Evlenmeden beraber olmak istemiyorum.
Bilgi almak tanımak açısından konuşmaktan bahsediyorum. Ne zaman bu sorular sorulmalı
Evlenmeden beraber olmak istemiyorum.
Bilgi almak tanımak açısından konuşmaktan bahsediyorum. Ne zaman bu sorular sorulmalı
İlişkiniz güçlendiği ve ilerisini görebildiğiniz andan itibaren konuşabilirsiniz elbette bundan daha doğal ne olabilir ki.. Maalesef bizim toplumumuzda ayıptır şudur budur diye öteleniyor bazı konular ama hayatınızı birleştirmeyi planladığınız insanla birbirinizi her anlamda tanımak istemek kadar gerekli bir şey olamaz. Sınırlarınızı bildiğiniz ve birbirinize de saygı duyduğunuz sürece asla sorun olmaz.. Keyifli akşamlar..
Evlenmeden önce elbette cinsellik konuşma gerekir. Her iki kişinin cinselliğe bakışı ve cinselliği yaşama biçimleri de konuşulması gerekir. İlişkinizin devamlılığına ciddiyetine güvendiğin zaman bu konuları konuşabilirsin.
Çoğu kişi partneriyle evlilik öncesi cinsellik yaşamanın haricinde, cinselliği konuşmak bile istemiyor. Durum böyle olunca evlendikten sonra tanışılan cinsellik de sürpriz oluyor.
Neler sorabilirsin kısmına gelirsek;
Seksle ilgili garip eğilimlerin olduğunu düşünüyor musun? Vücudunda en çok nereye dokunulmasını seversin? Cinsellik senin için ne demek sence önemli mi? Haftada kaç kere ilişkiye girmek isterdin? Sevdiğin pozisyonlar neler? ... Daha bunun gibi bir çok soru sorabilirsin✨🦋
bence kesinlikle konuşulmalı ama bu işerik yöntemden çok bilgi edinme amaçlı sorular olmalı işin mantığı ve soyut kısımlar üzerine olmalı insel hayat ve evlilik hayatında kadınların erkeklere kıyasla ne seviyede temsil edildiği konusunda ne düşündüğü olmalı mesela gibi
Ne zaman konuşmalı
Ona doyumsuz biri misin diyerek sor cevabını aldıktan sonra haftada kaç kez mastürbasyon yaptığını sor
Bu rakam aşırı bir rakam ise arkanı dön ve git 🤭
Çünkü hiç şüphen olmasın erken boşalma sorunu yaşayacak
Aşırı rakam kaç
1 üstü aşırı bir rakam
Haftada 2 fazla mı. Değil ki
Fazla işte
İleride erken boşalma sorunu yasatir
İyi de haftada 1 yapan azdır. Ya ayrıca adamı sevşyorum diyelim. Haftasa 1değil 2 yapıyosa ayrılayım mı
Ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler
Şimdi her şey seks mi diyeceksin
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi hatta bütün hayatını etkiler
Siz bilirsiniz
Herkes tercihlerinin bedelini öder
Cevap
20Cevap
Biraz güven geksitikce ve ısındıkça.. konuşmak en azından erkekleri karşı cinsi ihrenmene yardimci olur hem kendini tanırsın bı tarafdan
Konuşulmalı bence. yaşamak ayır tercih etmeyebilirisn ama cinsel konuşar özel vr detsylı ieyler konuşulmalı kimse cocuk değil
Kaç cm ne kadar kalın kaç dakika sürüyor. Oral yapacakmisin
Hmm baya açık sorular. Gerçi sevgilin
Evet
Kesinlikle konuşmalısınız. Yatak evliliğin bel kemiğidir.
Hmm ilk aylar geçtikten sonra o zaman
Bilmem bu her ilişkide değişkenlik gösterir. Enerji. Aura. Bunlar önemli kavramlar
kesinlikle evet bakire degilsen yapmalisinda seni tatmin etmiyorsa sikinti
Bunun için en doğru zamanı beklemelisin daha derin konulara girdiğin dönemlerdir
Bu konular evlilik varsa Nişan ya da söz sonrası olur
Bence olmalısınız belki birbirinize uyum saglayamayacaksınız.
Birlikte mi
evet birlikte olmanız lazım çünkü farz et evlendin çoçuk seni tatmin etmiyor napcaksın ozman çözüm yoluda yok
Cinsellik tabu değildir her seyi konuşmanız her konuda fikirlerinizi öğrenmeniz lazım.
Oncesinde isteklerini bilmelisin ve ayrica libidosu dusuk biri seni rahatsiz etmezmk
Ne kadar suredir berbaersin
Aktif bi cinsel hayatımız olmayacagı için libidosunu nasıl anlayabilirim
Anliyabilmen icin konusmalisin ve sormalisin
Taktik lazim sana
Hmm taltiklerden pek anlamam
Istersen verebilirim
senin için önemli olanlar nelerdir?
bence sorulmamalı ayıp denen bir sey var
Merakin varsa sorabilirsin. Ogrenmelisin
Nişanlandıktan sonra o zaten konuyu açar
Nişan geç olmaz mı. O aşamaya gelene kadar sevmiş alışmış olursun. Olumsuz bi şey olsa vazgeçmem o zaman kolay
Konu evlilik deyince ondan dedim sevgili ikende gelişir illaki bu konular açılır
O zaman bikaç ay sonra yavaş yavaş öğrenmeli
Zaten konuyu açmıyorsa 3 ay içinde var bi sıkıntı
Gerçi erkeklee ilk aydan açar da belli olmaz
Açar tabiki durur mu
Kesinlikle şimdi biz büyük sorunlar yasyrz
Kaçıncı ay konuşmalıyız. Nelere dikkat etmek lazım
Evlenmeden bir şekilde konuşun adamn fantezi vs hepsini öğren
Ever değişik şeyleri çıkmasın da
Hiç belli olmuyor bazen kadn çok kıstli oluyor su an biz cinsellik haric her konuda iyiyiz
O yüzden devam edebiliyosunuz
Aslında büyük problem benim açımdan ama bakalım nereye kadar
Analdım keşke siz de en başında tanıyabilseydinşz
Bizim olay biraz farklı
Nasıl
Ya tanışma Nisan vs 1 hafta sürdü
Bu kadar hızlısını da hiç duymamıştm
Bende büyük konuştm
Çok değişik geldi ya merak ettim
Büyük konuşunca başımıza geliyo
Hemde ne dediysem hepsini yasadm
😀 bir daha konuşmayın
Asla kapalı almam dedim aldm akraba olmaz dedim oldu dindar olmaz dedim hafz 3 ü bir arada
Neden evlendin peki o zaman kısa sürede
Çok güzel biri teklif ettim taklrz diye evlilik bir haftada olmadı nişanlanma vs bir hafta
He ben 1 hafta içinde evlendiniz sandım.. akraba ile de takılma amaçlı görüşürlür mü ya😀
Yok 10 ay uzaktan akraba
Akraba oldugu için mi o konuları konuşmadın
Aynen
Sıkıntı ya akrabalık bana da öyle önerdiler de bilemiyorum. Bi bakımdan iyi ama böyle de rahat davranamazsın
Söyle iyi tarafi çok bir o kadar kötü tarafı var kavga bile edemyrsn
Kavga iyi bi şey değil. Ufak tefek tartışmalar illa ki olur. İyi tarafları neler peki
Kültür anlays birini alttan almak zorundsn
Aynı kültürden olmak önemli
En önemli o zaten gezi tatil vs hep ortak aileler yakın
Evet. Cinsel yönden sorun olmasa tadındab yrnmezmiş sizin ilişki
Oda aslnda çok önemli ben için 5 dk lk zevk her türlü çözülür
Önemli evet işte. Evlilikte. O konuda uyum olmalı
Ya öylede kadın hep baskılanmş bendede aşırı özgür olunca afalladı
Fazla baskılanmış o zaman. Olabilir öyle de kötü. Cinselliğin farkında değil bazıları. Kendi bedenlerini bile tanımayanlar var..
Sevgiliyken hiç yakınlaşmalarınız oldu mu. Sözden önce
Şimdi bile zor ne sevgililigi anlatrdm ama malum
Şanssızmışsın gerçekten
Yani öyle ah aldıklarıma sayyrm hak ettim bekarken çok hızlı idim
Anladım artık hayırlsı
Ayenn öyle baya yorumlasmz yine yazmak istersen yazarsn
Teşekkürler
Ben teşekkür ederim muhabbet için
Rica ederim. Kimsin merak ettim
Nasıl yani söylesem tanmazsn ki
Senin için görünür yapaym dilersen
Hesap adı olarak