Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ne yapayim 32 yasindayim ve hala bakireyim. Simdiye kadar sadece bir tane erkek arkadasim oldu evlenecktik ailemle falan tanisti, nikah tarihi aldik derken beni aldatti hemde aldattigi kizla evlendi.3yil evden cikmadim, depresyon ilaclari kullandim yeni yeni kendime geliyorum. Guzel bir isimvar cevrem var. Evlenmek istiyorum begenen isteyen de var ama iste o travmayi atamiyorum ustumden :(E tabi fizyolojik ihtiyaclarda var senin gibi yani cinsel ihtiyaclar daha bir fazla olmaya basladi ama inanclarimdan ahlaki degerlerimden de taviz vermek istemiyorum evlenmeden asla cinselik yasamam. Allah hayirli kismet versin diye hergun dua ediyorum ama duzgun erkek de kalmadi ki. Hayirlisi arkadasim. Cevrende yok mu seni tanistirsinlar birileriyle gorusursun kafana yatanla evlenirsin yani.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana en acilinden bu adamdan yolluyorum :D
healthyceleb.com/.../Jason-Statham-buffed-Body.jpg
şaka bir yana kendine gel bacım yanlış yoldasın.16 Yorumla- +1 yıl
Her insanın ihtiyacı vardır, normaldir :)
Cevap sahibi+1 yılihtiyaç varsa başka şeylerle uğraşmalı insan. tadını biliyor desek neyse bakireyim deniliyor. gerçekten bir halt anlamadım.
- +1 yıl
Etraftan görüp duyup merak ediyordur belki :) onlarda var da bende niye yok diyor olabilir :)
Soran+1 yılBacim napayım nefis işte keşke evlensem de kurtulsam
- +1 yıl
Haklısın soran istemek hakkın :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenecek adam demiyelim de evlenilebilecek diyelim biz ona :) senin dediğin karşıma çıkan ilk erkekle evlencem gibi oluyor.
masturbasyon ile yatıştıramıyosan ve bekarete önem veriyosan ki bunu takdir ederim şimdi bide işin seks için evlenme tarafı var bu ileride sorunlara neden olabilir... bana kalırsa sendeki seks açlığı değil sadece sen sevgiye açsın korunup kollanmaya ilgiye... bunları yapan biriyle seks yaparsan anca doyuma ulaşırsın öncelikle kendine güvenebileceğin birini bulmalısın muhakkak hoşlandığın ya da senden hoşlanan birileri vardır acele etme pişman olma !00 Yorumla
Evlenecek adam mı çıkmıyor, yoksa tam evlenilecek adamlar hep de başka kızların mı peşinden gidiyor...
Sen bekaret zarını paravan olarak kullanıp geri kalan arsayı 49 yıllığına israile kiralamaya çalışıyorsun anlaşılan. Hepi böyle başlar zaten. Sonra ihale sonuçlanır ama gelen şirket arsanın tamamını kullanır... İnsanın hayır diyemeyeceği noktalar vardır. Kimisi de noktaları bulmayı çok iyi bilir...
Neyse geçmiş olsun...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
+1 yılAnal yapma pişman olursun. Kadınlar analdan zevk almaz acı çekerler tam tersi. Zevk alıyorum diyen mazoşist psikopatlar var ya hani sallıyor onlar. Normal bir kadın zevk almaz. Tut kendini elbette bir gün evleneceksin.
29 Yorumla- +1 yıl
Anal yapmaktansa bakire olmamak daha iyidir :)
- +1 yıl
Zaten Haydar Dümen dahi kadınların analdan zevk almadığını dile getirdi kaç kez. Etrafımda ne kadar kadın varsa hepsi acı çektiğini söyledi. O iğrenç şeyin kabız olmaktan farkı yok. Siz hiç kabız olmaktan zevk alıyorum diyen birini gördünüz mü?
- +1 yıl
Kadınların anal seksden aldığı zevk sadece psikolojiktir. Daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Ben kadınım benden iyi mi bileceksin?
Soran+1 yılHiç düşünmedim anal yapmayi canım istemedi de nedense. Normal. insanlar gibi bir evliligim olsa iliski yasasam keske.
- +1 yıl
Şahsen bir erkek olarak analı tercih etmem. Penisimin ne işi var öyle bir yerde? :)
- +1 yıl
Sen ne düşünüyorsan düşün umurumda değil sana açıklama yaptım ancak hala ısrar ediyorsun. Daha fazla konuşamayacağım midem kaldırmıyor.
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar yoğun ihtiyaç duyuyorsan evlenmen en iyisi. Orucun kendine dizginlemeye faydası olabilir. Bunlar doğrusu, yanlışı istiyorsan sadece sevişecek partnerde bulursun hemde pek çok ama senin için doğru olmaz.
20 Yorumla
+1 yılSırf seks için evlenilir mi. sonra yanlış evlilik oranı artıyor bosaniyorsun. Bu yas da cinsellik istemem normal. evliliği beklemeden cinsellik yadama lisin. Neden aksiyon kendini bu kadar. baksana ateşin tavan yapmis
10 Yorumlabaşkan yapıcak birsey yok yası 35 olupta hala masturbasyon yapanlar var kendını oyle avut, birgun evlenirsin zaten ozaman acısını cıkarırsın sabah aksam duş alırsın artık
02 Yorumla
Soran+1 yılMidem artık kaldirmiyor masturbasyon biktim cok igrenc geliyor artık
Bende Beşiktaş şampiyon olsun istiyorum ama o işler öyle olmuyor her şeyin bir zamanı vardır evlenmek için evleneyim diyerek hayatını yakmaktansa içini dizginleyip uygun vakti kollaman daha iyi
04 Yorumla
Soran+1 yılUygun vakit diilmi sence su an? Daha neyi bekleyim?
Soran+1 yılOha 30 mu. Hayid okadar olmasın lutfen
- +1 yıl
e tamam hazırlan yarın istemeye geliyoruz seni. yarın biri evlenme teklifi etse birden hiç tanımadığın hemen kabul mü edeceksin öyle bul tanış iyice tanı güven ailenle tanıştır e ister istemez bir süre zarfı alacak en uzun süreyide o ilk bulma kısmı alacak sonuçta senin ve çocuklarının gölgesi çınar ağacı olacak bir ömür
+1 yıldemekki erkek olsaydın elin nasır baglıcaktı D. d:Dd:D
54 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılHahahhahahahha
Kimsin harbiden merak ettim :)) tahmin ettiğim birisi varda sen l olabilir misin acaba )))))
02 Yorumla
Soran+1 yılPardon?
Cinsellik konusunda 6,8b cevap paylaştı. Evlenecek adam bunları duyarsa ya da sen evlendiğinde direk böyle şeyler söylersen sanki senin amacın bu gibi görülür. Bence sen kendini kontrol edebilmelisin önce bunu hallet
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki bilmicek evleneceğim kişi bunları.
Kendimi nasıl kontrol edicem peki var mı bir bilgin
evleneceksin kızım. yazdıkların zaten başka bir çare göstermiyor...
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende onu istiyorum zaten ama olmuyor nedense
Soran+1 yılKafalayamiyorum iste safın tekiyim utangac cekingen enayi keske diğer kızlar gibi fena ve cadı olsaydım keşkeeee
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİstiyorsun ama bakirelik senin için önemliyse sırf bunu yapmak içinde rastgele biriyle evlenip hata yapma.
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle olsaydi çoktan evliydim herhangi biriyle
+1 yılbir an koca bul yoka bekareti aldırırsın söyliyim cok gördük senin gibilerini :)
00 YorumlaCinsellik konusunda 314 cevap paylaştı. Zor durum bilirim. Zinadan kaçıcam diye kırk takla atıyorum ben de.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( asla olmicak zina olmadida cok şükür
+1 yılamaç seks ise evlenmeye gerek yok... amaç evlilik ise seks için bu kadar azgınlığa gerek yok
10 Yorumlageçmiş olsun. Durumdan kurtulursun umarım. Ve iyi biriyle evlen derim. Aceleye getirip ahmağın tekiyle evlenme
08 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim bu yaşa kadar geldiysem acele etmediimdendir. Ahmak derken Hagi konuda?
