İyi günler herkese. 22 yaşındayım çeşitli nedenlerle evlendim. Henüz 3 hafta oldu evleneli. Eşim biraz sert biri. Yani o malum işi yaparken sert bana karşı. Yeni tanışıyoruz sayılır. Onun dışında geziyoruz yiyip içiyoruz kursa gidip geliyorum ama yatağa gelince kavgalıymışız gibi davranıyor bana. Bu ilk günden sonra hep aynı seyretti. Ve her ne kadar beni normal zamanda öpüp koklamasından hoşlansam da beraber olacağımızı anladığım an felaket korkuyorum. O da fark ediyor artık. Yalandan bahaneler sallamaya başladım. Sizce nasıl alışmalıyım. Ya da ona nasıl dokunmalıyım yatıştırmak için. Ben seksten korkmak istemiyorum. Ama zor durumdayım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Seksten çok korkuyorum diye başlık atılmış ise bu gerçekten bir sorundur. nasıl alışmalıyım diye sormuşsunuz peki onu nasıl normalleştiririm diye niye düşünmüyorsunuz. İlla sizin ona veya onun size alışması gerekmiyor ortak yol bulunabilir. Sert hareketlerken hoşlanmıyorsanız yumuşak olmalı. Zevk anında küçük sertlikler olabilir siz zaman geçtikçe kendiniz bile isteyebilirsiniz ama şu an için sizin değil eşinizin size ayak uydurması gerekiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKocanızla seks yapmaktan korkmanız ve gergin hissetmeniz anlaşılabilir. Onunla duygularınız hakkında iletişim kurmak ve seks sırasında size neden sert davrandığını bulmaya çalışmak önemlidir. Kendisini güvensiz veya endişeli hissediyor olabilir ve bu onun bu şekilde davranmasına neden olabilir. Sorunun kökenini bulmak için birlikte çalışabilirseniz, bir çözüm bulmak daha kolay olacaktır. Bu arada rahatlamaya çalışabilir ve kaygı yerine yaşadığınız zevke odaklanabilirsiniz.
00 Yorumla
Ben kocanın yerine olsam senin her tarafını güzel kokulu vücut yağıyla yağlar yumuşatır oyalayıp seni hamur gibi yumuşatır, yağı sana verip aletine yağla derim oda yaglandiktan sonra dudaktan öperken seninki mıknatıs gibi yuvaya çeker böylece senin ruhun duymadan milli yapardım. Sorun etme olması gereken işi daha fazla geciktirmeden yapın derim, eşin yumuşak davransın alışınca hart yaparsıniz
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kontrolü sen ele al, sen başlat ve yumuşak yumuşak başlat ki o da anlasın. Kadınların çoğu sert seks seviyor olabilir ama hepsi değil. Zaten yavaş başlayıp sert bitirmek daha güzeldir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
54Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYazık hard seksi karşı tarafa zarar vererek yaptığını düşünen insanlar varmış.
02 Yorumla- +1 yıl
bir de buna tepki verince yine kadın suçlu oluyor erkeği soğutuyormuş. erkeklerin oraya bir tekme atsak s*KS sırasında bi daha yaparlar mı acaba
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik şu KS bölümü (küçük yazdım o büyüyecek) neden otomatik olarak büyüyor 😂
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. eşinle otur konuş. evlilikte hiç bir şey kendi kendine çözülmez. açıkça konuşman gerek. tüm haklarınız eşit. hiç kimsenin diğerinden üstünlüğü yok. evlilik hem dinen hem hukuken hukuksal bir kurumdur ve çiftler eşit haklara sahiptir. kimse kendi tekeline alamaz
eşinle açık konuş. sert davranıyorsun ben korkuyorum zevk almıyorum bana işkence gibi geliyor. daha yumuşak davran de. hakkını iste. sen onun kölesi değilsin. şartlar ve haklar eşit.10 YorumlaAlsimak zprunda degilsin, sdeks iki tarafinda hosuna giden seyler yapilinca güzeldir, en büyük hatlardan bir tanesi, sirf karsiyi memnun etmek icin yapilan sekstir.
Esini karsina al, durumunu anlat, burdada cok görüyoruz, hayatinda seks yapmamis erkeklerde, kadina sert yaparsa zevk daha fazla alacak diye bir önyargi var. Senin esinde belki öyle kendini inandirmistir, sana sert davraninca zevk alacagin yanilgisi ile yasiyor.
Onun icin karsina al mutlaka konus, derdini anlat.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu aslindan senden fazlasiyla tahrik oldugunu ve cinsel haz aldigini gosterir onunla tatli tatli konus seni biraz dahs operek severek dokunarak kivama getirsin yani absurt davranislari yoksa yeni ewlisiniz zamanla daha da isinirsin ve sen de fazlasiyla zevk alirsin ama herseyi konusun ustunu orterseniz hicbisey hallolmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle eşinden dolayı 1-0 geridesin. önce senin bu korkunu yenip, sonra nasıl zevk alacağına bakmamız gerekecek. ben de evliyim. ve bir erkek gerçekten güzel cinselliği olan bir evlilik istiyosa karısına naif yaklaşmalı. yaklaşmıyorsa onu önce boşaltıp sakinleştirip sonra sen önsevişmeyi başlatabilirsin
00 Yorumla
+1 yılKorkma ustune git gel gel gun isigim gel gel sana asiginm geeeel gel gel cok sarisinim geel gel cok karisgim geeeel de ona gelmezse serefsizim gerci ters tepip bu korkmuyor daha cok urkuteyim de diyebilir
12 Yorumla- +1 yıl
Sırf anonimsiniz diye böyle cringe yorum yazıyosunuz dimi
- +1 yıl
Soruya gore degisiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılDağ ayısıyla evlenmişsin. Sekste sert olmak karşı tarafın durumdan hoşlanıp hoşlanmadığını gözetmeden hayvan gibi çiftleşmek değildir. Keyif alamıyorsan bunu açıkca söyleyeceksin. Tek taraflı olmaz o işler.
00 Yorumla
+1 yılBunu eşinle konuşup çözmeyi denemelisin. Kontrolü biraz daha ele almaya çalış. Üstte olmaktan daha çok hoşlanıyorum filan de. Bu pozisyon canımı yakıyor gibi rahatsızlıklarını dile getir ve sakinlestir küçük enişteyi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Ne adamlar varmış öyle bana hiç sertsin hayvanın diyen olmadı hep zevke dolulu geçti bence eşinle sevismiyorsunuz ıslanma olmadığı için açı çektiğinden korkuyorsun eşin sevişmiyotsa sen sevişmeye zorla onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılöncelikle onun isteğine göre hareket etmek zorunda değilsin. Bu iki kişilik bir şey ve ikiniz de zevk almalısınız sadece onun tatmin olmasıyla olmaz. Korkmana ve gerilmene hiç gerek yok durumu düzgünce anlatırsan umarım anlayacağını düşünüyorum.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden olmaz diyen kızlarla nasıl risk alıp evleniyorlar harbi şaşıyorum. Evlenmeden olmazları olanın evlenincede olmazları bi hayli fazla olur işte böyle.
00 Yorumla konuşman gerek bunun senin için ilk oldğuunu biraz daha yavaş olması gerekitiğini söyle ayrıca seks esnasında da konuşaiblirsin ama konmuşmazsanız olmaz zaten
00 YorumlaKorkularını anlat ve sert davranmasından haz almadığını zevk almadığını söyle
ipleri eline alma vakti geldi ☺️✌🏼00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Test sürüşü yapmadan alınca işte böyle oluyor.
Söyle kocama seni aldığı yere iade etsin. Bu nedir yahu, kadınla mı evleniyorsun, yoksa çocukla mı?00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılYumuşak dokunuşlar dan hoslaniyorsun demekki eşine bunu söyle bence hard değil soft seviyorum dersin kazma değilse anlar
04 Yorumla- +1 yıl
hayret sen yapmazsan hard yapan biriyle aldatır diye yazan olmamış
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik sen sanırım hard seviyorsun baksana merak etmişsin o kadar 😂
- +1 yıl
burada hard ne demek onun merakıyla bi araştırma yapmıyorum normal yorumlara bakıyorum
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik sert seks oluyor yani ablamizin korkutugu demekki eşi seks esnasında poposunu tokatlıyor vs 😂
+1 yılseni ilkten güzel bir yağlayıp , yogurup , masaj yapıp öyle becersin ,,, sen o esnada mayışacağın için zevkte alırsın
00 YorumlaOndan ayrıl derim yarın öbür gün dövmeye başlar, çocuk olmazsa iyice şiddet artar bence
10 YorumlaBurcu ne?
Açıkca söyle hoşlanmadıgını belirt. Hoşlandıgın ne anlat mecbur musun sanki?10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSe*s videoları izlemeyi dene belki işe yarar ve yükselirsin
40 YorumlaOturup konuş
Bunu başka çözümü yok
Meseleni çöz
Değilse boşanmaya kadar gider00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılkarşılıklı konuşmak en iyisidir böyle yapma beni de düşün birazdaha nazik ol de
00 Yorumla
+1 yılAlmanya’da mısınız kurs derken? Hiç üniversite okumadın mı
00 Yorumla
+1 yılBence ona durumu anlat...
Olmadı cinsel terapiste gidebiliyorsanız gidin...00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılısır onu tokat at sacını cek varsa sopayla vur sıgır anlasın
00 Yorumla Biraz sakin ol dedin ama dinlemiyor mu canımı yakıyorsun de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbu durumun çözümü eşini karşına kalıp burada anlattığın gibi durumu anlatmak
00 Yorumla
+1 yılCanımı acıtıyorsun de bu kadar basit azıcık insan ol de hayvan herif!
00 Yorumla
+1 yılYumuşak davranmasını iste söyle oda acısın biraz yani eşisin sonuçta
00 Yorumla
+1 yılBuraya yazmak yerine daha kibar naif olmasini isteyebilirsin kocan sonucta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hele evliliğin ilk günlerinde sana sert değil, iyi davranmalı ve canını yakmamalı. Konuşmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle karşına alıp konuşmalısın emin ol karşındaki bir insan ve akıl gücü var bunu düşünüp anlayıp sana yardımcı olacaktır
15 Yorumla- +1 yıl
Bazen konuşmak daha çok. kamcilar
Cevap sahibi+1 yılBen olsam o kocaya ne yapacağımı bilirdim de işte kadınlar saf maalesef bazıları sadece
Cevap sahibi+1 yıl25
Cevap sahibi+1 yılVar napcan
Cevap sahibi+1 yılKoca
+1 yılEşinle bu konuyu konuş. Gerekirse ikiniz de terapi alın. Senin bu korkuların ileride Vajinismusa yol açabilir. Size mutlu bir cinsel yaşam dilerim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEee söyle yani bi zahmet konuş şöyle davran şöyle yap de hiç bişey söylemeyip seni anlamasını beklemen garip
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSert sevmediğini söyle. İlerleyen zamanlarda belki tekrar deneriz ben daha yeni alışıyorum seks e de. İlerleyen zamanlarda illaki seveceksin😀
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSünepemisin nesin , hardcore işte acı ile zevki yaşatıyor adam , hiç sevmem uyuz kızları ay kırıldım ay bayıldım , tembel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatlat birsey olmaz bende çok sertim ama dayanacaksn kadınsın sen ihtiyacı giderene kadar dişini sıkacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSert seviyor olabilir ama bu senin canını yakmak. icin değil zevk için olmalı al. karsina konuş başka yolu yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNazik davran minagodumun ayusuuuu dersen anlar ve kibar davranır 🤣😂🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıkça söyle
Yumuşak davran bana çekiniyorum de, kocan sonuçta o senin00 YorumlaEşinle konuş bence bu durumu rahatsızsan yatakta kontrolü sen ele al ya da söyle daha yumuşak davransın ama beraberliği kesersen aldatabilir.
03 Yorumla
+1 yılBunu ona açıkça ifade etmen gerekiyor ikiniz konuşup bir ortak çözüm bulursunuz
00 Yorumla
+1 yılYa kiyamsm çokssum korkuyorum diye.. seni korkutacagjna zevk versin isteyerek yaparsın
00 Yorumla
+1 yılSeverek evlenmediğin belli bundan dolayı korkuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimkide yavaş ve hafif * diye kavga ediyorum
53 Yorumla- +1 yıl
@Berock selpak mendil bu ya soft falan 😂😂 hardcore tadını alan asla bırakmaz, kölen olmalı acıyo yavaş dedikçe vites artırcan 😂 arka sacından tutup kendine çekecen at kuyrugu saçı olan azgındır unutma, sacından cektın arkada ne cobra , ne öne kacabilcek ne arkaya gelebilcek arada sıkıstırıp köklücen 😂😂😂 ciyak ciyak bagırtcan , komşular öldürüo kızı diye polise arayabilir dikkat et, yapmaa yavas ayy ahh auhhh iniletir binayı
Hardcore seviyor enişte devammm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılTerapiye gorunmenizde fayda var
00 Yorumla
+1 yılseks garılar için erkekler oyuncak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmalısın onunla bunu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkonuşmalısın belki de hoşuna gidiyo zannediyordur
00 Yorumla
+1 yılSadece sevişerek devam et bir süre.. <3
01 YorumlaSana göre değilmiş o zaman
00 Yorumla
+1 yılOna söyle durumu izah et daha yumuşak davranır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılO da seksten soğumuş olabilir sayende
06 Yorumla- +1 yıl
olay yine erkeğin ihtiyaçlarına onun güzel psikolojisine mi geldi? adam kadının istemeyeceği şekilde davranarak başlatmış bunu. bırakın bu bencilliğinizi
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik iyide kadında bencil davranıyor 😂 kendi söylediklerinle çelişiyorsun
- +1 yıl
kadının nesi bencil canı yanmış ilk başta şimdi ağrı acı korkusundan kaçınıyor kelime oyunu yapma
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik onu dayapan sensin ama başkasını itham ediyorsun. sahsi fikirleriniz ve feminist fikirlerinizi kendinize saklayın. Bye
- +1 yıl
ya sen nasıl bir mağara adamısın s*KS sırasında can yakarsan karşındaki sana kul köle mi olsun bencil
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik engellendin cahil
+1 yılnasıl şuanki halin nsll
00 Yorumla
+1 yılNeler yapiyor sana ki korkuya sebep olmuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Konuşularak hallolur bi mesele
00 Yorumla
+1 yılAbla bunu eşine söylese miydin?
00 Yorumla
+1 yılbunu şöyle ona insan gibi yapsın
00 Yorumla
+1 yılOnu uyarabilirsin nazik bir dille
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkma zevk almaya bak kendini rahat bırak acilirsin zaten
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler