Benim yengem kardeşimden boşanmak istiyor 6 senelik evlilik var ortada. Yengem kardeşim için çok isteksiz yapamıyor dedi ayrılmalarını desteklemeli miyim? Yoksa kardeşimi mi tutmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
nedeni önemli ama yapamıyor derken ne kastediyor kalkmıyor mu çabuk mu bosaliyor performans mı iyi değil nedir yani karşılıklı konuşulmalı uzman desteği alınmalı ilacı var terapisi var bunlar artık sorun olmaktan çıktı dermansız dert değil yani ha Allah muhafaza dermanı olmayan bir şeyse kadin boşanmaya isteyebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBen çok sordum niye boşanmak istiyorsun diye çünkü kardeşim çok efendi sessiz sakin iyi biri
Yengem de anlattı bana 2-3 ayda bir yaklaşıyor o da benim zorumla isteksiz tatmin etmiyor diye
11 tane hap içmiş olmamış kardeşimde olmuyormuş
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde artik erkegin kadina verebilecegi tek sey cinsel tatmin kaldi. Evi cekip ceviren, cocuklara bakan, disarda calisan, eve para getiren de kadin. Bircok seyi kadin yapiyor zaten artik. Kadin ve erkek arasindaki fark artik yatakta belli olacak ve olmak zorunda. Erkeklerin baktigin zaman gercekten kadina verebilecekleri iyi bir cinsel hayattan, ilgiden, sevgiden vs baska bir sey kalmadi. Eger bunlarda eksikse diger turlu kadin kendine hayat kurar yasar zaten. Parasi varsa, calisiyorsa mis gibi erkek olmadan da yasar. Cunku zaten turk erkeklerinim evlilikte zaten cogu zaman varligiyla yoklugu bir oluyor. Kadin olarak calissan da ev isleri yapma, cocuga falan bakma gibi seyleri yok. Yapilan arastirmalarda turk erkekler ev islerini yapma suresi olarqk diger ulkelerden sondan ikinciymis. Bir turk erkegi kadina hayat yoldasi olmayacaksa her yuku ustune yukluyorsa, sevgi, saygi, ilgi de sunmuyorsa, yatakta da beceriksizse gercekten kadinlar niye evlensin evlililerse niye devam etsinler? Turk erkekleri bir tek işe gider gelirler, bir tek bunu sorumluluk olarak goruyorlar, e hanima da ilgidir, tatmindir bunlarda yoksa baska da verecekleri bir sey yok kalmiyor, bunlarda yoksa evli kalmaninda kadin acisindan zaman, emek kaybindan baska bir sey yok. Bizim ulke hep erkegin tatminini baz alir. Yillardan beri erkegini eksik etme, gozunu disarda koyma vs diye, kadinin cinsel tatmin ihtiyaci bu ulkede hic gorulmedi, konusulmadi da. Varsa yoksa erkegin zevki, tatmini, onun gozune hos gozukmek... hangi turk erkegi bir kadinin gozune hos gorunmek icin bir seyler yapiyor mesela? Cogu yapmiyor. Killi halleriyle, dislerini fircalamaz halde, tuvallete elini yikamayip ustune tuvaletini de yaptigi zaman cogu zaman taharet almadan iki sallayip yerine koyarak bu isi halleden ve kadininin karsisina da bu sekilde cikmaktan zerre sakinca gormeyen cok turk erkegi var bu ulkede. Bizim karsi cinsimiz bakimli degil ne yazik ki. Yani bazi erkekler sidik kokuyor acikcasi ben bazilarindan bu kokuyu aliyorum. Ic camasirini 1 hafta giyen var o da en iyi ihtimalle. Yani turk erkekleriyle beraber olmak, evli olmak ve cinsellige girismekte zor bu acilardan. Sen kadin olarak en iyi halin icin cabaliyorsun, bakimli olmaya calisiyorsun bunun icin belki aci bile cekiyorsun killari almak olsun, guzellik icin, fizik icin yapilan mudahaleler olsun ama karsindaki erkek anadan dogma halde pis bir sekilde karsinda dursun. Ben erkegim bakima ihtiyacim yok, kadin gibi bakim mi yapacagim diye dusunsunler bir de... turk erkeklerinin cogunun bu konuda zihniyeti de bu ne yazik ki. Ve diger yaygin bir zihniyette ben tatmin olayim yeter. Kadin bana cinsellik sunsun, sinirsiz olsun, her istegimi yapsin, yikamadigim seyime oral yapmaktan bile gocunmasin ama karisinda tek bir bakimsizlik gorse, kil gorse, kilo aldigini farketse okuz oldugu icin bunlari karisinin yuzune carpip dursun kendi Bu tipler cok var aramizda, toplumda. Kadinin cinselligini es gecersen sonuc bu olur yani kimse kusura bakmasin. Yine yengen bircok erkege gore daha serefli ve karakterli. Cogu turk erkegi karim bana cinsellik sunmuyor, beni tatmin etmiyor o zaman bende gider disarda bulurum diyerek aldatmaya gidiyor. Bosanmiyor da. Niye evdeki kenarda dursun. Yemek yapiyor, temizlik yapiyor, aileme hizmet sunuyor, arada az olsa da seks yapiyor, cocuklara bakiyor evdeki duzeni niye bozayim diye bosanmiyorlarda. Ama kadindan intikam alircasina sen yapmazsan, sen beni tatmin etmezsen baskasiyla yaparim karaktersizligiyle cogu erkek bu sekilde evlilik yurutuyor. Ben erkeklerden duymadim ki cinsel tatminsizlik yasiyorum bosanacagim, sonra istedigim kadinla olacagim diye bir sey duymadim. Yengen ve bircok kadin o evlilikte bircok seyi deniyor zaten, belki konusmustur da kocasiyla. Ama olmamistir. Kadin cozumler arar bulamazsa son care olarak bosanir. Turk erkekleriyle cinsel tatminsizligi konusmak ve cozum bulmakta cok zor. Kadin zevk alamiyorum der erkek sende sorun var, ben bircok kisiyi inlettim der. Erkek erekte olamaz, bu sorunu vardir senin yuzunden kalkmiyor beni etkilemiyorsun diye kendi sucunu kadina atar. Turk erkegi cinsellikte her zaman mukemmeldir. Olumsuz bir seyi zaten anlatamazsiniz, kadin olarak tatminsizliginizle cogu da pek ugrasmaz. Kendi zevkini alir, bosalir bitti daha ne. Bir de donup kadinla mi ugrasacak? Isteksiz olan erkekler de var. Erkegin kendini ispat edecegi yer yatak. burada da ispat edemiyorlarsa agir konusacagim ama kestirip atsinlar.
422 Yorumla- +1 yıl
Bacim usenmedin mi
Cevap sahibi+1 yıl@YargiQueennn kisa yazacaktim da kendimi tutamadim. Konu konuyu acti derken cok uzun oldu. Bu kadar yazmayacaktim ilk etapta😅
- +1 yıl
O dil yatakta da uzunsa eğer vay haline erkeğin🤣🤣🤣
- +1 yıl
ben okumaya üşendim
- +1 yıl
- +1 yıl
erkeğin kadına verebileceği tek şey cinsel tatmin cümlesine katılmıyorum, erkeğin boşalmasıyla kadın hamile kalır ve böylece çocukları olur, kadın tek başına çocuk yapabilir mi, yapamaz.
- +1 yıl
@uııuıuıuıuıuı sen ciddi misin? Cidden mi yaa
Soran+1 yılÇok süper cevap ayakta alkışlıyorum
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
ben katılmıyorum, erkek kolay evlense haklısın derim ama o kadar masrafa kritere adamı zorlarsan bir de üstüne başka şeyler istersen mümkün değil, parası oldu evlendi ama kadını yatakta memnun edemedi, o zaman fakir ama yatakta memnun eden erkekle evlenseydiniz
Soran+1 yıl@uııuıuıuıuıuı sen de haklısın kardeş
Erkek olmakta kolay değil
Allah yardımcınız olsun
Cevap sahibi+1 yıl@uııuıuıuıuıuı peki bende sana sunu soruyorum. Erkegin yaptigi borçlar bir sekilde ödeniyor mu? Yani babana bak mesela. Bugune kadar yaptigi borclari bir sekilde ödemistir degil mi? Yani borcu bitmistir. Ve baban calistikran bir sure sonra emekli olacak ya da olmustur. Emekli maasini almaya devam eder.
Bu senin icinde gecerli diger erkekler icinde gecerli. Calisma hayatiniz bitince işe gidip gelme olayiniz olmuyor. Peki bir de annene bak. Annenin anneligi, kadinligi yaptığı ev islerinin bir maasi var mi? Emekliligi var mi? Siz erkekler bir masraf yapıyorsunuz ve bu masraf belli yerde bitiyor. Peki kadinin siz erkeklerin onune yemek koymasi ne zaman bitiyor? Sizin camasirlarinizi yikamasi, evi duzenlemesi, cocuklara bakmasi ne zaman bitiyor?
Cevap sahibi+1 yıl@uııuıuıuıuıuı Iki kiside evleniyor, iki kiside bir yukun altina giriyor erkek daha cok maddi yonden. Kadin diger turlu. Peki hangisinin sonu var? Hangisinin bir bitisi var. Hangisinin bitince rahata eriyorsunuz? Borclar bitince degil mi? Peki eger annen sag ise Allah uzun omurler versin annen sana hala annelik yapıyordur. Hala belki arakni topluyordur. Hala senin icin, kocasi icin ugrasiyordur. Hala evde yemek yapiyordur, hala ev islerini yapiyordur. Annenin ya da diger kadinlar icin bunlarin bir bitisi var mi? Emekliligi var mi? Siz erkeklerin yaptığınız borcun bitmesi gibi bir durun var mi? Siz i yaptiginiz borçları 3-5 yil odersiniz. Peki kadinin evlilikte ailesine, kocasina, cocuklarina yaptigi seyler ve sorumluluklar bitiyor mu? Ben soyleyeyim. Siz erkeklerin yaptigi o borclar o masraflar bir gun bitiyor. Ama kadınlar ancak mezara girince rahat eder. Ancak mezara girince emekli oluyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@uııuıuıuıuıuı Ayrıca siz erkeklere maddi yonden destek olan cok kisi oluyor. Evleneceginiz kadin calisiyorsa o maddi destek veriyor. Babaniz amcaniz aileden birileri maddi destek veriyor. Kizin ailesi gerekirse yine damada yuk olmayalim diyerek bazi seylerin masrafini üstlenebiliyor. Siz erkeklerin yaptigi masrafa basta kadin olmak uzere diger aile uyeleri de destek olabiliyor. Dugunde takilan altinlari borc odemek icinde kullaniyorsunuz.
Yani erkekler olarak bir tutturmussunuz maddiyat diye ama bir sekilde ordan burdan altin, aile, yardim vs derken hallediyorsunuz.
Peki kadinin omur boyu sorumluluklarına kim destek oluyor? Basta kocasi olmak uzere kadin kendi ustune yuklenen sorumluluklarda cogu zaman destek gormuyor. Her kadin da karsisindaki erkegi zorlayan biri olmuyor. Cok kadin var maddi olarak destek olan, birikmis parasini veren, altinlar kanunen kadina ait olsada kocasina al borçlari kapat diye veren, eger calisiyorsa birikmis parasi varsa yine veren ya da kadinda krediye girip ceyizini falan düzüyor.
Erkekler kolay evlenmiyor, sadece erkekte evlenmiyor. Siz erkekler birkac yil odeyeceginiz borca girmekten gozunuz korkarken kadinlar tum bir omrunu veriyor o evlilige, kocasina, cocuklara, hizmet edecegini, ustune yuklenen sorumluluklari bilerek evleniyor.
Siz erkeklerin o borcu bir gun illaki bitiyor. Is yasamaniz bitiyor emekli olup rahatca yasliliginizin keyfinide cikarabiliyorsunuz. Kadinlar cikaramiyor.
Kadinin yaptıklarının, sorumluluklarinin ne maasi var, ne emekliligi var, ne mesaisi ne de takdiri var. Evlilikte erkek olarak yapacaginiz az bucuk bir masraf, bir de kadina es, cocuklara baba olabilmek, bir de bir zahmet erkekliginizi gosterip tatmin edebilmek. Bu sorumluluklari da yapamıyor, bu skrumluluklari alamiyorsaniz asil siz evlenmeyin.- +1 yıl
bu kadar çok uzatan kadınla evlenmek istemem zaten, kafaya yazık :D ben evlenemedim 28 im, önümde kaç sene daha var muamma
Cevap sahibi+1 yıl@uııuıuıuıuıuı bu kafayla cok yasamazsin zaten. Ben cok konusan biri degilim normalde. Anlatmak istedigimi anlatabilmek icin uzun yaziyorum ama ne kadar anlatirsan anlat karsindakinin kapasitesi ne kadarsa o kadarini aliyor zaten. Erkeklerde bu kapasite zaten cok daha az. Insallah basinin etini yiyen, benden daha cok konusan bir kadinla evlenirsin...
- +1 yıl
hımm anladım ne anlattığını ama anlattıkların bana uymuyor, mesela ben elimi kolumu sallaya sallaya evlenemiyorum, öyle aile yardımı vs. ile olucak bişi değil öyle kriterlerime göre kız da bulamıyorum, beğenmediğim veya beni beğenmeyen birinin duygularıyla hiç oynamak istemedim. Bana uygun olmalı ve içime sinmesi gerekir. Haydi iyi günler..
