arkadaşlar ağzınıza şu libido kelimesini yapıştırmışsınz ama anlamını bilmiyorsunuz
libido bir enerjisidir. istek ile karıştırmayın istek farklı libideo farklıdır bir insanın libidosunu yükseltemezsiniz. ama isteğini yükseltebilirsiniz
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Vall ben soruyu böyle sormadım otomatik sayfa böyle yapmış
Çok kolay. Yakınlaşma istiyorsan işin çok kolay. O atağa geçecek cesareti bulamazsa sen davran. Dudağından öp aniden ya da espiriyle karışık bşr şeyler söyle.
Düşündüğün gibi o dindar olsa seninle bırak seyahatin konuşması bile haram sen asıl onlardan kork hem dindar dediğin nedir bir imam nikahı baş yerleştir sonra boşa, yanında imam gezdiren zengin dindar adamlar var
Biz üyeyiz bir markaya sevgilim doktor sunumu o yapıyor her ay bri yerde yapılıyor ve herkes otelde kalıyor bir gece üyeler yani ertesi gün topluca sunum yapılıyor ben yeni üye oldum Antalya da olacak sunum zaten herkes ayır odada kalıyor ama ben ona ayıp olmasın fazla masraf çıkmasın birlikte kalalım demedim yanlış anlamasın diye sevgilim ödeyecek kalınan odayı da
Yaa çok dindar birisi ben istiyorum onu beraber olurum yani ama çok dindar aynı otelde kalmak zorunda kaldık ayrı oda tutmuş ben de diyemedim aynı odada kalalım diye 😶
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
arkadaşlar ağzınıza şu libido kelimesini yapıştırmışsınz ama anlamını bilmiyorsunuz
libido bir enerjisidir. istek ile karıştırmayın istek farklı libideo farklıdır
bir insanın libidosunu yükseltemezsiniz. ama isteğini yükseltebilirsiniz
Vall ben soruyu böyle sormadım otomatik sayfa böyle yapmış
Çok kolay. Yakınlaşma istiyorsan işin çok kolay. O atağa geçecek cesareti bulamazsa sen davran. Dudağından öp aniden ya da espiriyle karışık bşr şeyler söyle.
Erkeklerin libidosu zaten yüksektir...
Sadece; benzine ateş göstermeniz yeterli olacaktır.
Kadin isterse her sey olur. Yakinlasma sen musade ettigin yere kadr olur
Ama sevgilim çok dindar
Ama sonucta erkek. Sen bir seyler olsun istiyo musun
Evet ama erkek diyorsun doğru genelde çabuk kapılıyorlar sekse düşkünler ama irade diye bir şey var ve fazlasıyla iradeli
Sen de yavas yavas yakinlasmayi dene
Erk3k nefsi kafinin ki kadar guclu degildir 😉
Dindar ve idealist biriyse hiç şansın yok 👍
fazlasıyla olur. hatta o kadar yakınlaşırsınız ki bir bakmışsınız iç içe geçmişsiniz :)
sen ne dion direk şöle olur 😂😂
Sen verdikten sonra gerisi hikaye her erkekle her türlü olur sormana bile gerek yok
Dindar çok ama
Düşündüğün gibi o dindar olsa seninle bırak seyahatin konuşması bile haram sen asıl onlardan kork hem dindar dediğin nedir bir imam nikahı baş yerleştir sonra boşa, yanında imam gezdiren zengin dindar adamlar var
Biz üyeyiz bir markaya sevgilim doktor sunumu o yapıyor her ay bri yerde yapılıyor ve herkes otelde kalıyor bir gece üyeler yani ertesi gün topluca sunum yapılıyor ben yeni üye oldum Antalya da olacak sunum zaten herkes ayır odada kalıyor ama ben ona ayıp olmasın fazla masraf çıkmasın birlikte kalalım demedim yanlış anlamasın diye sevgilim ödeyecek kalınan odayı da
Beni anında başarırsın hazır her zaman çünkü bazı arzularıma yeniliyorum
Olmama ihtimali yok. Anında sevişme moduna girersiniz.
Onun istek arzuna bakar
Çok dindar birisi Nefsine yenilir mi bilmiyorum sanmıyorum yani
Ozaman zor.
Yaaa 😭😭😭
Istegin arzun hevesin kursaginda kalacak
Neden böyle jisey yapmak istiyosun dindar birine?
olur olur hiç kaçarı yok:)
Çok dindar ama
Evet çok kolay ama kesin birseyler olabilir
Konuşmalar kıyafet koku önemli
Taze yaptıysan zordur
dakkasında hemde
Çok kolay direkt azıp sever seni
kocayı mı boynuzlayacaksın?
Ne kocası
bekarsın. jartiyerle gezersen adam mutlaka sana sarkar.
Yakınlaşma olur.
Çok kolay 😉
Erkek var, erkek var
Genelleme yapmayalım lütfen 💪
Niye senin libidon kolay yükselmiyor mu 😅
Yükselmesinde sorun yok ama her kadın etkileyemez beni
@Alemdaralii anladım sevmen lazım o zaman seks yapman için
Hmm.. o zaman genelleme yapmayayım. bir kişi çıktı kolay yükselmeyen 😂😂
İradesi sağlam illaki vardır
Var mıdır ya ifadesi öyle sağlam 😂
Şöyle ifade edeyim, bi kısmı hiç etkilemez, bi kısmı kendine baktırır ama libidomu eşim harici yükseltmez
@soran adam bekar değil mi
Vurdu ve gol oldu 👏👏
@soran adam bekar, değil mi?
Virgülü unutmuşum yanlış anlaşılmasın
@Alemdaralii evet bekar sevgiliyiz ama evli değiliz henüz
Sevgili iseniz kesin olur bi yakınlaşma
Odana kahveye çağırırsın
Kıyafet oturuş falan gerisi sende artık
Kahve bahane diyorsun 😂😂
Yok ya kahve şahane, içer miyiz @sebepsizea
Olsun mu istiyorsun abla?
Seks garanti
Yaa çok dindar birisi ben istiyorum onu beraber olurum yani ama çok dindar aynı otelde kalmak zorunda kaldık ayrı oda tutmuş ben de diyemedim aynı odada kalalım diye 😶
Farketmez adam istese kapısını çalıp giderdin de istemiyorsa yapcak yok
Kızlığını alır
En kolay şey
Kolay
Evet çok kolay olur
Kesin olur, hazırlıklı git
Mutlaka olur ben olsam affetmem :)
Olur
Çok kolay
Al bir urospu daha
işini bilene kolay