Soran+1 yılAnladım ama sekste bitek kendini düşündüğünü nerden bilicem önceden
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılinsan zevk aldıkça daha fazlasını ister Az daha takıl böyle Sırf seks içinde evlilik olmaz :)
10 YorumlaSen kendini gizliden çıkart sırf sevişmek için evlenecekler mesaj kutuna boşalsınlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabretmek ve biran önce eşinin olması için dua etmek tek çare gibi :)
20 Yorumla
+1 yılvalla bende evlenmek istiyorum düzenli seks hayatım olsun istiyorum ama malesef olmuyor :/ yaş 25 hala tık yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvahım bır durum. sırf bakıre kız desın dıyemı yoksa eşine olan saygından tertemız gıtmek ıstemenden dolayımı ılıskıye gırmedın? ıkısıne gore de degısır cnku verecegım cevap
01 Yorumla
Soran+1 yılKarşı tarafın ne düşündüğü umrumda diil kendim için istiyorum bakire kalıp evlenmeyi
Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. 42 Yorumla
Soran+1 yılManyak 😂😂😂 hahahaha
- +1 yıl
Tam yerınde :D
evet zevk vermiyor:S.. ben de evlenemiyorum dediğin gibi adam çıkmıyor. pes ettim ben bildiğin..:(((
02 Yorumla
Soran+1 yılOff ne insanlar evleniyor hic haketmeyenler..
- +1 yıl
ayyynen! Bir anlatsam zaten inanmazsın. Ben neleri hakettim de neler oldu. Sana tek tavsiyem, SADECE KENDİNE FAYDAN OLSUN! Başkalarına önceliği verme, afedersin s.. arlar ağızına. Ben böyle gördüm. Bencil olma derler ya, bencil olacan boşver, yoksa yaşayamazsın inan buna. Alakayı anlamışsındır umarım. Hep başkalarını düşündüm ondan bu haldeyim:S. Şimdi ihtiyacım varken kimse yok. Öyle böyle değil, KİMSE YOK:(
:) Şimdi Kaportayı Deldirmeyecek Şekilde Bir Erkek Bul Şeviş. Bu seni bir kac yıl idare eder sonra hemen evlen ama :))
06 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama istersen
Soran+1 yılNeden böyle bir Saçmalığa giriseyimki amaçsız bir sevişme
Soran+1 yılHahahhahahaha sinirden gülüyorum off
seks için çevrende uygun biri varsa anal düşündün mü
10 Yorumla
+1 yılabazan kızlar toplanmış :) sadece seks için evlenecem diyenler var :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle aynı durumdayım hiç seks yapmadım evlenmedende yapmam ama aşık olup sevdiğimle sevişmek istiyorum doyasıya yaşımda geç olmak gençken tanımak istiyorum oda beni tanısın sırf bu yüzden hayat zor geliyo bazen
00 Yorumla
+1 yıl25 yaşına kadar size hiç dünürcü gelmemesi şaşırtıcı vallahi
02 Yorumla
Soran+1 yılGelmediler demedim bir cok isteyen oldu ama nasip işi bu olmayınca olmuyor
- +1 yıl
sırf bu yüzden bile evlenmeyi istiyorum diyorsun ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi Hadi Gel Seks Yapalım Diyen Abazalar Doluşmuştur :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakir olduğum için 25 yaşına kadar kimseyle beraber olmadığım için varikosel oldum cinsellik önemliymiş bir kez daha anladım
00 Yorumlaöyle bir erkek bulursan bence hemen evlen, ama çok zor gerçekten
00 Yorumlaşans işte benim de evlenilecek kız çıkmıyor karşıma
01 Yorumlahmmm gıt programa katıl ya da beklıceksın daha ya da bırınle sevıscen bu kadar
00 Yorumlahelal olsun sana ve senin gibi düşünenlere, sabret, mükafatını bu dünyada olmasa bile öbür dünyada mutlaka alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgel şekerim.
