Arkadaşlar 27 yaşındayım ve senelerdir libidom aşırı yüksek, yapan tanıdıklarım da var ben erken yaşlardan beri yapmak istiyorum hep işte böyle uzun bir ilişkim olursa onda yaparım diyordum evliliği beklemeden ama olmadı. Ve evlendiğim zaman yapma gibi bir takıntım yok. Evleneceğim kişinin benden önce olmuş olacak benim hiç bir şey yok. Bunu da istemiyorum. Direk birileriyle bir şey yaşarsam sonrasında da illaki bakirelige önem vermeyen bakir olmayan bir erkek bulurum diye düşündüm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşa kadar beklemen hata... En az 7 yıl kendini bu zevkten mahrum bırakmışsın. Neden? Toplum öyle uygun görmüş... 20 yaşından beri haftada bir kez sevişmiş olsan 7 yılda 364 kez o zevki yaşamış olurdun... 364 kez... Bunun ne demek olduğunu, toplumun saçma sapan dayatmalarının sana ne kaybettirdiğini gör.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılDusuncende haklilik payin yuksek. Ama yadayacagin beklentini karsilayacaklari sekste bencil olmayan ve sana sorun olmayacaklari hayata alabilirsin. Ama aldiklarindanda beklentini bulamazsan sana ters etki yapma ihtimalide olabilir. ya da yapip pismanda olma durumun olabilir. Onune tum etkenleri koyup arti eksisine bakarsan karar verirsen kendine gore dogruyu sececeksindir.
05 Yorumla
Soran+1 yılYa bak haklısın ondan zaten şu yasa geldim yasamadan kendini benim yerime koy şu yaşta hiç bisey yasamamis olsan ne hissederdin çok istekli olup. Sürekli bunları düşünmek zorunda olup bir şey yaşayamamak psikolojik olarak beni etkiliyor.
- +1 yıl
Bak ben sendne beterim ben evliyim seks cinselligi asiri derecede seven biriyim mastürbasyon jle idsr ederim. Esim benim tek seks arkadasim oldu ve ben bunu sevgiden takmiyordum 4yildir ise zindanda ve bu hale dondum neden sebepler uzun kisacasi ben sectigimdeki kararimdan dolayi maalesef bu haldeyim keske daha farkli. hayati secseydim diyorum...
Soran+1 yılHep erkekler daha rahat ve mutlu gibi görüp içten içe kiskaniyordum. Hiç yapamayan bile parasını verip zevk alıyor diye. Haklısın insanın aklı hep yapamadığında kalıyor…
- +1 yıl
Bak para ile yapsam zaten zevk almadigim bir cinsel iliski hayatim var birtane daha ekleyip daha beter olmak isteme benim bakis acim seksin cinselligin karsilikli haz heyecan ve uyum olmasidir. Bunu parayla bulmam ya da gundelik iliskileri tercih etmemle bulmam imkansiz... kisacasi herkes8n bir arayisi bekleyisi var onemli olan nekadarini bulup yasaybiliyoruz ben boyle dusunuyorum
- +1 yıl
Olay gir cik bosal mantigi bana sacmalik cinsellik olarak gelmiyor maleswf
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende kapalı ama yaşı ilerlemiş ama hiç seks yapmamış bir kadından hoşlanıyorum, onu okşayarak delirtmek istiyorum. Bu arada abaza değilim bu da benim fantezim
00 Yorumla
+1 yılKendi Anatomini çözemeden bir birliktelik yaşama derim. Önce kendi iç kısmını tanı bil ve hazırlıklı ol. Biz kadınlarını bir çoğu ilk gecemizde ki cinsel beceriksizliğimizden sonra kendimizi çok kötü hissederiz. Bunları yaşamaman için öncelikle kendi anatomini iyice çözmen gerekir.
İnternetten cinsel eğitim ve sağlık bilgileri alabilirsin.
