Ciddi bir ilişkim var uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz kendisi yurt dışında çalışıyor bende okuyorum nişan yapalım istiyor o ve ailesi bende okulum bitmeden yüzük takmak istemiyorum diyorum son senem zaten neyse çocuk benim 6 senelik çok yakın arkadaşımdı birbirimize karşı bişeler his ettik ve sevgiliyiz 7 aydır güzel giden bi ilişkimiz var sorun şu ki ben erkeklerin sadakatine inanmıyorum kendisi beni aldatıyordur diye düşünüyorum sonuçta uzak mesafe ilişkisi ve erkekler seks olmadan ne kadar dayanabilir ki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kesimlikle sana katılıyorum. Bende yurt dışında çalışıyorum eşim Türkiye’de. Her ne kadar da aldatmıyorum derse veya dersemmyalan söylüyorum. Çünkü yaşadığım ülke buna çok müsait.
Neden eşinizi aldatıyorsunuz abi yazık değil mi karınız sizi evde bekliyor siz onun yüzüne nasıl bakıyorsunuz
Az önce sen de belirtti uzak mesafe ilişkisi diye ben de onun altını çizerek sana söylerim uzak
aranızdaki güven ve sadakati düzeltmeden bir yola çıkmanı tavsiye etmem.
Onun bana güveni sonsuz ama benim erkeklere karşı olan güvenim sıfır
o zaman sevginde yok
Seviyorum sevmezsem beraber olmazdım ama kanka güven bu yanii uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz nasıl bi kız olmadan aylarca durabilir ki bu
bunu bana soracak olursan dururum sorun yok çünkü hayatımda birisi varsa sadece o olur bunu daha önceleri yaşadımda işim gereği ülkeler geziyorum ama bizim bitiş hikayemiz kendisi tarafından oldu işte nedeni ise ailesi maalesef
Üzüldüm adınıza
nasip hala görüşüyoruz aslında ama ailesi işte
Kaçın
aile rızasını almak daha mantıklı ben bir yolunu bulucam zaten
İnşallah alırsınız
alamazsakta artık nasip
Düşüncende haklı olabilirsin
Ben evlenmek istiyorum sırf yapmamak için
adam akıllı biri evlenene kadar sabredebilir
haklısın
aldatsa anlarsın.
Nasıl anlarım kanki