Kardeşim çok iui biri nazik Yengemi de çok seviyor Ama 6 senede 15-30 kere ancak olmuş Yengem dr dayanamıyorum arzulanmak istiyorum hep isteksiz ayrılacağım diyor. Bu durumda kardeşimi mi tutayım?
Ben çok sordum niye boşanmak istiyorsun diye çünkü kardeşim çok efendi sessiz sakin iyi biri Yengem de anlattı bana 2-3 ayda bir yaklaşıyor o da benim zorumla isteksiz tatmin etmiyor diye 11 tane hap içmiş olmamış kardeşimde olmuyormuş
Ben çok sordum niye boşanmak istiyorsun diye çünkü kardeşim çok efendi sessiz sakin iyi biri Yengem de anlattı bana 2-3 ayda bir yaklaşıyor o da benim zorumla isteksiz tatmin etmiyor diye 11 tane hap içmiş olmamış kardeşimde olmuyormuş
Tedavisi yokmuş benim kardeşim istemiyormuş Erkek adam aylarca kadına yaklaşmadan durur mu Durabilir mi Kardeşim hiç istemiyormuş Yengem yanında tanga bile giyse bakmıyormuş normal mi
Kardeşim çok iui biri nazik Yengemi de çok seviyor Ama 6 senede 15-30 kere ancak olmuş Yengem dr dayanamıyorum arzulanmak istiyorum hep isteksiz ayrılacağım diyor. Bu durumda kardeşimi mi tutayım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
cinsellik yönünden ayrılacaksa ayrılsın gitsin
Kardeşim çok iui biri nazik
Yengemi de çok seviyor
Ama 6 senede 15-30 kere ancak olmuş
Yengem dr dayanamıyorum arzulanmak istiyorum hep isteksiz ayrılacağım diyor.
Bu durumda kardeşimi mi tutayım?
Valla tarafsız olman daha iyi bnce
İsteksizse boşansın zaten.
Evet yetemiyorsa boşansın
İlk asamda sorunu çözmeye calis
Bu yengen mi sen misin acaba
Ben çok sordum niye boşanmak istiyorsun diye çünkü kardeşim çok efendi sessiz sakin iyi biri
Yengem de anlattı bana 2-3 ayda bir yaklaşıyor o da benim zorumla isteksiz tatmin etmiyor diye
11 tane hap içmiş olmamış kardeşimde olmuyormuş
Nasol yetemiyor
Valla seks oyuncakları almalarını. Tavsiye et
Ben çok sordum niye boşanmak istiyorsun diye çünkü kardeşim çok efendi sessiz sakin iyi biri
Yengem de anlattı bana 2-3 ayda bir yaklaşıyor o da benim zorumla isteksiz tatmin etmiyor diye
Abartmasin yengen
Doktor ne güne duruyor gay mi kardeşin
Hayır benim kardeşim gay olmaz
Pekin neden yanaşmıyor yengene
Tedavisi yokmuş benim kardeşim istemiyormuş
Erkek adam aylarca kadına yaklaşmadan durur mu
Durabilir mi
Kardeşim hiç istemiyormuş
Yengem yanında tanga bile giyse bakmıyormuş normal mi
Normal değil düşüncesi bile bir erkeği kabartirken kardeşinde sorun var yengen yarın Birgün aldatırsa şaşırma
Ayrılacak galiba
Çocukları var mı
Yok
Nasıl yapamıyor ya 😅
Yengemi de çok seviyor
Tutsanda bişey olmazki kadın haklı
Ayrılmalı mı
Evet
Yoksa yengen aldatır felan
Tamam
Kendini onun yerine koy empati yap
Kötü bir durum
Karşılanmıyorsa sıkıntı
Ayrılmali yoksa aldatr
Karışma
İkisinin kararı
Oturup konuşulmalı
Yengemi de çok seviyor
Şimdi oturup konuşulmalı ve yengen ne istediğini söylemeli biraz da onun elinde
Seks istiyormuş ama kardeşim hep isteksiz 3 ayda bir yengemin zoruyla oluyormuş
Belki kardeşinde sıkıntı vardır
11 tane hap içmiş olmamış
O zaman doktora gözüksün
Duruma göre değişir
Farkli deneyim yasa
Bırak ayrılsınlar
Haklı kadın
Doymamıs