Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar her sktiğimizle evlenecek miyiz niye böyle yapıyorsunuz ya😅
evlenmeden önce birlikte olmak konusu neden çok abartılıyor ki? insan sevdiği kişiyle birlikte olmamalı mı yani evlenmeden? daha güzel değil mi ilişkide cinsellik yaşamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Mesele bir tek o mu oluyor? Dini acidan gunah, ee insan buna gore yasamasi neden yobaz karsilaniyor. Herkes dinsiz mi olsun yani ya da onemsemesin mi, siz onemsemiyorsunuz eyvallah sizin tercihiniz ama biz dikkat edince neden yanlismis gibi karsilaniyor.
yoo herkes istediği gibi yaşasın. ben bunun yanlış görülmesini anlamıyorum. sen yapmak istemezsen yapmazsın, isteyen yapar. bunun geneli yok işte
Oluyor iste, yobaz oluyoruz.
Böyle yapıp kendinizi ucuzlaştırın sonra peçete gibi kullanılıp atılınca zırlayın aferin hemcinslerim tamda sorumluluk almak istemeyen erkeklerinin ekmeğine yağ sürmeye devam edin
ucuzlaştırmak?😄😄😄
Kesinlikle.
fiyatımız mı var bizim ne ucuzlaştırması? öyle bir şey olsa da değerinizi seks yapıp yapmamak mı belirliyor? benim için öyle değil siz bunu kıstas alıyorsanız şaşırırım sadece
Birlikte oldunuz diyelim bir kaç gün sonra çekip gitti ne olacak
gitsin ne kaybetmiş olacağım 😅
Çok şey
Hiç bişey, herkes zevkini alıp yoluna gidecek
@Naisseme evet ya
Zaten böylesi güzel hesap vermek sorumluluk aradın aramadın sorunsuz birliktelik modeli 👍
Herkesin kendi hayati yok mu ya? Kimin ne yaptigina neden bu kadar takilalim ki?
islam ülkesinde yasiyoruz ve islam dininin kitabı olan kurani kerimde evlenmeden nikahsiz yapmanin gunah olduğu yaziyor
islam ülkesinde yaşamıyoruz. ülkenin dini olmaz insanların dini olur
Ozmaan senin dinin islam degilse bunu boyle kabul ediyorsan o dini yasayabilirsin sonuçlarını goze aliyorsan
O zaman ol çocuğun olsun kullanıp atmış olsun çocuğun da soy isimsiz kalsın?
kullanıp atmış nedir ya? seks kadının kullanılması mı?
Erkekler kullanıp atar. Seven erkek evlenmeden dokunmaz
katılmıyorum
Bende size.
Bana sen gibi biri lazım, her şeyi kafasında aşmış tabuları ortadan kalkmış biri olmak çok güzel, bence her şey o an yaşanmalı, anı yaşamak en doğrusu
ya o ilişki evliliği gitmezse?
gitmezse gitmesin nolacak
ilişki evliliğe gitmeyip sonradan çok pişman olan var. bu durumu kullanan erkekler de var. ayrıca kadın için sorun da oluyor evlilik konusunda. yarın öbür gün biriyle tanıştığında sevgili olmak veya evlenmek istediğinde ilişki yaşadığını bilirse soğuyabilir. sana göre bunlar normal olabilir ama toplumun geneline göre normal değil. o yüzden sen sorun yaşarsın. erkeğe bir şey olmaz
ben bunu sorun edecek bir erkekle evlenmek istemem zaten :))
valla sevgiliyken sorun etmeyenler oluyor ama iş evliliğe gelince çoğu erkek sorun ediyor. misal her haltı yiyip iş evlenmeye gelince bakire olsun diyen çok. öylelerime ben ayar olurum mesela. bakir biri bakire biriyle evlenmek ister bunu anlarım ancak öbür türlü öyle hakları yok bence. umarım öylesine denk gelirsin yoksa dediğim gibi sıkıntı yaşayan sen olursun
ben bir erkeğin peşinden benimle evlensin diye koşmam zaten. ilişki yaşarız güzel giderse evleniriz gitmezse de ayrılırız
Beraberlik sonrası evliliği garantileyen ne var
evlilik olsa ne olur olmasa ne olur?
Karşındaki insan ilerde sevcegin insana durumu anlatırsın
ileride seveceğim insan geçmişte sevip birlikte olduğum birine laf etmeyen insan olur zaten. ben de onun geçmişine karışmam
Onun geçmişi temiz ise sence o kabul eder mi
ben kirli olmuyorum ki? her önüne gelenle yatıp kalkmak ayrı değerlendirilir de sevdiği insanla birlikte olmuş insan kirli olmuyor benim görüşüme göre
Sevdiğin insan sana değer vemiyorsa sadece zevk için senle birlikte ise bana göre kötü bir durum
ama sen de zevk alacaksın sonuçta sadece o değil kş
Peki o tek seferlik ile kalır sonra terk ederse
ikimiz de zevk almış yolumuza bakmış oluruz. kaybettiğimiz bir şey yok ki
Hm mantıklı geldide ben ayrılma taraftarı değilim be kıskançlık vs de var ben bırakmazdım baskası ile de olmasını istemezdim
O yüzden kisisel olarak rahatsız oluyorum
zaten ayrılmak istemezseniz ne güzel işte evlenirsiniz sonradan da
İşte o konuda ciddi olan yok hep ayrılık denk geldim ve hiç bu alanda denemedim kaygılarım. var
Çok haklısın doğru düşünüyorsun
Haklısın önceden ilişki yaşadınmi hiç ben yaşadım normsl bişey
Gel de yobaz toplum anlat işte
🙄🙄
olmalidir tabi
Sevdeiğiyle?
Seni sektire bilirmiyim
hayır
Ama sektirmeliksin
nerden anladın
Ben anlarim 🍑🍌🍑 bunu anladin mi