Tuvalette bile peçeteyle silerken vajinama baskı olsa canım acıyor sekste napıcam bilmiyorum birde hızlanıyor ya kontrol edemezsem erkek benden soğur mu 😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığınız durum ilk gece korkusu olarak geçer halk arasında. Tam adı ise vajinismustur. Psikosomatik bir rahatsızlıktır ve tedavisi mümkündür. Özellikle yaşadığınız duyguyu "çok korkuyorum" seviyesinde ifade ediyorsanız bu ihtimal yüksek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok ya o por*nol*arda öyle 😏 önce seviş, kelimeler ile tahrik et erkeğini, kayganlaştırıcı, prezarvatif, doğum kontrol hapı bulundur ilk kereden çocuk olmasın. Seviş, 45 dk oral seks yapın birbirinize 5 Dk falan. Yavaş yavaş girsin, Sonra boşalana kadar devam edin. Göbeğine ya da gelsin bir yere izle çünkü zevkli oluyor. Koltuk altı uyarıcı bölge birleşsin, hanzo değilim ben yavaş yapacağım. Kanama olabilir 2-3 gün ara verdikten sonra yaparsınız, anlayışlı olmalı benim gibi. Sonra devam işte. Kelimeler güzel oluyor o esnada. Zevk alınca ah falan, oda oh falan, iltifatlar falan, ar*go seversen arg*o. Bu kadar. Evde kimse olmasın, çocuk olursa, kapı kilitli olsun. Tecrü*bem var işte. 🙂😊 23 yaşındayım.
05 Yorumla
Soran+1 yılYaşamış gibi oldum resmen teşekkür ederim evet kelimelerle tahrik etmeyi ve tahrik olmayı bende çok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil, halden anlarım, Adıy*amandaysan evlilik hayalleri kurabiliriz. 🤣🙂😊 Güzel şeyler.
Cevap sahibi+1 yılşu an 6 cm kerata 🤣🙂 yatıyor büyüyecek daha 🤣🙂 kalın olacak sadece ama. Çok istiyor ya anlatamam. Küçük jo. 🤣 Eğlencesine yazıyorum. Özür dilerim. Zevkli oluyor ama teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılBesliyorum, 🙂🤣 kadınına aşık olsun sevsin, bağlı kalsın diye. 🤣 Saçmaladım ama güzel. Neyse hanımefendi iyi günler dilerim size. Teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim hanımefendi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmadan acele etme.. ön sevişme çok uzun olsun mümkünse 1 saat boyunca heryerine dokudur okşat heryerini öptür, özellikle bacak aranı ağızına ver, dilini içine sokup sularını emdir.
Bu şekilde hazır olduktan sonra zaten kendiliğinden mikişmek istersin 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkma zevk almaya bak cok zevkli ama karşındaki de öküz olmasin once guzel zevki yasatsin kuru kuru olursa o zaman acir sende zevk alirsan acimaz
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte öküzlüğünden korkuyorum ya bir de vajinanın kendi ıslaklığı yeterli oluyor mu yoksa kayganlaştırıcı gerekli mi
Cevap sahibi+1 yılBen cok ıslanıyorum o yuzden yeterli oldu sen yinede kayganlastirici al heycandan korkudan islanmazsa kullanırsın ama once iyice seviş ki islansin kendi islakligin gibi olmuyor o kayganlaştiricilar kendin islansan hic acımaz
Soran+1 yılÖncesinde bolca sevişme ve kelimelerle tahrik etmeyi düşünüyorum kayganlaştırıcıyı da düşüncem teşekkür ederim içime su serptin valla 💕
Cevap sahibi+1 yılHer kız bundan korkuyor ama benim hiç acımadı önemli olan zevki alabilmek sende basirirsin bence bu işi 💘
Soran+1 yılYa zaten ordan kocaman bir bebek çıkıyor esnek bir organ ama işte videolarda görüyorum kızlar bağırıyor can çekişiyor abartıyorlar gibi geliyor sonuçta esnek ve kaygan
Cevap sahibi+1 yılBen 5 yıllık evliyim ama hala daha eger isteksiz olursam ıslanmazsam acıyor oysaki penise alıştı artık bu kayganlıkla alakalı esnek dedigin gibi korkma
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim kuzum ❤️
- +1 yıl
Haydaaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHızlanıyor derken, neyin hızlanması? Erkeğin mi?
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet hızlandıkça daha çok acır mı
- +1 yıl
O anki senin isteğine, kasılmana ve ıslaklığına göre değişir ama ilk seferinde de mümkünse hızlanmasın hiçbir erkek özellikle kızın tedirginliği oluyorsa.
Soran+1 yılUmarım bencil olmaz 😞
- +1 yıl
Aklı varsa olmaz.
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Korkma korkma yeterli ilgiyle gayett de zevk alabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Korkmana gerek yok işi bilen adam olduktan sonra fazla acı duymazsın
00 Yorumla
+1 yılSen kendini ne kadar cok kasarsan o kadar acı hissedersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. zamanı gelince kendiliğinde oluveriyor merak etme sen :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana girdikten sonra bir daha hiçbir şey umurunda olmuyor
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal video izle fikren alışmaya çalış korkun geçer
03 Yorumla
Soran+1 yılorada da kadınlar bağırıyor acaba zevkten mi yoksa acıdan mı anlayamıyorum
Cevap sahibi+1 yılIkiside ama önce ses açmadan izle görüntü olarak alışman lazım ses işin zevkine kaçıyor artık
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman yavaş yavaş deneyim kazanmaya başlayabilirsin :)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılBende bakirim bakalım nasıl olcak
08 Yorumla
Soran+1 yılOf evet ya birde o an insanın libidosu çok yüksek oluyor ya beni obje olarak görüp duygularımı önemsemezse diye kafamda kurup duruyorum
- +1 yıl
Olabilir öyle yapan çok
Soran+1 yılSenin korkuların var mı peki
- +1 yıl
Yani erken gelirsem diye bir cekincem var
Soran+1 yılMastürbasyon yaptıktan sonra yaparsan erken gelmezsin
- +1 yıl
Evet de mastürbasyon yapınca 2. sinin zevki azalır
Soran+1 yılAnladım umarım her şey güzel olur
- +1 yıl
Umarım bir partner bulunca bakacağız
Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Korkunun ecele faydası yok
10 YorumlaBisey olmaaaz akisina birak
10 Yorumlasoğumaz. rahat ol
00 Yorumla
+1 yıltek derdin ppeeenis mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ne hızlanıyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler hızlı hızlı yapıyor ya ondan korkuyorum yavaş ve kontrollü yapsa daha çok zevk almaz mıyız
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden bir şey yaşama bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok asla sevgilim var onu çok seviyorum ama evliliği bekliyoruz zina yapmak istemiyorum o da öyle dedi
Cevap sahibi+1 yılEvet Cok doğru düşünüyorsunuz 😇
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️
Cevap sahibi+1 yılMutluluklar dilerim.🌹
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma o zaman kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılİleride evlenince çocuk doğurmak istiyorum şimdiden alışmam gerek korkularımı yenmem lazım
+1 yılHicbisey olmaz rahat ol skinti yaşamazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. ney hızlanıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılErkek
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılKorkma
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl 😞
- +1 yıl
Korkma işte
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yapalazsa sogur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Alıştırma yapmalısın