Ardından da sorun şimdilik çözüldü gibi... Birazdan 3. ye başlayacağız 😅
Kusura bakmayın cevap yazamadım ama meşguldüm bir tık.
Fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Yatacak olanlara iyi uykular, eğleneceklere iyi geceler 😏
Öncelikle sanırım biraz arkaplan hikayesi vermem gerekiyor. Ben (23) ve sevgilim (22) bu yaza evlenmeyi düşünüyoruz. Sık sık evimde buluşuyoruz ve cinsel anlamda da bir şeyler yaşıyoruz. Cinselliği neredeyse hiçbir zaman o başlatmıyor. Başlattığı zamanlarda ise 2-3 hafta görüşmediğimiz nadir zamanlarda oluyor. Sanki bazen beni, benim onu arzuladığım gibi arzulamadığını düşünüyorum...
Cinsel güdüsü (libido) yüksek birisiyim. Günde 3-4 kereden aşağısı beni kesmiyor. Erken boşalma vs. de sorunum yok (diye biliyorum en azından). Sevişme olduğunda ön sevişme dahil olmadan 45dk lia 1 saat arası gidebiliyorum yani...
Neyse, sadede gelelim. Sorun şu ki: Yalnızca günde 1 kere yapabiliyoruz. Bazen 2 günde bir... 1 Kere yaptıktan sonra, ki o geç gelen birisi olduğundan en aşağı 30-35 dk sürüyor; bazense 1 saate çıkıyor, kendisi tatmin olunca bir daha istemiyor. Ben de kararlarına saygı duyarak yapmamayı seçiyorum. Ama artık bu libido beni çıldırtma noktasına getiriyor. 1 kere yapmak yetmeyi bırak yanından geçmiyor. Yapma konusunda da onu zorlayamam. Manipüle etmek de istemiyorum bu konuda...
Konuşma faslını geçin, denedim. "Sen beni cinsellik için seviyorsun sadece" ye geliyor durum en sonunda hep. O konuyu da kesinleştireyim, onu cinsellik için sevmiyorum. Onu sevdiğim için onunla olmak istiyorum. Arada fark var.
Ben bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar? Bütün hayatımız cinsellikten ibaret olsun demiyorum. Sadece 1 kere yetmiyor. En azından 3-4 olsa ben de rahatlayabilirim.
Ayrılmak-başkalarıyla sevgili olmak veya aldatmak doğal olarak bir seçenek değil. Sadece onu seviyorum. Ondan başka kadınlara gözüm gitmiyor dahi...
Aklıma gelen yegane şey, empati yapabilmesi için kendimi kasmamak oluyor. Ne kadar erken bitirebilirsem cinsellik sırasında o kadar erken bitirmek yani. Ben tatmin olamıyorsam o da olamasın mantığında ama böyle düşmanca bir yaklaşımla da çözmek istemiyorum bu durumu.
Not: "Kadınlar cinsel obje değildir" falan diyecek arkadaşlar lütfen saçma yorumlarınızı kendinize saklayın. Kadınları veya sevgilimi doğal olarak cinsel obje gibi görmüyorum. Yalnızca ben onu tatmin etmek için çabalarken onun "istemiyorum" ayaklarına girmesi sinirimi bozuyor. İstediğinde de istediğini almak için elinden geleni ardına koymuyor ama bu konuda... Ben istemiyor olursam veya çalışıyorsam anlık olarak; trip atıyor, somurtuyor, kızıyor falan sürekli...
Ne yapacağım arkadaşlar, akıl verin bi!!!
Birader kız boş insan sana değer verdiği falan seni umursadığı falan yok. Arzusu da tatmin olana kadar sonra yine değersiz birisin. Seni suçluluk psikolojisine sokuyor ki kendi hatasını bastırıp seni suçlu çıkarabilsin. Bende senin gibi biriyim libido tavan aga 3 4 5 nereye kadar giderse ama partnerimi de buna göre seçiyorum. çünkü cinsellik önemli bir durum tatmin edemiyorsa aldatirsin haklı olarak ama haksız duruma düşen de sen olursun. O yüzden kişiliğiniz uyuşmuyor bedenler uyuşmuyor kötü bir evlilik yapıp da hayatını mahvetme. Önce bu sorunu onunla konuş hala cinsellik için mi seviyorsun cart curt derse yol ver uzasın. Daha böyle tatmin edemeyen biri ruhunu asla tatmin edemez manevi olarak
Yazdıklarından anladığım kadarıyla yaşına göre çok anlayışlı, sevgilini çok seven ona karşı empati kurabilen naif bir kişiliğin var. Böyle erkeklerin hala var olması gerçekten çok güzel. Soruna gelirsek;
Çiftlerden birinde ortaya çıkan cinsel tutukluk, problemi diğer eşin davranış, duygu, inanç ve kendine güvenini etkiler. Bu tarz sorunlar, diğer kişinin de kendisinden kuşku duymasına, kendisini arzu edilir görmemesine neden olur.
Bu aşamada iletişim çok önemlidir onunla konuşup arzu ve isteklerini beklentilerinin net olarak söylemen lazım.
Övgü ve cesaretlendirme, eleştiriden çok daha etkilidir. Sevgilinin beğendiğin özelliklerini fark etmeye çalışın ve bunları ona söyleyin. Atıyorum sen cinsellikte söyle iyisin böyle iyisin ama ben sana doyamıyorum gibi şeyler söyleyerek ilişki için onu tahrik edebilirsin. Umarım yardımcı olur yazdıklarım. Sevgiyle kalın.
Teşekkürler tavsiyeleriniz için. Zaten onu ne kadar beğendiğimi vs. söylüyordum. Kendisinin dünyadaki en güzel-tatlı-çekici kız olduğunu da düşünüyorum ve her aklıma geldiğinde, ki bu günde sayılamayacak kadar fazla oluyor, bunu ona söylüyor, belli ediyorum. O konuda pek sıkıntı yoktu zaten. Artık bu konuda da sıkıntı kalmadı ^^
Umarım böyle devam eder.
Tekrardan tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Sıkıntını anlıyorum ama bu senin biraz alışman gereken bir durum, günde bir kere çok yorucu gelebilir. Kızı her seferinde orgazm etmen vs de önemli ama bunun yanında gerçekten çoğu kadının libidosu o kadar yüksek olmuyor ve çok zaman alıyor. Her gün seks yapmak yerine haftada 2-3 kere ama uzun seanslar deneyebilirsiniz. Bir de kızı heyecanlandırmanın yolunu bul, bu sorumluluk sende. Dmye açığım çünkü benzer sorunla uğraşyım 2 yıl.
Kızı heyecanlandırmakta bir problem yoktu zaten. Sıkıntı tekte bitirmek istemesiydi. Sorun çözüldü ama ^^
Tavsiyen için teşekkürler yine de :)
Soruna cevap bulmak isterdim ama beni aşar. Dikkatimi çeken şey ise sorun uzun olmasına rağmen akıcı bir dil kullanilmis olması. Klavye hatası bile yok. Gerçekten tebrik ederim. Umarım sorun çözülür ve siz değil mutluluk sizin arkanızdan koşa dursun.
İyi dilekleriniz ve klavye kullanımıma karşın iltifatınız için teşekkürler beyefendi. :)
Güncellemede de yazdığım gibi sorun çözüldü zaten. Umarım tümden çözülmüştür.
Cevap
3Cevap
Bak şimdi beni iyi dinle. Yaşım 54 ve oğlum senin yaşında.
Sen tutkulu, İstekli birisinin ama o değil. Ondan ne sıklıkta mastürbasyon yaptığıni yönlendirme yapmadan öğren.
Ayda 1 , bilemedin 2 veya daha az ise. Cinsel fantezileri yok, hayaller kurmuyorsa, o kız asla değişmez ve ikinizin evliliği mutsuzluk ve boşanmayla sonuçlanır.
Buradaki ergenleri dinleme. Sen beni dinle. Verdiğim bilgi deneyimlerimle sabit, son derece önemlidir.
Tutkulu bir insan ömür boyu aynı kişiyle az sexle mutlu olamaz. İş kesin aldatmaya gider. Sonra aldatan suçlu sayılır.
Senin işin yaş. Bunun hiçbir şekilde bir çözümü yok. Libidosu düşük bir kadın ve bir müddet sonra sevgi falan yetmeyecek. Çünkü evliliğin %70'i cinselliktir. Şu da var, değer gördüğünü düşünmüyorum. Eğer seni gerçekten önemsese 1 defa yaşanılan olayın yetmediğini bildiğinde, seni tamamen tatmin etmeye çalışır ve bu konuda özen gösterir. Kusura bakma ama sevgilin bencil. Ve "Sen beni sevmiyorsun, cinsellik için berabersin" cümlesi de kendini kurtarmak için bahanesi.
Bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde kalbur saman içinde deve teddal iken pire hamal iken ben de dedemin beşiğinde tıngır mıngır sallanırken anam kaptı maşayı babam kaptı meşeyi ee bundan sonra
Ayy ne güzel sevgilisi var bulmuş da bunuyor 😄valla onun yerinde ben olsam mahvetmiştim seni. 🙃Biraz bencil birine benziyor. Umarım değişir biraz da olsa anlar seni
Yaptınız mı 3. Yü. 4 olmuştur 😅
Yok :(
En azından artık 2 kere oluyor. 1 yerine 😅
Zina is haram evlilikte olmayacak gibime geliyor
onun 22 yaşında bir kadın olduğunu unutma utanıyor seni belki senden çok istiyor merak etme
Yatak odanda olan sorun da tüm hayatını mahveder istersen yaşa ve gör.
Madem sonu evlilik ver coskuyu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?