https://hizliresim.com/Q4Zzz300 YorumlaSirf seks icin evlenirsen omur boyu mutsuz olursun
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılyok mu kızım senin hiç arkadaş ortamın tanıştırsınlar seni birisi ile sen bulamıyorsan:)
00 Yorumla
+1 yılbu sitede haydar dümenin bir eli var büyük ihtimal :)
00 YorumlaOlm bu nasıl soru la, şimdi biri sevişelim derse sapık damgası yer.
Ne var biraz daha dayan sende Hea.22 Yorumla
Soran+1 yılMesela daha ne kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılhem evlilik olmadan olmaz diyorsun hemde sıkıldım bunaldım diyosun. bu ne çelişki böyle. :)
10 YorumlaKs nin azgın bakirelerine bir örnek daha şekil 2a grafik b de görüldüğü üzere :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de sadece seks icin evlenicem.
64 Yorumla- +1 yıl
İlişki arkadaşm ol ;-)
- +1 yıl
Sadece seks için evlenme. Çarpık bir evlilik olabilir bu. Seks için evlenmektense, evlenmeden seks yapmak daha iyidir :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKader ya takma kafana çıkar ozamana kadar da bakireligini bozdurmadan kaynat
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir hic bir sekilde evlilik dışı bir yaklaşım yaşamadım yasamamda
Cevap sahibi+1 yılOzaman bian önce evlenmeye bak
Soran+1 yılCikarsa evlenicem zaten ama yok
Cevap sahibi+1 yılGuzliden çıkda öyle konuşalım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende evlenilecek kız bulamıyorum bende bakirim tanışma şansımız olsa keşke...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle evlenir misin canim yeterince artikk elin yorulduu :(
00 YorumlaCinsellik konusunda 966 cevap paylaştı. kocani beklicen yapacak bir seyin yok.
10 Yorumla
+1 yılYaş ayni; durum da aynı; şehir? 💕💌📝
00 Yorumlanasıl cıkacak? istediğin ne?
00 Yorumla
+1 yılEvlen ozaman ne bekliyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum amaa yokkk
- +1 yıl
Açıkcası tam evlenme yaşın intarnetten falan bul birini öyle evlenen çok ara yani pes etme ama seks içinde evlenilirmi be :) hayatını kararta bilirsin 10 saniyelik zevk için
Soran+1 yılEvliliği ayakta tutan önemli noktalardan biri bence
evleneceksen tyabikide tek çözum.
11 Yorumla
Soran+1 yılTamamda sorun zaten orda evlenemiyorum keske evlensem
Gizli Üye(36-45)+1 yılHala evlilik konusunda ciddi mısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim.
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirde yaşıyorsun?
+1 yılçıkar yahu. beklendiği zaman gelmez sadece.
00 YorumlaZevk alacak basit şeyler dene
03 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
+1 yılÜzüldüm adına.. Güzel misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılGuzellikle ne alaka ne insanlar evlendi be
- +1 yıl
Hahha tamam sakin ol kızma :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkameralı chat sıtelerıne gırmıyor musun hıc?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek çok aslında yeterki sen iste
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir istekle hic alakası yok ben 2 3 yıldır evlenmek istiyorum ama bir türlü olmuyor
Cevap sahibi+1 yılBana kendini tanıt hele özelden
Cevabını yazmışsın soruda. s
00 Yorumla
+1 yılsabırla bekleki, o gün gelince mutlu olabilesin
00 Yorumla
+1 yılDonem donem oluyordur evlene kadar sık disini
00 Yorumla
+1 yılDermanın bende gerçekten :-)
00 Yorumla
+1 yılSeks bir ihtiyaç, onsuz yaşanmaz :)
00 Yorumla
+1 yılOral seks yapmadıysan bu çok kötü
01 Yorumla- +1 yıl
insanı zor günaha sokarsınız
- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası