Vücudum bunu çok istiyor ama korkuyorum. Daha önce deneyimlemediği bir şeyden insan neden korkar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yıliste bende bunu merak ediyorum bizim turk kizlarin neden boyle bir korkusu var. Yani belli ki birileri sizi doldurmus ya da agri hissedenler sanki iskence yapiliyormus gibi anlatiyorlar galiba soyle aciyor boyle agrili kotu falan sonra siz de hemen inaniyorsunuz, tamam aciyabilir ama ne malum sizde ve herkeste olacagi. Cogu zaman da kendileri kasip hadi ordan icin aciyormus yoksa zaten ilk defa yasanacak illa hafif bir aci olacak yirtilma yasaniyor kanama meydana gelmis oluyor ufak bir yara almis oluyor o kadarlik da olsun dimi. Her ay duzenli ay basi yasiyorsunuz uc bes gun 1 hafta ona dayaniyorsunuz da hatta bazilari hastanelik oluyor da burada belki 1 saatlik olay icin mi dayanamayacak bu kadar korkutuyor kendini Allah askina yapmayin lutfen hic olacak is mi. Yanlis anlama knk bende yapmadim deneyimim yok ama bu korkular da hic mantikli gelmiyor. Demin kizim biri de burun ameliyati icin yine ayni seyi dedi cok korkuyorum falan, yahu seni sanki diri diri mi yapiyorlar ameliyatini bir sey hissetmiyon ki uykuda oluyon, uyandiginda her sey tamam halledilmis oluyor neyin korkusu neyin derdi ki bu, bu kadar. Sanki mermi yiyon da can cekisme sirasindaki o agri o aci falan oluyor - kafalarindaki o senaryoyu kurguyu nasil yapiyorlar hayret ediyorum yani, film yapsan cekilir yani muhtis bir hayal dunyasi gercekten.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkman gayet normal sonuçta senin de dediğin gibi daha önce deneyimlememişsin ama inan bana korkacak bir şey yok sevgilin varsa yapmak istiyorsan yap hem illa vajinal seks yapmak gerekmiyor ki ilişkiye girmeden sadece yüzeysel ve oral da yaşayabilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
Diğer insanların anlattığı şehir efsanelerimden,
Dar öldüğünü düşündüğü vajinaya, penisin giremeyeceğini düşündüğünden, kanamadan, ağrıdan...00 YorumlaBenim gibi iş bilen erkek eline düşmelisin. Şansın varsa erkek gerekeni yapar
00 Yorumla
+1 yıldoğru kişiyle yaparsan şimdiye kadar neden yapmadım diye pişmanlık hissedebilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. zaten bu korku sizi başarısız kılıyor. gereksiz korku neden.
00 Yorumladaha önce ölmedin ama ölümden de korkar insan genelllllikle xdd deneyim her zaman şart değil hayal gücün korkutuyo demek ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar korrkman normal ilk yapcagın için ama yapınca anlıcan öyle düşündügün gibi degilmiş
00 Yorumla
+1 yılusta birisiyle yap sorun kalmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkorkma zevk almaya bak ;)
00 Yorumla Insan bilinmezlikten korkar
00 YorumlaOral yaptirarak basla once
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılDaha erken acele etme
00 Yorumla
+1 yılTecrubeli biri lazim isin ehlini bilen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAy bende kormuyorum.😨
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeyden korkuyon ver gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDüşüncesi bile krokutucu geliyor demek ki
00 Yorumla Kotu bir deneyimmiydi
00 YorumlaKorkularını yen
03 Yorumla- +1 yıl
Yenip ne yapacak Allah Allah jsjjfj
- +1 yıl
Aman ne güzel
+1 yılKesinlikle ben de
00 YorumlaAcıycak diye
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenden korkuyom
00 Yorumla