- +1 yıl
iyi gömmüşsün hemcinslerimi dediğin çoğu şeyde haklısın şimdi kadınlarımızı gömer misin? cinselliğe fantezilere bakış açıkları nedir? neleri yapar, neleri yapmazlar...
- +1 yıl
Kadınlar çalışıp zamanını mesaide geçirip gelir yaratıyorlar, kalan kısıtlı zamanda da ev işlerini yapıyor, çocuklara bakıyorlar. Birçok yükü üstleniyorlar. Bu nedenle erkekler bakımlı olmalı, güzel sözler söylemeli, güzel bir ön sevişme sonrasında da kadınların yatakta evrile çevrile, çatır çutur sesler gelecek şekilde sert vuruşlarla zevkten inletile inletile tatmin edilmesi asla ihmal edilmemelidir.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kardeşin 11 hap içtiğine göre iyi niyetli bu kadın cinsel yönden dolması gerekir günümüzde gerçeğe yalın yapanları var karısına bosalana kadar kafada 2-3 posta bu yapay aletle boşaltmaya yardımcı olsada bozulmasa duzen
110 Yorumla
Soran+1 yılKardeşimde sorun yok cinsel yönden tüm testler normal çıkmış ama istek duymuyor cinsellikten tiksiniyor diyor yenge
Soran+1 yılGörünmüş ama çözülmüyormuş
Adam isteksiz imiş
Soran+1 yılTedavisi yokmuş benim kardeşim istemiyormuş
Erkek adam aylarca kadına yaklaşmadan durur mu
Durabilir mi
Kardeşim hiç istemiyormuş
Yengem yanında tanga bile giyse bakmıyormuş normal mi
Soran+1 yılBakmıyormuş bile
Kadin en sonunda tüm jartiyerleir çöpe atmış sinirlenip
Kardeşim de at demiş bir şey dememiş
Soran+1 yılOnu bilmiyorum ama yapamıyormuş galiba
Fizyolojik sorunu yok dedi ama istemiyor zorla yapıyor dedi yengem
+1 yılCinsellik evliliğin sürmesinde belirleyici faktördür. Yengeni yadırgama, çünkü bu en doğal beklenti. Kardeşinden yana da dur, bunun tedavisi var. Ama tabi önce kardeşinle konuş, isteksizliğinin nedenini bir anla.
07 Yorumla
Soran+1 yıl11 tane hap içmiş olmamış
- +1 yıl
İsteksizliğinin nedenini ne olarak söylüyor peki? Belki yengende gördüğü bir şey onu soğutmuştur.
Soran+1 yılKardeşim çok iui biri nazik
Yengemi de çok seviyor
Ama 6 senede 15-30 kere ancak olmuş
Yengem dr dayanamıyorum arzulanmak istiyorum hep isteksiz ayrılacağım diyor.
Bu durumda kardeşimi mi tutayım?- +1 yıl
Eğer kardeşindeki sorun düzeltilemeyecek durumdaysa bence bitirsinler evliliği. İleride daha büyük sorunlar getirir. Sen de kardeşine bunu makul dille anlat
Soran+1 yıl@Kerem0506 ikisi de yok ama istemiyor arzu duymuyor kadınlara mastürbasyon bile yapmıyormuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
66Cevap
Eğer kadın bunu başka birine dile getirecek kadar bunalmışsa ayrılmaları gerekir. Yoksa iş aldatmaya varır. Kavga gürültü eksik olmaz o evde. Cinsel terapiste gitsinler o en doğru şekilde yönlendirecektir. Sizin taraf tutmanız sorunu daha fazla derinleştirmekten başka bir işe yaramaz.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik de cinsellik önemli ama sadece cinsellik yok evlilik de iste bizim milletin sorunu bu evliligin ne oldugunu bilmiyor bu millet sırf evlenmek icin evleniyor elalem evlilik görsün diye evleniyorlar ondan sonra kavga gurultu bosanma vs hersey oluyor bu milleti iyicene bozdular
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 609 cevap paylaştı. Tarafsız olup yorum bile yapmamalısın. İki kişi arasındaki hele ki evli çiftler için hiç kimsenin girmemesini öneririm. Aksi halde taraf olumlu olursunuz ki kimseyi ilgilendirmediğini düşünüyorum.
Saygılar.110 Yorumla
Soran+1 yılNe tedavisi olabilir
Durabilir mi
Yengem yanında tanga bile giyse bakmıyormuş normal mi
Soran+1 yılKardeşim erkek
Yengem seviyorum diyor
Soran+1 yılKaşın işin içinden çıkamamış bana danıştı ben de buraya danıştım nr yapayım ben mi elinden tutup doktora götüreyim
Ayrıca yengem boşanacağım diyor- +1 yıl
Hanım efendi. Bana sitem etmenize gerek yok. Bakın ilk cevabımda da yazdım. Karı-Koca helletmeleri gerek. Kadın (yengeniz) boşanacağım diyorsa kimseye bir şey demek düşmez. Ama seviyorum diyorsa eşini ikna etsin. Onu da yapamıyorsa ne siz ne de biz bir şey yapamayız.
Üzücü elbet anlıyorum hayırlısı olsun.
Soran+1 yılHayırlısın
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun için ayrılmak zorunda kalan insanlar var ama çözümü de var erkek kendine dikkat ederse cinsel gücü arttırıcı besinler ilaçlar takviye edici gıdalar kullanırsa sorun kalmaz ortada
07 Yorumla
Soran+1 yılBen çok sordum niye boşanmak istiyorsun diye çünkü kardeşim çok efendi sessiz sakin iyi biri
Yengem de anlattı bana 2-3 ayda bir yaklaşıyor o da benim zorumla isteksiz tatmin etmiyor diye
11 tane hap içmiş olmamış kardeşimde olmuyormuş- +1 yıl
O zaman sıkıntı başka bişi var yani bi erkek 1-2 ay bekleyemez o kadar uzun süre boşalmadığı zaman testisler kasıklar çok fazla ağrı yapar abin aldatıyor olabilir mi ya da el ile tatmin oluyor olabilir
Soran+1 yılOnu dedim
Aldatmıyor uykusunda rahatlıyor dedi
Elle de yapmıyormuş
Cinselliğe ilgili değil dedi- +1 yıl
Yengen nasıl bir kadın yani sadece vücut fizik olarak güzel olması yeterli değil erkeğini ilişkide yapamıyor ya da yapmıyor diye baskı uygulayıp küçük düşürücü şeyler yapıyorsa erkek ister istemez kadından soğur yani
- +1 yıl
Erkek erken boşalabilir veya ilişki sırasında penis aşırı heyecandan inebilir yengen bu durumları abini küçük düşürecek sözlerle aşağılarsa adam ilişkiden kadından soğur yani
Durabilir mi
Yengem yanında tanga bile giyse bakmıyormuş normal mi- +1 yıl
Normal değil o kadar tahrik edilmeye umursamaz kalırsa erkek de büyük bir sorun var demektir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşinde eğer isteksiz ve yapamıyorsa o da ayrıldığına mutlu olabilir... Bence herhangi bir tarafı desteklemek yerine tarafsız olmak kararı onlara bırakmak lazım...
06 Yorumla
Yengemi de çok seviyor
Bence kardeşini tutma tarafsız ol
Soran+1 yılAma o benim kardeşim
- +1 yıl
yengenede yazık ama kurumuş kalmış kadıncağız genç yaşında...
Soran+1 yılBu sebeple ayrılmak doğru mu
- +1 yıl
bırak onlar karar versin... senlik bir durum bence yok...
- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kadınla birlikte oluyordur belki, normalde erkekte istek azalsa da hiç bitmez ara sıra devreye girer. Hiç girmiyorsa başka kadınla birlikte oluyor olabilir bana öyle geldi bilemedim.
00 Yorumla
+1 yılBir onun için de yuva yıkmak bana mantıksız geliyor. Vibratör falan denesin hiç yoktan iyidir yine boşanmak fazla ileri gitmek olur
03 Yorumla
11 tane hap mı içmiş nasıl olmuşta ölmemiş kalp krizinden hayret
Soran+1 yılBilmiyorum ki valla
Yaşı genç ondan ölmemiş olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yani bence yengen haklı cinsellik en temel ihtiyaçlarından birisi insanın doğasında var ve eşinden bekler insan
04 Yorumla
Soran+1 yılSertleşme oluyormuş ama isteksiz imiş
Ayrılmalarında fayda var. Size kadar isteksiz diye yakınıyorsa büyük ihtimalle hayatına başka birileri girmiştir. Yoksa nereden bilsin yapıp yapamadığını.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarışamamak daha doğru
Sonuçta cinsel hayat sözkonusu yorum yapıp görebileceğin ya da kardeşini savunabileceğin bir detay değil04 Yorumla
Yengemi de çok seviyor
Finalde cinsel yönden anlaşılana göre ciddi eksikler var
Nasıl savuncaksın
Soran+1 yılBu nedenle ayrılmak doğru mu
- +1 yıl
Yengenin beklentileri karşılanmıyorsa doğru
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. cinsellik eger yaslar da gencse mutlaka olmali ve cok onemli. sen abini desteklersen haein yengen abini aldatinca da aaaaaa dersin :;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşimde abinin kadın versiyonu, ben boşanmadım. Yeterli bir sebeptir aslında... aslında eşimle abini eversek hiç cinselliğe ihtiyaç duymazlardı😀😀
08 Yorumla
Soran+1 yılTanıştırsak mı eşinle abini
Sizde çocuk var mi
Cevap sahibi+1 yıl1 çocuk var... çocuk olmasa sanırım ayrılırdım. Cinsellik dısında sorunumuz yok, kendisi de biliyor. İsteksizim diyor zaten. Ayda bir ya var ya yok ilişkimiz... bu yüzden yengenin durumunu çok iyi anlıyor ve ona hak veriyorum
Soran+1 yılO da kötü
Evleniyorsun
En önemli en zevkli şey yok
Cevap sahibi+1 yılKötü tabi ta, var ama yok. Bunu yapmaya hiç bir eşin hakkı yok ama ayrılıp yuvayı dağıtması da zor. Nefis mücadelesine dönüyor olay
Soran+1 yılEvlenmeden önce nasıldı
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce ilişki yaşamadık ki nasıl bilelim. Yani canımı yakıyor o kadar fırsatım varken böyle bir yaşantıya sahip olmak
Soran+1 yılBence toplumda cinsellik tabu
Bunlar hep ondan oluyor
Cevap sahibi+1 yılBelki de 😓
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellik evliliğin temel taşıdır. bu nedenle cinsel mutsuzluk hem dinen hem hukuken boşanma sebebidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Karışma bence. Yengene sor bakalım aynısını eşi düşünse bu karı bana yetmiyor dese ve boşanmak istese o ne yaparmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Yenge hakli
Herkes karşısında adam ister yapamıyorsa bıraksın ya da tedavi olsun. Çocuk yoksa ayrılsın. Sonu aldatmaya gider yazık olur00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKardeşin mi isteksiz yoksa yengen mi istekli hemen erkeğe yüklen onada bir sormak lazım ayrıca yengenle kardeşinin seks hayatını konuşanı ilk defa duydum bayağı genişsiniz maşallah
01 Yorumla
+1 yılAldatmasından çok ama çok da onurlu bir davranış yengen ki
01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılEsimde yetmiyor ama cocuklarda bosanma yasamiyorum mastürbasyon ile idare eder halde takiliyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılBunlar da çocuk yok
Cinsellik olmadığı için çocukta olmuyor- +1 yıl
Cinsellik yoksa evlilik xaten zindandir seksi sevn jcin
Soran+1 yıl11 tane hap içmiş olmamış kardeşim.
- +1 yıl
Kardesinde cinsel proplem olabilir ya da gaylik duygulari olabilir bilemezsin
Soran+1 yılŞimdi ben kardeşimi mi tutayım yengemi mi
- +1 yıl
Seni ilgilendirmez ozel bir konu ikisini ilgilendirir
Soran+1 yılYengem bana açtı
- +1 yıl
Demekki caresiz kalmis sana anlatmis... doymamis seksten muzdarip olmuş
Soran+1 yılEvet
kardeşin bir zahmet ürolojiye gidecek ve problem olarak konuşacak.
010 Yorumla
Doktora gitmiş sen böylesin demişler tedavisi yokmuş
Soran+1 yılTüm testler yapılmış normalmiş her şey
Soran+1 yılOlmuyormuş işte
Kalkmıyormuş
Soran+1 yılHayır madonna hayat kadını sendromu varmış
- +1 yıl
bu sendromun kısaca açıklaması şöyle "Erkek evlendiği zaman eşini kutsal olarak görmeye başlar ve bu durum kişinin şehveti eşine yansıtamamasına ve şefkat modunda kalmasına sebep olmaktadır."
fazlasıyla cinsellik yaşadığını rahibe gibi göremez kimse, bence eşinin kendisini aldattığına dair his oluşmuştur ondan dolayı olabilir.
Soran+1 yılBilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma konusunda destek olacağına kardeşini konuşup ikna Edip onu tedavi ettirmek daha mantıklı
04 Yorumla
Soran+1 yılTedavisi yokmuş olmuyormuş
11 tane hap içmiş olmamış- +1 yıl
Tedavisi var aslında ama buradan çok fazla detay veremiyorum sana yoksa tedavisinin olduğunu söylerdim sana
Yengemi de çok seviyor
Evet yengeni ikna et kardeşini tut tabi
Sana niye anlatıyor bunu, bu nasıl bir gevşeklik lan
03 Yorumla
Yengemi de çok seviyor
Bu durumda kardeşimi mi tutayım?
Soran+1 yılBen çok üstelerim
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka gitsinler doktora falan c9zssunler cinsellik yok diye evlilikmi biter
03 Yorumla
- +1 yıl
hımmm ozaman bişey diyemem saygı duymak lazım:)
Soran+1 yılTamam
Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. isteksiz olmasının sebebi ne acaba? belki de yengen? sorunu çözmek zor. ayrılmak kolay
08 Yorumla
Soran+1 yılİsteksiz hastalığı varmış
Yengemi de çok seviyor
Soran+1 yılEvet gitmişler hepsini denemişler olmamış
Soran+1 yılKişilik olarak çok seviyormuş
+1 yılDoğru ise dinen boşanma sebebi amamonce tedavi yollarına baş vurmalı psikolojik de olabilir
08 Yorumla
Yengemi de çok seviyor
Kardeşini götür doktora sorun onda ama. onu bu duruma sokan kişi de yengen de olmuş olabilir
Soran+1 yılKardeşim doktora gitti bi sorun çıkmadı
11 tane hap içmiş olmamış- +1 yıl
11 tane hap içen birisinin kalksa bile kalkmaz beni konuşturma
Psikolojiktir muhtemelen yengeme şöyle kendini soegulasin
Soran+1 yıl6 senede olmamış işte düzgün
- +1 yıl
Sevişmeyi uzun tutsun olmuyorsa doktora gitsin
Soran+1 yılSevişmiyormuş
- +1 yıl
Sıkıntılı durum
+1 yılMüdahale etmemelisin, yengen özelini açarak hata yapmış Sen müdahale ederek hata yapma 😊
04 Yorumla
Yengemi de çok seviyor
Bu durum Senin taraf olmanı taraf tutmanı gerektirir durum değil. Yengen duyduğuna göre durumu değerlendiremezsin, kardeşinle de oturup bunları konuşmazsın. Yengen doğru söylüyorsa kardeşinle bunları konuştuğu halde sonuç alamadıysa haklı olabilir ama bu yine taraf olmaman gereken konu
Soran+1 yılBu sebeple ayrılık doğru mu
- +1 yıl
Ayrılığın doğrusu yanlışı olmaz ki biri diğeriyle devam etmek istemiyorsa bitmiştir
+1 yılBoşanma sebebi. Başka birine yönlenmek isteyecek bir süre sonra
10 Yorumla
+1 yılBelki de kadın çok fenadır adamın işi gücü yok onunlamı uğraşacak 😂
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 ayda bir oluyormuş
- +1 yıl
Kadın haklı dağılın..
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nence destekle çünkü sonra aldatma eğilimine girer daha kötü olur
00 YorumlaAyrılsınlar bence kadın başka arayışlara girmesin sonra
00 Yorumla
+1 yılBoşanmalı asker arkadaşı gibi olacaklarsa niye evli kalsınlar ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Doğrusunu yapıyor. Aldatmasındansa boşanması daha iyi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen neden bir taraf oluyorsun ki. kocaman insanlar kendileirne güveniyorlar evlenmişler her sorumluluğu almışlar, sen taraf olma
03 Yorumla
Soran+1 yılSordu
Kardeşim çok iyi biri
Niye ayrılıyorsun dedim
Sorunlarını anlattı
6 senede cinsellik pek olmamış
Cevap sahibi+1 yılzaten problem bir kadının kendi özelini başkasına anlatmasıyla alakalı, şey düşün kardeşin geliyor sana diyor ki boşanacağım çünkü bu kadın cilve yapmayı bilmiyor yatakta iyi değil deseydi ne düşünürsün.
hangi tarafın ne anlattığı önemli değil önemli olan aralarında çözemiyorlasa bunları terapistlere ya da uygun yerlere gidip çözmeleri lazım herkese anlatıp sonra düzeldikleri zaman anlatılanlar unutulmaz
Soran+1 yılTerapiste gitmişler
11 tane hap içmiş yine olmamış
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni alakadar etmez ve ilgilemdirmez seninle konuşması itici ve yanlış bir davranış
18 Yorumla
Kadın da kadınlığımı yaşayamıyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılBelki geçiktirici kullanmalı aynı zamanda cinsellik önemlidir tatmin etmiyorsa boşanöalıdı ama yinede çözüm yolu bulmamlılar bencr.
Cevap sahibi+1 yılİlla ki çözüm yolu vardır
Soran+1 yıl6 senelik evliler ve olmuyormuş
Cevap sahibi+1 yılOlsa bile senin karışman dogru degil
Soran+1 yılİyi de kadın kendi anlattı
Cevap sahibi+1 yılDinlemeseydim
Cevap sahibi+1 yılkimsenin tarafını tutma boşansalar bile şimdi dicekler ki sen karıştırdın aramızı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılisteksizliğin 100 tane sebebi olabilir, düzelme ihtimalleri yoksa boşansınlar tabi
05 Yorumla
psikolog ve doktora gitsinler ama öncesinde bir birlerine çekinip ifade edemedikleri fantezileri denemelerini tavsiye ederim, bu işin ayıbı falan yok.
Soran+1 yılGitmişler tüm doktorlar sorun yok demiş ama ilişki olmuyormuş
Fantezi değil kardeşim istemiyormuş- +1 yıl
arzulamıyor işte, fiziksel sorunu yoksa heyecan yok. heyecan için fanteziler gerek...
Soran+1 yılJartiyerli giymiş
Tabağa giymiş
Başka başka şeyler yapmış ama yok heyecan olmamış
Tanga bile giyse istememiş
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evliliğin temeli cinselliktir ama azgınlık değil. Yok hiç adamakıllı olmamışsa yenge haklı duruma düşer ve evlilik biter
05 Yorumla
Yengemi de çok seviyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatak meselesi disariya tasmissa erkek vursa yeri var kadini.
01 Yorumla
+1 yılTedavi görmesi gerekiyor yine ikisinin kararı üzerine bull alabilirler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılAga beee, bitkisel güçlendirici şeyler kullansın bari😁
04 Yorumla
11 tane hap içmesi imkansız, kalp krizi geçirip ölürdü. Abartmış sana söyleyen kişi. Ayrıca iktidarsızlık varsa boşansın zaten. Ama sorun başka da olabilir. Sen bi gelsene özele
Soran+1 yılÜst üste içmiş hem de
- +1 yıl
Mesaja gelsene
- Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmasınlar. Yengeni başka biri tatmin etsin.
01 Yorumla- +1 yıl
yok mu yengene yardımcı olabilecek birisi?
Yani kendini yengenin yerine koy eşin isteksiz ve sana yetmezse ne yaparsın öyle bir durum da
02 Yorumla
+1 yılNeye göre isteksizmis kardesiniz
21 Yorumla
+1 yılDalgayı yemesi lazım
Dalga önemli
01 Yorumla
+1 yılAile danışmani ile görüşsunler
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmamış
- +1 yıl
Ne olmamş?
Geçmiş olsun
+1 yılYengene de ki ;
07 Yorumla
Zor bi durum. sevip de mutlu edememek, bi erkrk için zor olda gerek.
Evlenmeden konuşmamışlar mı ki bu hususu?
Soran+1 yılKonuşmuşlar ama işte ne bileyim ben o kadarını
- +1 yıl
İkisi adına da üzüldüm şimdi.
Dinen öyle bi hakkı var evet ayrıca.
Keşke mutlu mesut kalsalar
Durabilir mi
Yengem yanında tanga bile giyse bakmıyormuş normal mi- +1 yıl
Enteresan, şaşırdım hakkaten. değil nkrmal
Soran+1 yılBence de
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmeden önce nasılmış?
01 Yorumla
Soran+1 yılİyiymiş
+1 yılSana ne oluyor mk sen mi doyuracan abini
03 Yorumla
Karisma kabak sana patlamasin
Soran+1 yılTamam
Doymuyosaa hakli bemce cinsel yondenn
01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Arada yengenin hevesini almasına izin verin
02 Yorumla
Yengemi de çok seviyor
Ya yengen çocukta istek bırakmadıysa?
06 Yorumla
Yengemi de çok seviyor
Soran+1 yıl6 sende olmamış
Kardeşim doktorlara gitmiş sorun çıkmamış
Yengene 30 cm lik bi hediye al
05 Yorumla
Yengemi de çok seviyor
Soran+1 yılO kötü olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini daha iyi becertecek adammi ariyomus
34 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl11 tane hap içmiş olmamış kardeşim
6 senede 15-30 kere olmuş
Cevap sahibi+1 yılTamam
Soran+1 yılKimi tutayım
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Sana niye anlatıyorki
00 Yorumla
+1 yılSen bence uzak dur çünkü yengen haklı
00 YorumlaYengen hakli ama ayrılmak çözüm degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı. Seks olmayan bir evlilik eksiktir
00 Yorumla
+1 yılKadının en doğal hakkı bu
00 Yorumla
+1 yılMahkemede geçerli bi neden
00 Yorumla
+1 yılCinsellik işin içine girdim ve karışmamak lazım
00 Yorumla
+1 yıldesteklesende en sonunda boynuzları takarsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTedavisi yok mu
01 Yorumla