Onunla ilişkiye girmez misiniz
Ama 16 17 yaşından beri böyle genetik gibi yani
Onunla ilişkiye girmez misiniz
Ama 16 17 yaşından beri böyle genetik gibi yani
Dediğin bir sey dogru o da 16 17 yastan sonra bunun ortaya cıkması ve cocukluk gorunumunde kalmaması
Bunun sebebi ostrojen ve diğer hormonlarının aktiflesmesidir yani artık dogurgan oldugunun bir gostergesidir. Hormon yuklenmesi basladıgında bolgedeki pigment hucrelerini etkiler, bunun oranı genetik getiridir ve her iki cinste de dahası dogadaki tum disi ve erkek cinslerinde boyledir.
Aslında bu bir ben uremeye ya da urettirmeye hazırım anlamına gelir ve insan dışındaki tüm eşeyli canlılar bu gorunumle tetiklenirler. Ve kokusu ile de emin olurlar. Bu işlevi hayvan besleyenler de iyi bilir , kızıştı derler.
İnsanlara gelince ; hicbiri mal meydanda gezmediğinden başka hazır olma sinyalleri pesine iletisim ayrıcalıkları ile duşerler.
Bu konuda begenmek begenmemek secenekleri bu nedenlerle olamaz. Ay ben begenmem diyen de kagıttan ya da secilmis shoplanmıs goruntulere bakıp bir de gercek idol sanırlar ancak aslı ile de karşılaşmadıkları da cok olası olan kulvara hic girmemiş atlet orneklerindendir
Rahat ol, seni begenen aklınla sosyalliğinle bilgi duzeyinle begenirse gelsin, sen erime gecmis olgun bir dişisin bu kadar
🙏👏👏👏
Cevap
34Cevap
Yoo ne alakası var çıkmış bi muhabbet inanıyorlar birde türkiyede böyle bir şey mümkünmü😂
Ay ne biliyim
Tabi canım biz erkeklerin o kırmızı çizgisi zaten insanlarda ne derler var ya djdjjdjdj
Öf ne bileyim
Yahu ne alaka ya kaç tane soru görüyorum aynı tipte fazla boş yapıyorsunuz bence neresi kötü ki
Onu beğenmeyenlere sormak gerek
Sana şöyle söyliyim normalde zaten biraz kara olmalı çünkü 1. E malum kapalı yer bakımı zor ister istemez kararma oluşacaktır ki sen genetik diyon bak o da mümkün 2. ise bence zaten ten renginden farklı olmalı bana öyle çekici geliyor o pembe hayalleri falan boş yani
Üzme kendini böyle şeyler için ÖĞĞK diyenler önce kendi şeylerine baksınlar aw
Haklısın ya zaten temiz tutuyorum ama yok yani krem filan da kullanıyorum ama değişmiyor
Anladım teşekkür ederim
Zaten cinsel organ tenine bakarak orasi daha kara olur gayet normal yani aslinda
Güzel bence kararmış sekilde. Dolgun ozellikle
bis kısları cinsel organının rengine göre seçmyoruz.
Hımm neye göre seçiyosunuz
dış güzellk, sohbet, seks en son sırada
Niye beğenmeyelim hemen açıp orasına bakıyoruz kızların aaa senin ki kararmış olmaz beğenmedim güldürmeyin insanı
Girerim sonuçta esmer ya da siyahı olanlarında kara
Vücuduna göre dahami kara orası
Evet vücudum beyaz
Ben yaparım daha fazlasını bile
Yeter ki bakımlı temiz ve pürüzsüz olsun
tepkimiz 😂😂
😁😁
Hiç bakmam rengine kokmasın yeter
O kadar da değil
Ne kadar? Çok mu kararmış seninki?
neden beğenmeyelim anlamadım?
Ne bileyim burada beğenilmediğini görüyorum genelde
Bilemiyorum
Ha kara ha beyaz bana o zevki yaşatsında hic önemli değil bence
ah ah sen ilişkiye girmek istediğini söyle yeter, sıraya girilir
O tür kararmalara alışığım sorun olmaz benim için. Hoşuma da gidiyor
Genelinde böyle zaten
Gerçekten mi
Evet
Geçen bir kıza kötüdür dedim kalbini kirdim
Gerçekten öyle mi düşünüyorsun peki
Ben ne düşünüyorum biliyormusun bugüne kadar dokunmadım bile kadın şeyine sanki elime çok geçmişte kalkıp beyaz değil diye sikayetcimi olacam rengi önemli değilde ama temiz olmalı sonuçta kadınsın narinsin kıl tüy olmamalı budur düşüncem☺️
😂😂
😂 ne dedim yalanmi
O zaman kıza niye kötü diyosu
Şaka yaptım üzüldü sende üzülme
Her erkek Pembe sever
Kalbi güzel olsun gerisi önemli değil seven için
Hayır ya su kafadan bi kurtulun yaa
Midem bulandı
Vay kara kız seni vay
Hoşuma bile gider girerim
Gerçekten mi
Evett hatta dahası bile var ama yazarsam silinirrr 🙃