09 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum her şeyi arastirdim mastürbasyon da yapıyorum senelerdir inan ki çok zor artık psikolojimi bozmaya basladi
- +1 yıl
Partnerin sana dese ki pre takmayalım geri çekilme yaparım dese ona ne diyeceksin?
Soran+1 yılİstemem tabi ki prezervatifsiz istedigi kadar hissetmiyorum desin
- +1 yıl
Güzel. En azından birileri bir şeyler biliyor. Buna sevindim.
Soran+1 yılHer şeyi biliyorum tabi ki yaşım 27 bunlar zaten bilinmesi gereken şeyler
- +1 yıl
Bunun yaş ile bir alakası yok. Türkiye de cinsel eğitim veren kurumlar var ama aileler bunu yapmıyor. Eğitim sıfır. Kadınlar ilk gecesini yaşadıktan sonra vajinasında ki ani gelişmelere karşı ne yapacağını kestiremiyor. Hasta olduklarını düşünen milyonlarca kız var.
Sonrasında bu siteye geliyorlar ve problemlerinden bahsediyorlar.
Bunlar içinde cinsel eğitim ve sağlık bilgileri şart.
İyi günler dilerim.
Soran+1 yılÖyle ama insan kendi kendini de geliştirebilir belli bir yaştan sonra diye düşünüyorum sanki cinsel bilgi olarak değil her anlamda. Ha tamam haklısın çok kapalı yetişmiş insanlar ve aileler var onların o kişilerde yarattigi belli travmalarda var maalesef. Eminim bu insanlarda gün geçtikçe azalir. Cinsellik her iki cinsiyet için de su içmek gibi doğal bir ihtiyaçtır belli şeylere dikkat edip yaşanması gereken.
- +1 yıl
<3 <3
Soran+1 yıl♥️♥️♥️
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
53Cevap
Hayatında olan birilerine az biraz ilgin varsa ya da onların sana onlar arasından olabilir hayat devam ediyor. Sen istediğin gibi yaşamakta özgürsün ki ya kime ne
00 Yorumla
+1 yılSert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı kadın mısın sen 🤪
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Eğer yapacaksan seni pişman etmeyecek, yaptığına değecek, libidona karşılık verip isteklerini yerine getirebilecek biri ile yap...
05 Yorumla
Soran+1 yılİşte nasıl bulucam keşke erkek olsaymisim parasını verip yapardim şu an kime
Güvenicem de bulucam
Soran+1 yılBiraz karisik… çok da dogru yönlere ilettiği söylenemez. Kafası karışık bir insanim
- +1 yıl
O zaman acele etme, güzel bir şey yapayım-yaşayayım derken çok pişman olacağın şeyleri hayatına sokmuş olabilirsin. Bence bir süre reel cinsellikten ziyade sanalda geçici hevesler ara. bu seni bir süre oyalar. Tabi sanal zevk için de yine deneyimli ve anlayışlı bir partner lazım. Fakat hani sanal yaparken istediğin tadı alamasan bile en azından pişmanlık duymazsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir başkasinin altına yatan bir kadını alan erkek yarın karisini pazarlayabilir dicem de zaten karısının kocası olmuyor karısı bekareti kime veriyorsa onun karısı olmuş oluyor aman ya banane
13 Yorumla
Soran+1 yılSenin kocan da aynı şekilde oluyor o zaman sen evleneceğin adamın sadece senle mi olacağını sanıyorsun
Cevap sahibi+1 yılTamam sen bu kafayla devam et dediğim gibi beni ilgilendirmiyor ananın babanın onurunu beş dakikalık bir zevke tercih eden biriyle tartışmak anlamsız. Sorunu sessize alıyorum ki bildirim gelmesin. İyi akşamlar bacım
Soran+1 yılOnur senin için buysa ben sana hiç bir şey diyemiyorum dar zihniyetli biriyle elbette ki tartışmayacağım sana da iyi akşamlar ‘’bacım’’
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimle evleneceğin hiç belli olmaz yaşlarımız aynı bende aşırı yükseğim ve yapmadım özel biriyle olmasını istediğim için ama hiç düzgün birine denk gelemedim bende tuttum kendimi
18 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi erkek o kadar çok az ki bulmak zor
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi bu yaşa kadar kimseyle bişey yaşamamış kız bulmak çok mu kolay
Soran+1 yılErkek bulmaktan daha kolay
Cevap sahibi+1 yılBence o kadar emin olma 😂 Seksin her çeşidini yapıp deneyip sırf önden yapmadığı için bakireyim diye gezen o kadar çok kız var ki.. Güvenilmiyor hiç birine
Soran+1 yılYok onları biliyorum çok haklısın kızlarda da herkes bakire demiyorum zaten bu saydıklarında bakire sayılmaz mesela demek istediğim her halükarda kadin erkekten fazladır çünkü gerçekten çok baskı altında kalan kızlar var aile tarafından
Cevap sahibi+1 yılEvet sende haklısın erkeklerin geneli için bunu yapmak hiç zor değil en tipsiz bile esc* a gidebiliyor ve toplumsal açıdan inanç haricinde erkekleri baskılayan hiçbir şey yok. Günümüzde din ahlak inanç konusunda da insanların ne kadar duyarsız olduğunu görüyoruz
Soran+1 yılAynen bunu demek istiyorum ve bu gerçekten çok büyük bir haksızlık….
Cevap sahibi+1 yılBaşkalarının hayatları bizi çokta ilgilendirmiyor biz kendimize göre doğru olanı ya da en azından doğru olduğunu düşündüğümüz şeyi yapıyoruz
+1 yılYapma bence imtahan olursun sonra durduysan bekle işte illaki çıkacak karşına adam gibi birisi sonra bu planın tutmaya bilir
00 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar beklediysen biraz daha beklemen iyi olur eşinle gerçekten sevdiğin insanla yaşamış olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılNereye kadar inan ki zor altı üstü seks ihtiyacımi karşılayacagim
- +1 yıl
Seni anlıyorum inan bana farklı düşüncelerde değiliz bende bekliyorum ama bu özel bir an ve hayatına alıp sonsuza dek seninle olacak bir insanla olmalı
Bende direniyorum ama dur bakalım nereye kadar 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılSen erkeksin senin derdin ne
yani zaten hiç bişi yaşamadım desen bence inanmazlar bile
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılErkekler düşünür mü ki
Soran+1 yılYani ataerkil bir ülke ya illa bakire buluruz diye düşünüyorlardır anlamında dedim
Soran+1 yılAnladım haklisin sen takmazsin yani
+1 yılBence acele etme. Ben de senin gibiyim ama evliligi bekliyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaştan sonra bulacağın adam neden bekareti taksın?
02 Yorumla
Soran+1 yılTakan var ama işte
- +1 yıl
S.. ktiri çekeceksin onlara.
Kendi ayakları üstüne basabiliyorsan yap gitsin ama basamıyorsan sorun yasayabilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok iyi düşünmüşsün. Bulamadıysan birisini bu tarafa bir bak derim yani 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benimle birlere seviş bir daha başka erkek istemzsi
00 YorumlaEğer bu dusuncedeysen inan bana yıllarını heva etmissin
00 Yorumla27 yaş tam kafa olarak ve vücut olarak hazırdır kadın , zaten artık mastürbasyon. Çözüm olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de senin gibi sayılırım yaşım 26. Sadece iki kez yaşadım. Güvenilir ve sadık, ne yapması gerektiğini bilen aynı frekansı tutturabilecek kisi çok zor bulunuyor. İstersen tamamen duygulardan uzak bir şekilde art niyetlere mahal vermeden gorusebiliriz. Tabi direkt değil az da olsa tanımak gerek. Eger guvenebilirsen mesaj atabilirsin bana. Nicki yazarım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. Hangi ildesin ki birer kahve içeriz yakınsak
00 YorumlaYani bence uzun bı konu tam olarak nasıl bı arzun var bunu bilmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh be bende su bakirligimi bozmak istiyorum artık yetti gayri bir kadinin sicakligini hissetmek istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden böyle kızlar beni bulmuyor ki? Her türlü bir kadının isteğini karşılayacak bir erkegım herşeyimle
Güven veririm ama güven isterim anca güven02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada bakirim bende
Cevap sahibi+1 yılYorum yaparsan sevinirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl olacak bu tek gecelikse ben deneyebilirim kendime güveniyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben onu bunu bilmem her şey senin tercihin ama ne yapacaksan güvendiğin erkekle yap
00 Yorumla
+1 yılDediğin zor
Böyle bir hataya aman düşme04 Yorumla
Soran+1 yılYaşadığın yere göre değişir bence
- +1 yıl
Bak iyi bir evlilik istiyorsan
Adam da kadında kasar olmamak zorunda
Ne kadar farklı insanla cinsel ve duygusal yönden birliktelik yaşarsan
O kadar kasarlasiyorsun
Ilerdeki partnerini geçmişteki ile kiyasliyorsun
Sonuç : mutsuz evlilikler
Soran+1 yılOna katıliyorum ama dışarı bak söylediğin gibi çoğu kisi
- +1 yıl
Benim hale bakır arkadasalrim var
Tıpkı senin gibi sayıları az
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılumarım mutlu olursun
00 Yorumla
+1 yılSenin aradığın o çılgın erkek benem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence yanlış yapsrsin senin gibi düşünüp pişman olanı çok gördüm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Zorlu süreç doğru düşünmüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonya ya yakın mısınız. Bende sizinle aynı durumdayım
00 YorumlaGizli paylaşım yapmasaydın keşke 🥵👌
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılHangi şehirdesin acaba
00 Yorumla En dogal hakkın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Doğru düşünmüşsün ,😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl rahatlıyorsun peki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Istediğin çok kişi yi bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı senin yaşında ilk birlkteligim oldu konuşmak isterim seninle
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevap vermedin bol şans sana tam ikimizde benzerdik konuşabilirdik en azından
Cevap sahibi+1 yılBi konuşalım olumsuz olursa saygı duyarım
+1 yılKlasik Türkiye mantığına hoş geldiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence evlen bakire iken
022 Yorumla
Soran+1 yılAdam birileriyle hapmış olacak ben neden sadece onla olayım
Cevap sahibi+1 yılBende 25im yapmadım benimde yüksek libidom 28 gibi inşallah evlenmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYani böyle düşünüp hiç haketmeyen biriyle yapıp psikolojini bozman yerine evleneceğin sevdiğin eşinle yapsan daha doğru bence
Soran+1 yılTamam da sinir bozucu değil mi sen şimdi bekledin ve birini sevdin ve bakire değil ne düşünürsün
Cevap sahibi+1 yılKendim gibi birini aricam yalan söylerse ogrenirince sogurum heralde
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeyi düşünen erkeklerde geçmişe bakıyorlar bakire olman daha değerli görülür
Soran+1 yılSana şunu demeye çalışıyorum bana onu önemseme kendin kal diyorsun ama kendin benimle aynı şeyi yapmıyorsun o zaman bu öneriye gerek yok
