Cinsel Yaşam Evliler işe gitmeden sabah seksi yapıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İşe gitmeden seks yapıyor musunuz Evliler işe gitmeden sabah seksi yapıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
angaraliabaz Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Ise gitmeden once istemem sahsen en guzeli isten gelince gunun butun yorgunlugu ve stresi yag gibi akip gidecek kasiklarindan 1 0 Yorumla
şimşekmcqueen0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl sanmıyorum yapsalar bazı kadınlar yicek gibi bakmazdı 0 0 Yorumla
Öylesine_06 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Kocasını sabah işe uğurlamayan kadınlar uykulu uykulu birde senin isteğinimi yerine getirecek belki 100 kadindan 1 tane anca çıkar 0 0 Yorumla
isimkullanmayacam Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Ankara buz gibi yapamayız 😊 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Isınırsınız 😁 Yorumla isimkullanmayacam +1 yıl Duş alıp ise gidersek hasta oluruz. Anca yazın Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Hahaha doğru valla kışın olmaz yazın belki 😄 Yorumla isimkullanmayacam +1 yıl Ama yazın ooo Yorumla Soran +1 yıl Doğru duştan sonra üşüyebilirsiniz Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evlâdım sen evliliği ne sanıyorsun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim de merak ettiğim bir durum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yapiyomuş bazısı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence yapılabilir ilerde bende yapmak isterim Yorumla Soran +1 yıl Bence de yapılabilir ama iki eş de çalışıyorsa zor olabilir duş al filan ne biliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yaa sıkıntı olmaz bence hergün olmaz zaten ara sıra yapılır Yorumla Soran +1 yıl Peki o sabahın gecesinde yapıldıysa ve eşlerden biri sabah da yapmak isterse diğeri yapmak zorunda mı olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok aşırı derecede bir istek varsa kişide yapılabilir ama sık sık yapılınca bence bir anlamı olmaz Yorumla Soran +1 yıl Ben de öyle düşünüyorum bi kıymeti olmalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kocamı işe uğurlamadan yapar mutlu gönderirim 0 52 Yorumla Soran +1 yıl Her gün mü yapıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Istediği her gün evet Yorumla Soran +1 yıl Seks mi yapıyorsunuz yoksa oral filan mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seks Yorumla Soran +1 yıl Kaç senelik evlisiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1.5 yıllık Yorumla Soran +1 yıl Sen ev hanımısın galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diyetisyenim Yorumla Soran +1 yıl Vay be ne güzel umarım eşin değerini bilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz evli misiniz Yorumla Soran +1 yıl Hayır maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 23 yaşındayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okuyor musun Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne okuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hukuk okuyorum son sınıf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harika kız arkadaşın var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok şimdilik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlilik düşünüyor musun Yorumla Soran +1 yıl Kendime göre birini bulursam düşünürüm tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önemli olan da bu zaten Yorumla Soran +1 yıl Ben cinselliğe çok düşkünüm karşımdakinin de öyle olması lazım yoksa sıkıntı oluyor ilişkilerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önce seks yaptın mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır ama sevişme yaşadım birkaç kez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilinle mi Yorumla Soran +1 yıl Evet eski sevgilimle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevişmeden sonra seks yapmak istemedin mi Yorumla Soran +1 yıl Bekaretini bozmak istemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru olanı yapmışsın Yorumla Soran +1 yıl Çok ısrar etti o an ama kendime hakim oldum iyi ki de olmuşum ayrıldı benden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyi ki olmuşun yoksa başına bela olurdu Yorumla Soran +1 yıl Aynen ama o hazzı bir kez aldım ya artık libido filan tavan ya durduramıyorum kendimi eskiye nazaran daha çok istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlıyorum seni insan tadını aldı mı daha çok istiyor Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle yaa zor bir durum cidden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl rahatlıyorsun peki Yorumla Soran +1 yıl Bazen gözlerimi kapatıp sevgilimle yaşadıklarımızı hayal ediyorum bazen p*rno izleyip mastürbasyon yapıyorum anca öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaa kıyamam sana Yorumla Soran +1 yıl maalesef yapacak bir şey yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle ya haklısın Yorumla Soran +1 yıl Eskorta filan gitmem yani aslında flört olarak konuştuğum çok kız var ama onlarla da bir şey yaşamak istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eskort olayı bana iğrenç geliyor yaBirine bir şey hissetmeden ilişki yaşayamazsın Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle yani en azından spontane gelişebilir belki ama parayla yapmak aşırı aşağılayıcı bir durum erkek için de kız için de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle öyle o yüzden yapma derim Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapmam zaten ama gün geçtikçe zorlaşıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden konuşalım istersen Yorumla Soran +1 yıl Olur tabi Yorumla Soran +1 yıl Soruyu beğenirsen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğendim Yorumla Soran +1 yıl Bi gizliden çıksana bikaç saniyelik mesaj atamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkıyorum hemen bak Yorumla Soran +1 yıl Gizlenebilirsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl evet 2 11 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl doğal bişey Yorumla Soran +1 yıl Bu sabah yaptınız mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaptık isteğimi alıyor böylece işte güveniyor bana Yorumla Soran +1 yıl Sen ev hanımı mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır ben işteyken kafası rahat oluyor orada aldatmam diye Yorumla Soran +1 yıl Hımm peki sabah seks sonrası duş alıp işe gitmek filan yorucu olmuyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dinlendiriyor Yorumla Soran +1 yıl Her gün mü yapıyorsunuz sabahları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır ama sıkça Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel ne şanslıymış kocan ya Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. nadiren 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ise gitmeden once istemem sahsen en guzeli isten gelince gunun butun yorgunlugu ve stresi yag gibi akip gidecek kasiklarindan
sanmıyorum yapsalar bazı kadınlar yicek gibi bakmazdı
Kocasını sabah işe uğurlamayan kadınlar uykulu uykulu birde senin isteğinimi yerine getirecek belki 100 kadindan 1 tane anca çıkar
Ankara buz gibi yapamayız 😊
Isınırsınız 😁
Duş alıp ise gidersek hasta oluruz. Anca yazın
Hahaha doğru valla kışın olmaz yazın belki 😄
Ama yazın ooo
Doğru duştan sonra üşüyebilirsiniz
Yapan sayısı azdır bence
Evlâdım sen evliliği ne sanıyorsun.
Benim de merak ettiğim bir durum
Yapiyomuş bazısı
Bence yapılabilir ilerde bende yapmak isterim
Bence de yapılabilir ama iki eş de çalışıyorsa zor olabilir duş al filan ne biliyim
Yok yaa sıkıntı olmaz bence hergün olmaz zaten ara sıra yapılır
Peki o sabahın gecesinde yapıldıysa ve eşlerden biri sabah da yapmak isterse diğeri yapmak zorunda mı olur
Çok aşırı derecede bir istek varsa kişide yapılabilir ama sık sık yapılınca bence bir anlamı olmaz
Ben de öyle düşünüyorum bi kıymeti olmalı
Aynen öyle
Kocamı işe uğurlamadan yapar mutlu gönderirim
Her gün mü yapıyorsunuz
Istediği her gün evet
Seks mi yapıyorsunuz yoksa oral filan mı
Seks
Kaç senelik evlisiniz
1.5 yıllık
Sen ev hanımısın galiba
Diyetisyenim
Vay be ne güzel umarım eşin değerini bilir
Siz evli misiniz
Hayır maalesef
Kaç yaşındasın
23 yaşındayım
Okuyor musun
Evet
Ne okuyorsun
Hukuk okuyorum son sınıf
Harika kız arkadaşın var mı
Yok şimdilik
Evlilik düşünüyor musun
Kendime göre birini bulursam düşünürüm tabi
Önemli olan da bu zaten
Ben cinselliğe çok düşkünüm karşımdakinin de öyle olması lazım yoksa sıkıntı oluyor ilişkilerde
Daha önce seks yaptın mı
Hayır ama sevişme yaşadım birkaç kez
Sevgilinle mi
Evet eski sevgilimle
Sevişmeden sonra seks yapmak istemedin mi
Bekaretini bozmak istemedim
Doğru olanı yapmışsın
Çok ısrar etti o an ama kendime hakim oldum iyi ki de olmuşum ayrıldı benden
Iyi ki olmuşun yoksa başına bela olurdu
Aynen ama o hazzı bir kez aldım ya artık libido filan tavan ya durduramıyorum kendimi eskiye nazaran daha çok istiyorum
Anlıyorum seni insan tadını aldı mı daha çok istiyor
Aynen öyle yaa zor bir durum cidden
Nasıl rahatlıyorsun peki
Bazen gözlerimi kapatıp sevgilimle yaşadıklarımızı hayal ediyorum bazen p*rno izleyip mastürbasyon yapıyorum anca öyle
Yaaa kıyamam sana
maalesef yapacak bir şey yok
Öyle ya haklısın
Eskorta filan gitmem yani aslında flört olarak konuştuğum çok kız var ama onlarla da bir şey yaşamak istemiyorum
Eskort olayı bana iğrenç geliyor ya
Birine bir şey hissetmeden ilişki yaşayamazsın
Aynen öyle yani en azından spontane gelişebilir belki ama parayla yapmak aşırı aşağılayıcı bir durum erkek için de kız için de
Kesinlikle öyle o yüzden yapma derim
Öyle yapmam zaten ama gün geçtikçe zorlaşıyor
Özelden konuşalım istersen
Olur tabi
Soruyu beğenirsen
Beğendim
Bi gizliden çıksana bikaç saniyelik mesaj atamıyorum
Çıkıyorum hemen bak
Gizlenebilirsin
evet
Ciddi mi
doğal bişey