

Cinsel güdüsü (libido) yüksek birisiyim. Günde 3-4 kereden aşağısı beni kesmiyor. Erken boşalma vs. de sorunum yok (diye biliyorum en azından). Sevişme olduğunda ön sevişme dahil olmadan 45dk lia 1 saat arası gidebiliyorum yani...

Neyse, sadede gelelim. Sorun şu ki: Yalnızca günde 1 kere yapabiliyoruz. Bazen 2 günde bir... 1 Kere yaptıktan sonra, ki o geç gelen birisi olduğundan en aşağı 30-35 dk sürüyor; bazense 1 saate çıkıyor, kendisi tatmin olunca bir daha istemiyor. Ben de kararlarına saygı duyarak yapmamayı seçiyorum. Ama artık bu libido beni çıldırtma noktasına getiriyor. 1 kere yapmak yetmeyi bırak yanından geçmiyor. Yapma konusunda da onu zorlayamam. Manipüle etmek de istemiyorum bu konuda...

Konuşma faslını geçin, denedim. "Sen beni cinsellik için seviyorsun sadece" ye geliyor durum en sonunda hep. O konuyu da kesinleştireyim, onu cinsellik için sevmiyorum. Onu sevdiğim için onunla olmak istiyorum. Arada fark var.

Ben bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar? Bütün hayatımız cinsellikten ibaret olsun demiyorum. Sadece 1 kere yetmiyor. En azından 3-4 olsa ben de rahatlayabilirim.

Ayrılmak-başkalarıyla sevgili olmak veya aldatmak doğal olarak bir seçenek değil. Sadece onu seviyorum. Ondan başka kadınlara gözüm gitmiyor dahi...

Aklıma gelen yegane şey, empati yapabilmesi için kendimi kasmamak oluyor. Ne kadar erken bitirebilirsem cinsellik sırasında o kadar erken bitirmek yani. Ben tatmin olamıyorsam o da olamasın mantığında ama böyle düşmanca bir yaklaşımla da çözmek istemiyorum bu durumu.

Not: "Kadınlar cinsel obje değildir" falan diyecek arkadaşlar lütfen saçma yorumlarınızı kendinize saklayın. Kadınları veya sevgilimi doğal olarak cinsel obje gibi görmüyorum. Yalnızca ben onu tatmin etmek için çabalarken onun "istemiyorum" ayaklarına girmesi sinirimi bozuyor. İstediğinde de istediğini almak için elinden geleni ardına koymuyor ama bu konuda... Ben istemiyor olursam veya çalışıyorsam anlık olarak; trip atıyor, somurtuyor, kızıyor falan sürekli...

Ne yapacağım arkadaşlar, akıl verin bi!!!

Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. Postu gönderdikten hemen sonra 15 dk kadar sağlam bir tartışmaya girdik. Bağırışmalar vs oldu doğal olarak biraz. Sonra ikimiz de üzüldük baya birbirimizi böyle bir şey için üzdüğümüz için.
Ardından da sorun şimdilik çözüldü gibi... Birazdan 3. ye başlayacağız 😅
Kusura bakmayın cevap yazamadım ama meşguldüm bir tık.
Fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Yatacak olanlara iyi uykular, eğleneceklere iyi geceler 😏
Sevgilimle aramdaki cinsellik sorununu nasıl çözebilirim?