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani anlamadım neyi yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılBirini çok seversin bakire değilsin diye red eder o zaman pişman olabilirsin böyle pişman olan kızlar ksde var görmedin mi
Soran+1 yılÖyle düşünen bir erkekle olmam düşünmeyenlerde var bakir olmayan bir erkeğin öyle bir hakkı yok bende o zaman ondan bakirlik beklerim
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben fikrimi belirttim sen sevdiğin eşinle paylaşmayı dusunmuyon yaşın gelmiş 27ye senin hayatın karar senin
Cevap sahibi+1 yılErkekler zaten evlenmeye yanaşmıyor önemsemeyen birini bulabilir misin bilemem ne kadar sağlıklı ilişkiniz olur yaşayıp görecen
Soran+1 yılBulurum gayet insanları böyle yargılayan insanlar zaten gerçek anlamda kimseyi sevemez
Cevap sahibi+1 yılSen sanki gerçek seviyonda demiyon sevdiğim insanla paylasiyim, ara bakalım bul önemsemiyom der içten içe yer kendini, kavgalar bile bu yüzden çıkabiliyor söylemezler veya başına kakar bosanirsiniz
Soran+1 yılO devir bitti içten içe yiyen de terapiye gidip iyileşmeyi bekler hayat maalesef her zaman sana istediğini vermez gün gelir senin bakire diye evlendiğin de bir sürü insanla olmuş ve diktirmiş olabilir bunu bilemezsin ondan büyük konuşmamak gerekir
Cevap sahibi+1 yılBüyük konuşmadım beni kandirabilirse sıkıntı yok benim haberim olmaz, o devir bitmedi burada önemsemiyoruz diyen erkeklere inanma hepsi afedersin s*kme peşinde evlenme değil
Soran+1 yılVardır olmasına ama olmayanda var bunu demek istiyorum şahsen ben bakireyim diyelim neden ben bakir olmayan bir adamla evleneyim? O zaman benim de hakkım. Veya adam bakir değil, yaşamış e ben neden mahrum kalayım? İnsan önce kendine bakacak. Benim demek istediğim bu.
Cevap sahibi+1 yılBir kız evlenmek istiyorsa vermicek ki erkekte evlenmeyi düşünüyorsa evlenir o kızı değerli görür. Sende yapmamış bir erkek ara bulursan evlen veya zengin bir erkekle evlen.
Soran+1 yılSen eskide kalmışsın şu an bu böyle değil. Değer tek bir zarda değil. Öyle görenler de dediğim gibi hep diktiren veya anal yapanlara denk geliyor. Gerçek bakire bir kız gidipte her haltı yiyen ve böyle düşünen bir erkekle evlenmez.
Cevap sahibi+1 yılMesele zar değil. Böyle düşünenler hep diktiren anal yapana denk geliyor diyon nerden biliyon? niye insanlar çok boşanıyor sence niye evlilikler yürümüyor? En okumuş pilot olan adamda bakire istiyor.
Soran+1 yılİnsanların birbirine tahammülü yok o yüzden boşanıyorlar. Kadınlar para kazanıyor erkeklere katlanmak zorunda değiller o yüzden boşanıyorlar. Çok duydum öyle olan kişiler de tanıyorum kızlar bir sürü kişiyle beraber oldu diktirdi adamların ruhu duymuyor. Veya bakire olmayıp evlenen çok arkadaşım var gayet mutlular. Çünkü eşleri dar zihniyetli değil. Zaman eski zaman değil küçük bir yerde yaşıyorsan bilemem.
Cevap sahibi+1 yılKüçük bir yerde yaşamıyorum, diktirip kandırmak ayrı bir şey, bir gün öğrensem biterdi benim için
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 30 yaşındayım bende hiç yaşamadım
00 YorumlaIyi durmuşsun bu azgınlıkla
02 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojim bozuldu inan ki
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Cok iyi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. yap aw
00 Yorumla
+1 yılBütün derdin bumu
00 YorumlaNerden bulacaksın güvenebileceğin birini?
00 Yorumla
+1 yılEn kısa sürede sevişbiriyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayat ve seçim senin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynen öyle
00 Yorumla
+1 yılYaşa gitsin ya madem öyle düşünüyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin var mı ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir seçim bu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Bence kendini koru
02 Yorumla
Soran+1 yılKimden neyden koricam inanın anlamıyorum
Soran+1 yılNeden engelleyeyim ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılyap napalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYap gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen daha çok düşünürsün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Durman hata
00 Yorumlaevlen daha iyi.
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam benden önce yaşamış olacak
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Artık seks yapmak istiyorum, bakireliğe takılmadan direkt yaşasam daha iyi değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler