Özür dilerim Kafkasya için konuşuyorsanız... Evet; haklı olabilirsiniz... Belki haksız bir genelleme olacak ama bayanlar haklı olabilir... Duyuyoruz birçok şey ama burada sanırım ; duyduğumu anlatmak hata olur.
Diğer Türki halklar Günümüzde Rusya içinde yer alan Tataristan Cumhuriyeti'ndeki İdil Tatarları, de facto olarak Rusya'ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti'ndeki Kırım Tatarları gibi etnik gruplar kendilerini Tatar olarak adlandırmaktadır. Bunun dışında Çin'in azınlıklarından biri olan Tatarlar (塔塔尔族 tătăĕr zú) da bilinmektedir. Rusya, Ukrayna, Polonya, Moldova, Litvanya, Belarus, Bulgaristan, Çin, Kazakistan, Romanya, Türkiye ve Özbekistan gibi ülkeler Tatarların yaşadıkları yerlerdir.
"Tatar" sözcüğü, çeşitli zamanlarda değişik anlamlarda kullanılmıştır. Ruslar, yüzyıllar boyunca Rusya Avrupası'nda yaşayan Türk soylu Müslümanlar için, Batılı yazar ve araştırmacılar, Türkistan'da ve Karadeniz'in kuzeyinde yaşayan Türkler için, Osmanlılar ise, on altıncı yüzyıldan başlayarak Kuzey Türkleri için kullanmışlardır.[26]
Çarlık Rusyası ve Rus İmparatorluğu'nun çoğu asilzade ailesi Tatar asıllıdır.[27][28]
Yapılan sözlük taramalarında; Türkçe sözlükte; postayı süren kimse, Tataristan'da Batı Sibirya'da ve Rusya Federasyonu'nun değişik bölgelerinde yaşayan Türk soyundan bir halk ve bu halktan olan kimse olarak belirtilmiştir
Birşeyler öğrenmiş oldum. Lakin; Tatar kadınlarının güzelliklerinin dillere destan olduğunu duymuştum. Ve Rusça bir deyimde derki; Tatar kızı ile evlenen cehennem azabı görmez
Enteresan bir durum, eşiyle yatağındaki memnuniyetsizliğini akrabasıyla paylaşmakta saçma. Bir de şöyle düşün, belki performanslarını aile dışında sergiliyorlardir, onlara kalan da dibidir :))
@mehtapöz ve @hakopekfkl tabi k8 görmedim bisey üstelik sadece babamdan bahsetmedim... baba tarafı komple kadınlar şikayetçi bu durumdan ondan bahsettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sanmam babanda sıkıntı var orada yaşadım gezdim arkadaşlarım oldu kızları baya aktif erkekleride
Seni leylekler getirmediğine göre okadar da pasif değiller gibi :D
Baba tarafındaki akraba erkeklerinin durumunu nereden biliyorsun
Kadınlar şikayet ediyor
Nerden biliyosun baba tarafının pasif olduğunu hsjaha
Sdece babamdan bahsetmedim Baba tarafi akrabalarındaki kadınlar şikayetçi ondan biliyorum
Bende babandan dolayı demedim kuzenler falan mı dedim
Ya diğer herkes sadece babamdan bahsettim zannetmiş de...
Sen akrep kadinimisin
Evet
Bende erkeğiyim
Tanışalım mı merak ettim doğrusu ne benzerlikler var
bu kanıya nasıl vardın
Kadınlar şikayet ediyor
genelleme yapmak mantıklı gelmedi bilemedim
Baba tarafındaki kadınlar şikayet ediyor 🙃
sıkıntı büyük o zaman 😀
Tatarlarla evlenmeye korkuyorum 😂
yatakta pasif erkekle de zor olur
Tabi ki
kadın zor tatmin olur olamazsa da başka sıkıntılar oluşur
Ay bi de ben akrep burcuyum
o zaman tatar olmayan birini tercih et bence evlenirken
Kürtleri tercih ediyorum anne tarafım kürt... bi akrabamızın 15 çocuğu var...
tercih ediyorum derken tecrübe ettin mi yoksa tercihin mi kürt olacak
Tercihim kürt olucak... tecrübem yok
tatmin olursun inşallah diyelim 😀
Babanız pasif mi?
Pasif derken?
Kadınlar şikayet ediyor da
Hangi kadınlar? Ben pek duymadım da?
Bizim akraba daki kadınlar şikayet ediyor
Özür dilerim
Kafkasya için konuşuyorsanız... Evet; haklı olabilirsiniz... Belki haksız bir genelleme olacak ama bayanlar haklı olabilir... Duyuyoruz birçok şey ama burada sanırım ; duyduğumu anlatmak hata olur.
Yok kafkasya değil biz tatariz..
Tatarlar bir kafkas boyudur ve 24 oğuz boyunun birisidir
Bunca yıllık tatarım ilk defa kafkas boyu olduğunu duydum... kirim tatarlari türkleşmiş moğol değiller mi... cengizhan in soyindan geliyorlar
Diğer Türki halklar
Günümüzde Rusya içinde yer alan Tataristan Cumhuriyeti'ndeki İdil Tatarları, de facto olarak Rusya'ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti'ndeki Kırım Tatarları gibi etnik gruplar kendilerini Tatar olarak adlandırmaktadır. Bunun dışında Çin'in azınlıklarından biri olan Tatarlar (塔塔尔族 tătăĕr zú) da bilinmektedir. Rusya, Ukrayna, Polonya, Moldova, Litvanya, Belarus, Bulgaristan, Çin, Kazakistan, Romanya, Türkiye ve Özbekistan gibi ülkeler Tatarların yaşadıkları yerlerdir.
"Tatar" sözcüğü, çeşitli zamanlarda değişik anlamlarda kullanılmıştır. Ruslar, yüzyıllar boyunca Rusya Avrupası'nda yaşayan Türk soylu Müslümanlar için, Batılı yazar ve araştırmacılar, Türkistan'da ve Karadeniz'in kuzeyinde yaşayan Türkler için, Osmanlılar ise, on altıncı yüzyıldan başlayarak Kuzey Türkleri için kullanmışlardır.[26]
Çarlık Rusyası ve Rus İmparatorluğu'nun çoğu asilzade ailesi Tatar asıllıdır.[27][28]
Yapılan sözlük taramalarında; Türkçe sözlükte; postayı süren kimse, Tataristan'da Batı Sibirya'da ve Rusya Federasyonu'nun değişik bölgelerinde yaşayan Türk soyundan bir halk ve bu halktan olan kimse olarak belirtilmiştir
Birşeyler öğrenmiş oldum.
Lakin; Tatar kadınlarının güzelliklerinin dillere destan olduğunu duymuştum.
Ve
Rusça bir deyimde derki;
Tatar kızı ile evlenen cehennem azabı görmez
Pasif olsa sen nasıl oldun
Tatarlıkla ne alakası var yahu
Babanı seks yaparken mi izliyorsun?
Yuhhhh nasıl seyrediyor iyi mısın... Ve sadece babamdan bahsetmedim baba tarafı akrabalarim daki kadınlar şikayetçi hep
Enteresan bir durum, eşiyle yatağındaki memnuniyetsizliğini akrabasıyla paylaşmakta saçma.
Bir de şöyle düşün, belki performanslarını aile dışında sergiliyorlardir, onlara kalan da dibidir :))
Yediğimiz gıdalardan dolayı Türkiye de çoğaldı
Gaylığa meyil var o taraflarda
Nerede gözlemledin 😂
Baba tarafi akrabalarim daki kadinlar şikayetçi
Pasifse bilemem
Kapaklı mi senin
Belki gaylar
hiç yatmadı m
Ne gördün ki
@Hakopefkl tam onu soracaktım
@mehtapöz bide babası yani
aynenn
@mehtapöz senin hiç oldu mu tatar erkekleri ile birlikteliğin
@mehtapöz ve @hakopekfkl tabi k8 görmedim bisey üstelik sadece babamdan bahsetmedim... baba tarafı komple kadınlar şikayetçi bu durumdan ondan bahsettim
@mehtapoz. @hakopefkl
Ne diyorlar mesala
ha tamam. aşko bu genel bi durum değildir de bazı ailelerde görülür genetik diyelim. tatarların hepsini kapsamaz tabiki
@mehtapöz bilmem bizimkiler tatar dedim acaba tatarlarla mi alakası var 😅
Zorla yatıyorlar bizimle diyorlar.. hatta kadınlar teklif edince geri cevuriyorlarmis
bilemem😂
Gerçekten tuhaf bir şey
@mehtapöz neyi bilmiyorsun canım
Kimden gözlemledin?
Baba tarafi akrabalarındaki kadinlar sikayet ediyor
@Yildizkos3 ne diyorlar
Zorla yatıyorlar bizimle diyorlar hatta kadınlar teklif edince geri cevuriyorlarmis
İnsan bu kadar pasif olmaz ya. Biz panter gibi bekliyoruz adamların elinde var istemiyor. Yoksa tatar kadınları normalden daha istekli olmasınlar 😂
Valla bende tatarım ayy üstelik bi de akrep burcuyum belki olabilir ama gecekten erkeklerse sorun var
Sen çok istekli misin
Akrep burcuyum dedim anla iste 😅😉
Takipatsana bi sorum dHa var :DD
Burdan sor bakim
Burdan soramam tatarlar kızar :))
Sor sor kizarlarsa ben cevaplarını veririm
Şey ben tatar kızlardan çok hoşlanıyordum acaba bu cinsel enerjiniz mi etkiledi beni
Bilmem... olabilir...
Hmmmm acaba senden etkilenmem de aynı sebepten mi
Yanı amacın sadece cinsellik sanırım tatarlardan hoslanti falan dehil gibi
Hiç öyle bi şey yok @Yildizkos3
🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Geliyor musun takibe 😍