Cinsel Yaşam Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik bana diyor o kadar abartılı değilmiş neden acaba? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Beni beğenmedi mi ne yapabilirim Güncellemeler+1 yıl İlk defa yaptık Güncellemeler+1 yıl Birbirimizin ilkiyiz Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik bana diyor o kadar abartılı değilmiş neden acaba? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
useron Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Daha önce hiç yapmadıysa ve bu ilkse onun için vede yaşıda biraz büyükse eğer yılların verdiği o beklenti çok yüksek olabilir hatta gerçeği o yüzden az gelmiştir 0 2 Yorumla useron +1 yıl Bide şöyle bişey var daha önce hep m.. st yaptıysa ona alıştığı için vajinal boşalmadan beklediği zevki alamamıştır Yorumla useron +1 yıl Her halükarda onun sorunu bu senin kasacağın bişey olduğunu düşünmüyorum açıkçası Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ten uyumunuz yoktur beğenmemiştir böyle adam anca tekme atarsın bişey yapamazsın 4 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl uyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ten uyumu bilmiyomusun bunu burada anlatmak zor kafan karışa bilir ten uyumu nedir diye yaz gogula oku daha anlaşılabilir olur Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yani nasıl bir şey bekliyordu ki böyle konuşuyor bence kendisinde iş yok herhalde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla mur_aaat34 +1 yıl Yani biraz hassas bir konu buradan çok fazla detay veremiyorum sana yoksa söylerdim neden öyle dediğini Yorumla
Projectmachine Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İlkinde ikinizde bişe anlamamışsınızdır :) o hemen gelmiştir sende zar acısı olmuştır :) 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı. Pek zevk almamış gibi 3 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Şeyini beğenmemiş demek mi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. deseydin hayırdır beni mi beğenemedin diye 2 0 Yorumla
MasumBirCocugum Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Sanırım yeterince zevk alamadı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla MasumBirCocugum +1 yıl Onu bana değil kendine sor neler yaptınız ben bilemem Yorumla
CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Beklentisi çok yüksek miydi? 0 0 Yorumla
Tablepencil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Ona haz vermedin eksiklerini tamamlamalısın 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Biz bilemeyiz 0 0 Yorumla
Samsamil31 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Beğenmemiş seni demekki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyimi Samsamil31 +1 yıl Muameleni
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Etkilenmemiş 0 0 Yorumla
bereloji7 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Beğenmemiş aynen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Daha önce hiç yapmadıysa ve bu ilkse onun için vede yaşıda biraz büyükse eğer yılların verdiği o beklenti çok yüksek olabilir hatta gerçeği o yüzden az gelmiştir
Bide şöyle bişey var daha önce hep m.. st yaptıysa ona alıştığı için vajinal boşalmadan beklediği zevki alamamıştır
Her halükarda onun sorunu bu senin kasacağın bişey olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Ten uyumunuz yoktur beğenmemiştir böyle adam anca tekme atarsın bişey yapamazsın
Nasıl uyum
Ten uyumu bilmiyomusun bunu burada anlatmak zor kafan karışa bilir ten uyumu nedir diye yaz gogula oku daha anlaşılabilir olur
Yani nasıl bir şey bekliyordu ki böyle konuşuyor bence kendisinde iş yok herhalde
Bilmiyorum
Yani biraz hassas bir konu buradan çok fazla detay veremiyorum sana yoksa söylerdim neden öyle dediğini
İlkinde ikinizde bişe anlamamışsınızdır :) o hemen gelmiştir sende zar acısı olmuştır :)
Knk sadece seks yapıp seviştiyseniz oyüzden öyle demiştir
Pek zevk almamış gibi
Şeyini beğenmemiş demek mi
Anladım
deseydin hayırdır beni mi beğenemedin diye
Sanırım yeterince zevk alamadı
Neden
Onu bana değil kendine sor neler yaptınız ben bilemem
Beklentisi çok yüksek miydi?
Umarım ilerde pişman olmazsın
Ona haz vermedin eksiklerini tamamlamalısın
Biz bilemeyiz