Sevgilime hep cinsellik yaşamayalım biraz dışarıda dolaşalım dedim, anlayış gösterdi ama sanki bozuldu gibi. Normal mi?

Sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz, sehrime gelmeyi düşünüyor sehirimde gezilecek yer yok ama 1 günlük gelip gidicek telefonda konuşurken seni çok özledim dedi sonra sana sarılmayı öpmeyi özledim dedi konu biraz cinselliğe gitti şöyle böyle yicem dedi ama bunu bir kac defa dedi biraz rahatsız oldum keşke 2 gün kalsaydın dolaşırdık dedim kendisi zar zor geliyor hiç gelemeseydim bunu da düşün dedi bende haklısın dedim sonra cinsellik konusunda rahatsız oldum kendisine tatlı dille dışarda dolaşmak istedigimi hep cinsellik yaşamaktan sıkıldığımı dile getirdim, oda anlayışlı şekilde oyleyse dışarda dolaşırız sen ne dersen onu yaparız dedi ama biraz suratı düşmüş gibiydi bende sonra yanlış anlama seni bende öpmek istiyorum bütün gün yatakta durmaktan sıkılıyorum dedim oda tabi gezeriz bende sıkılıyorum yatakta bütün gün uzanmaktan dedi sonra telefonu kapatırken hevesi kaçmış gibiydi ben mi öyle anladım bilmiyorum da sizce hevesi kaçmış olabilir mi.

Güncellemeler
+1 yıl
Biz 5 ay sonra buluşucaz 2 buçuk senelik ilişkimiz
Sevgilime hep cinsellik yaşamayalım biraz dışarıda dolaşalım dedim, anlayış gösterdi ama sanki bozuldu gibi. Normal mi?