Cinsel Yaşam Sabah cinsellik yaptıktan sonra işe gitmek zor olmuyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Sabah cinsellik yaptıktan sonra işe gitmek zor olmuyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok zor oluyor o rahatlamadan sonra üstüne yığılıp uyumak istiyorum sadece 7 4 Yorumla Soran +1 yıl Evli misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Çalışıyorum sanırım Yorumla Soran +1 yıl Calisiyosun Yorumla
Kırlariçindebikız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı. Cok zor oluyodur cunku sonrasinda inanilmaz uyku basiyor 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Yapmadin mi hic Yorumla Kırlariçindebikız +1 yıl Yaptiktan sonra ise gitmedim hic 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Anladım🙂 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gevsiyor mis gibi uyku geliyor filan yataktan çıkmak imkansız 1 0 Yorumla
Projectmachine Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Neden zor olsun ki rahatlamış bi şekilde gidiyorum 😀 1 1 Yorumla Projectmachine +1 yıl Yıkanmak mı zor geliyor Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Zor oluyor o yüzden haftasonları sabah haftaiçi akşam yapıyoruz 1 0 Yorumla
KemalErbay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. sabah daha enerjik oluyorum ve daha zevkli vede uzun sürüyor 1 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Sabah seksi sonrasi gelen o dinginlik enerjiii super 0 0 Yorumla
bayxşahıs Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl hafta içi olmaz zaten mecali kalmaz ki erkeğin de kadının da hafta sonu ise harika olur 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. :) çok geç saat değilse iyidir be:) ayıltır insanı:) 0 0 Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hiç yapılmadı fikrim yok yapmadan da işe gelmez zor gün çok geç ağarıyor 🤣 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence daha iyi enerji toplayıp gitmiş oluyorsun.. 1 0 Yorumla
Denizin__Dili Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ben tekrar yapıyorum. Yaptıkça yapasım geliyor. .. 1 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Of sorma hem trafik hem yağmur hem kalabalık 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güne daha zinde ve mutlu başlıyor insan 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Duş almak zor oluyor sadece 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tatil günlerinde. İş zamanı zor. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. sen ;) 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. o işten sonra en güzeli yatıp uyumak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne yapıyorsun sabah 5 5 Yorumla AlpArslankhrmn +1 yıl Yatakta yapılan şey eşi ya da seviligisi ile 😅 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl parmak aralarını karıştırıyor Yorumla Soran +1 yıl Seks Yorumla AlpArslankhrmn +1 yıl Aynen öyle seks Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Seks? Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oluyor 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Ne azginmis millet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Çok zor oluyor o rahatlamadan sonra üstüne yığılıp uyumak istiyorum sadece
Evli misin
Evet
Çalışıyorum sanırım
Calisiyosun
Cok zor oluyodur cunku sonrasinda inanilmaz uyku basiyor
Yapmadin mi hic
Yaptiktan sonra ise gitmedim hic 🤣
Anladım🙂
Gevsiyor mis gibi uyku geliyor filan yataktan çıkmak imkansız
Neden zor olsun ki rahatlamış bi şekilde gidiyorum 😀
Yıkanmak mı zor geliyor
Zor oluyor o yüzden haftasonları sabah haftaiçi akşam yapıyoruz
sabah daha enerjik oluyorum ve daha zevkli vede uzun sürüyor
Sabah seksi sonrasi gelen o dinginlik enerjiii super
hafta içi olmaz zaten mecali kalmaz ki erkeğin de kadının da hafta sonu ise harika olur
:) çok geç saat değilse iyidir be:) ayıltır insanı:)
Hiç yapılmadı fikrim yok yapmadan da işe gelmez zor gün çok geç ağarıyor 🤣
Sabah o guzell vajina kokusuyla oral yapmakk harikaa 😅
Bence daha iyi enerji toplayıp gitmiş oluyorsun..
Ben tekrar yapıyorum. Yaptıkça yapasım geliyor. ..
Ben yapamıyorum çünkü partnerim yok
yok ben işte yapıyorum
Olsa bilirdik...
Evet hâlsızlık oluyo
Of sorma hem trafik hem yağmur hem kalabalık
Güne daha zinde ve mutlu başlıyor insan
Duş almak zor oluyor sadece
Tatil günlerinde. İş zamanı zor.
Olmuyor
sen ;)
o işten sonra en güzeli yatıp uyumak
Yooo rahatlayıp gidiyoruz işte
Evett 2 günde bir sabah yapıyorum. Peki sen?
Senin kadar abazan olmadım hiçbir zaman
Ne yapıyorsun sabah
Yatakta yapılan şey eşi ya da seviligisi ile 😅
parmak aralarını karıştırıyor
Seks
Aynen öyle seks
Seks?
evet çok zevkli
İş arasında bile yaptığım oluyor😊
Oluyor
Yorucu ya
Bazen