Cinsellik ile aşkın ilişkisi tam olarak ne? Cinsellikten aşk doğar mı? Aşk varsa cinsellik olmasa da olur mu? ya da olması şart mı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cinsellik ile aşkın ilişkisi tam olarak ne? Cinsellikten aşk doğar mı? Aşk varsa cinsellik olmasa da olur mu? ya da olması şart mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Cinsellik aşkı getirir mi? sanmam.
Aşıkken cinsellik olur mu? Olur. Hatta aşkı perçinler, güclendirir.
Aşık ciftler birbirini arzulamıyorsa sıkıntı vardır.
Çok güzel etkileyici bir kadınla yaşanan cinsellik bağı perçinlemez mi? Mesela 3 yıldır seks yaptığı kadınla geleceğe yönelik adım atmaması aşık olmadığını mı gösterir
Aşk başka bir şey sevgi başka. Ama bence öyle gösterir.
Seks insanları birbirine yakınlaştıran bir şey. Hiç duygusal bağlanma olmaz mı? Sonuçta koku, ten, tat hafızası diye bir şey var
Hocam bak dediğin dooğru. Ama illa baglayacak diye bir şey yok. Unutma, para verip seks yapanlar da var şimdi. Ve ya sadece seks için ilişki kuranlar da var. Her seks var diye aşk olacak anlamına gelmiyor.
Para karşılığı birlikte olmuyoruz sonuçta. Sevgili olduğumuz için fakbadi de değiliz
ben sana öyle yapıyorsunuz demedim ki nedne kızıyorsun
Kızmadım ki. Sadece insan fakbadisinden bile etkilenebiliyor. Duygularla başlamasa bile tenine sürekli temasta bulunduğu kasını bir de beğeniyorsa his gelişmez mi?
Gelişebilir. Gelişecek diye bir kaide yok sadece.
Güzellik önemli mi mesela bu konu da
Güzellik her zaman önemli ama güzellik göreclei bir şey.
Göreceli de olda bazı güzellikler genel olarak beğinilebilir. Mesela Adriana Lima çoğunluk olarak beğeniliyor ama beğenmeyenler de olabilir ama bu onun güzel olduğu gerçeğini değiştirmez azınlık tarafından beğenilmediği anlamına gelir
Ki bence güzel bir kadın değil kesinlikle
Bence güzel. Mesela neden güzel değil? Konudan ayrı olarak güzellik göreceli evet ama benimle birlikte ve istekliyse güzelliğim ona da hitap ediyor demektir
işte o yüzden dedim ya göreceli diye. Ona güzel gelirse seninledir zaten.
Adriana bilmiyorum bana güzel gelmiyor. Ben femme fatale tipleri sevmiyorum
Masum yüzleri mi beğeniyorsun?
Aynen bana daha tatlı geliyor ve güzel vücuyları olunca o masumluğun seksiliğini keşfetmek bana cekici geliyor.
Barbara palvini de beğeniyorsundur sen şimdi
Fena değil ama yine abartı bence :D
Aşırı çocuk yüzü var. Miranda kerr ondan daha güzel
Evet, miranda güzelmiş
Şimdi sen deyince gördüm ilk defa :D
iki türlüde oluyo ama aşkın cinselliği getirdiği ilişkiler daha kalıcı. diğer türlü ilk bedenine sonra düşüncelerine hakim oluyosun
Benim öyle galiba 😣 3 yıldır beraberiz ciddi bir adımı yok. Aşık değil mi acaba
bilemem ki canım. bunu sen daha iyi anlarsın mesela hiç gelecekten falan bahsediyormu sana. şunu yaparız bunu alırız vs.
Bahsediyor zaten beraber yaşıyoruz. Ama maddiyatı sorun yapıyor gel gör ki tüm paramız club bar da tükeniyor. Yani yatırım yapma eylemi yok
belkide dediğin bu sebepten dolayı ciddi düşünemiyodur. maddi durum kötüyse erkekler düzelene kadar ciddi bişey yapamıyorlar
Aşk cinselliği getirir, cinsellik de aşkı. İkisi de mümkün.
Cinsellik aşkı bitirir. Elde edildin ve hadi bay bay.
Tam yumurtami tavukdan çıkar tavukmu yumurtadan sorusu olmuş
Erkek arkadaşınla bu evredesin galiba
Hangi evre?
Yaşasammı yaşamasammı?
Hayır yaşıyorum
Arttımı oeki yani heyecan aşk
O var hep. Ama ciddi adımı yok. Geleceğe yönelik
Yaşlar kaç
27-30
Aşkı cinsellik getirir
İkisi birbirini tamamlar
Cinsellik hep vardı. Aşk onun tuzu biberi
Saflık aşkı getirir, aşk cinselliği getirir.
Aşk cinselliği