Cinsel Yaşam Bir erkeğin nasıl biri olduğu penisinden belliymiş doğru mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Cok garip değil mi dhdhdkd Güncellemeler+1 yıl Buyuk- kucuk ve uzun-kisa diye 4 e ayrılıyor her kelimenin bir aciklamasi vardi unuttum Bir erkeğin nasıl biri olduğu penisinden belliymiş doğru mu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Off erkeği tanımak için illede onu görmek şart mı 😱🤪🤪😱 5 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Bu soruyu ilk defa sizden duydum kaynak var mı veya bilimsel acıklama 0 0 Yorumla
Serdaryaman006 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl penisi gördükten sonra tanımak için geç kalmışsındır 0 0 Yorumla
CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Ne büyük ne küçük ne uzun nede kısa bilin bakalım nasıl biriyim 😂🤣😅🤣🤣 0 0 Yorumla
KodPerseus Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Penisini görüyorsan sıkıntı hele tanımadan görüyorsan daha da sıkıntı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O zaman nasıl birisi olduğunu biliyorsan penisini de tahmin edebilirsin gibi bişey de ortaya çıkıyor yani 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayir direkt hic tanimadan penise bakiyorlarmis ki kisi yalan soylemesin diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm enteresan ya sen baktın mı hiç öyle birisine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış anlama meraktan sordum bakmani istemiyorum Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Kalın ve ince yi unutmuşsun . Nasıl biri derken neyi kast ettin? Bende biri seninle fena dalga geçmiş 🙈 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O yüzden erkekler size penhşs resmi atıyor, bak ben böyle yaprak gibi bir adamım diyor🤣🤣 0 0 Yorumla
xFEDERALL Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Açıkla bakıyım soruyu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fal niyetine penise bakiliyormus oyle okudum Yorumla xFEDERALL +1 yıl Daha neler duyacağız bakalım Yorumla
Delikanlı126 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeni duydum açıklar misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya iste fal niyetine penise bakiliyormus bir erkegin nasil biri oldugunu anlamak icin Yorumla Delikanlı126 +1 yıl Manyak misiniz Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. O zaman. test sürüşü yapcaniz☺ 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bak bi tahmin etsene merak ettim 😇 0 0 Yorumla
Димаа Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Ne alaka ya 5 1 Yorumla Soran +1 yıl Ilk basta bende böyle oldum Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Daha neler duyucaz ya çok saçma 0 0 Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynı renk olduğu doğru :) 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Dur şimdi ortalık karışır 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. ilginç bilgilerde bugün dsfsd 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. penis falı mı yok artık 0 0 Yorumla
Projectmachine Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hee damarlı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Damarli olanlar aldatmaya meyilliymis galiba hatirladigim kadarıyla Yorumla Projectmachine +1 yıl Uyyy evet ben meyilliyim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Şaka mı Yorumla Projectmachine +1 yıl Ciddiyim Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. şey ya yoksa 1 0 Yorumla
H-b_a Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. büyük bir yalan 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yamuk muyum yani :D 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nasıl oluyor o 0 1 Yorumla Canknt35 +1 yıl Yzsna Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kim diyor bunu ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Twde gordum cok enteresan geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen hiç gerçekte gördün mü Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ne alaka 😁 0 0 Yorumla
Parçlynpumaa Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Çooook belli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ney belli Yorumla Parçlynpumaa +1 yıl Penisinden belli Yorumla
eypcan1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Nasıl yani? 0 4 Yorumla eypcan1 +1 yıl Ben hangi kategorideyim😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum penisini hiç görmedim Yorumla eypcan1 +1 yıl Gör o zaman :) Yorumla eypcan1 +1 yıl Analiz yaparsın😃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anlıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben anlayamıyorum ne yazik ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu telefonu daha zevki birine verirsen anlarsın Yorumla Soran +1 yıl Bu ergence trip ne boyle abi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Off erkeği tanımak için illede onu görmek şart mı 😱🤪🤪😱
Bu soruyu ilk defa sizden duydum kaynak var mı veya bilimsel acıklama
penisi gördükten sonra tanımak için geç kalmışsındır
Ne büyük ne küçük ne uzun nede kısa bilin bakalım nasıl biriyim 😂🤣😅🤣🤣
Penisini görüyorsan sıkıntı hele tanımadan görüyorsan daha da sıkıntı
O zaman nasıl birisi olduğunu biliyorsan penisini de tahmin edebilirsin gibi bişey de ortaya çıkıyor yani
Hayir direkt hic tanimadan penise bakiyorlarmis ki kisi yalan soylemesin diye
Hmm enteresan ya sen baktın mı hiç öyle birisine
Yanlış anlama meraktan sordum bakmani istemiyorum
Kalın ve ince yi unutmuşsun . Nasıl biri derken neyi kast ettin? Bende biri seninle fena dalga geçmiş 🙈
O yüzden erkekler size penhşs resmi atıyor, bak ben böyle yaprak gibi bir adamım diyor🤣🤣
Açıkla bakıyım soruyu
Fal niyetine penise bakiliyormus oyle okudum
Daha neler duyacağız bakalım
Yeni duydum açıklar misin
Ya iste fal niyetine penise bakiliyormus bir erkegin nasil biri oldugunu anlamak icin
Manyak misiniz
O zaman. test sürüşü yapcaniz☺
Na alakası var ya, 😀🤣
Acayip sert biriyim demek ki:)
Bak bi tahmin etsene merak ettim 😇
Sevişmeye bahane arama 😀
Ne alaka ya
Ilk basta bende böyle oldum
Hiç alakası yok hurafe onlar
Daha neler duyucaz ya çok saçma
Aynı renk olduğu doğru :)
Dur şimdi ortalık karışır
hahahah sesli güldüm o nasıl oluyomuş :))
ilginç bilgilerde bugün dsfsd
penis falı mı yok artık
Hee damarlı
Damarli olanlar aldatmaya meyilliymis galiba hatirladigim kadarıyla
Uyyy evet ben meyilliyim 😂
Şaka mı
Ciddiyim
şey ya yoksa
Ndksksksksk saçmalık
büyük bir yalan
17 cm buğday teninde başı büyüj nasil
Belki