Sevişmeye doğru gidiyor aramızdaki enerji ama biz hiç özel bir şey yapmadık. (Date vs) şimdi bana gülerek diyor ki şık bir şeyler hazırla şarap falan içelim. Bende ben neden hazırlıyorum dedim. Sen ne yaptın ki benden bunu bekliyorsun dedim. Geveliyor saçma sapan. Gülüyorum geçiştiriyorum falan ama hala bu modda olması bozuyor beni sizce tavrımı nasıl göstermeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn son ki ilişkimde ona hazırladığım sürprizin bir resmi var istersen gösterebilirim :) bunu da ona örnek olarak gösterirsin..
Mesele en başında cinsellik olmamalı bir muhabbet bir sevgi dolu anlar olmalı sonrasında olursa olur zaten bu duruma göre değişir önemli olan ona verdiğin değeri sevgiyi ona dokunmadan hissettirebilmek.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMadem bu kadar sinir bozucu birisi sen neden hala onunla muhatap oluyorsun ki? Senin yerinde olsam ben böyle gıcık birisiyle muhatap olmazdım madem geveleyip saçma sapan konuşuyormuş.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
+1 yılSen onu boş ver cidden sizi anlamayan bu şekilde gizemli takılanlarla kendinizi üzmek değersizlestirmek için uğraşıyorsunuz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce guzel bir gece yemek müzik için parayı basacaksın bana ancak sonra de
04 Yorumla
Soran+1 yılSöylenmiyor açık açık 😂 yanlış anlıyor insanlar ama yani öyle değil midir akış
- +1 yıl
O sana bir şekilde ilk buluşmada yapacağınızı söylüyor:) öyleyse sende bunu soyle :)
Soran+1 yılYa yok sürekli görüşüyoruz zaten arıyor beş dk kapıdayım diyor e yani plan yok bir şey yok apar topar iniyorum saçma sapan takılıyoruz gülüyoruz eğleniyoruz sma ben artık sevişeceğiz madem plan şık bir şey falan istiyorum ama nasıl belli edebilirim bilmiyorum
- +1 yıl
:) iste ondan açık acik
+1 yılÇok uzun soluklu bir şey bekleme buna değer diyorsan yap bir şeyler sonra o seni kırmadan aen onu sepetle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Açık olmak iyidir. İstediğin neyse söyle net bi şekilde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Akşam gece Mesajlasirken konuşurken direk söyle şu an çok canım istiyor seni diye ıslandım vs de baslat
00 Yorumla
+1 yılİşi bu kadar uzatırsanız sevişme öncesi askerlik anılarını anlatmasa iyidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılseks e odakli olunca diger seyleri unutuyo gariban :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasil olsun oteldd ozel bir suit tutup kuvete gul mu doldursun? gul gibi kari oldugunu ima etsin 😁🤪
02 Yorumla
Soran+1 yılValla yapsın bir şey ya yerhangi bir şey çok sıkıldım aylardır boş boş takılmaktan şık bir yemek olur bir plan olur hiçbir şey yok
Cevap sahibi+1 yılyemek hafif kalir iddali biseybolsun ki ozel hissettirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasil bi özel bisey aykırı bisey mi olmasi gereken bisey mi direk söyle
00 YorumlaSu ana kadar ozel bir sey yapmadi mi bu arkadaş.. 🤦♂️
02 Yorumla
Soran+1 yılMaaleseff
+1 yılÇok mu aradın onu anlamadım
03 Yorumla
Soran+1 yılOfff
- +1 yıl
Sen benle olacaktın ya uçururum seni her anlamda
- +1 yıl
Tanışalım mı ne dersin
+1 yılO çocuk sana yetemiyor belli aşkım
02 Yorumla
Soran+1 yılSanki ben yetersizmişim gibi davranıyor
- +1 yıl
Eksik erkekler hep böyledir gider arkadaşına da anlar ben şöyle becerdim yok şu kadar posta attım yok geç geldim diye emin ol yaşlar kaç
+1 yılGizemli davran, sakına istediğini belli etme...
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyleydim zaten de aylar oldu sıkıldım artık
- +1 yıl
bunun değişik yolları var ama şöyle söyleyim sana, vazgeçilmez olamazsın ama yerini sağlamlaştırabilirsin karşındakinin kalbinde bir kere kendini ağırdan satacaksın.. net..
+1 yılOna pis pis bakarak
00 Yorumla
+1 yılNe anlation apla ne yaapk
00 Yorumla
+1 yılSpontane olması güzeldir
00 Yorumla
+1 yılİçinden geçeni direk söyle
03 Yorumla
Soran+1 yılBastırıyor beni
- +1 yıl
Bastırma söyle içinde kalırsa daha kötü değil mi
- +1 yıl
Söyle bence
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlamayın sizi çantada keklik görüyor
00 Yorumla
+1 yılaçık açık söyle
00 Yorumla
+1 yılDate ne demek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. direkt söyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevişme öncesi özel bir şeyler istediğimi nasıl ima edebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat