Cinsel Yaşam Sevgilim beraber duşa girelim istiyor ama bana saçma geliyor. Normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Sürekli sevgilim bunu istiyor saçma geliyor bana 🤣 birlikte duş alan var mı sevgilisiyle? Güncellemeler+1 yıl Oha herkese normal geldi Sevgilim beraber duşa girelim istiyor ama bana saçma geliyor. Normal mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır ben girmem kesinlikle evlenmeden 0 0 Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Mesela bakkala gidip sigara almak da istiyor mu?Yahutta bir huzurevi ziyaretine gidelim diyor mu? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sigara içmez 🤣 Yorumla AlpayG +1 yıl Huzur evlerine de alerjisi var der misin? Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet çok güzel oluyor ama şimdi ki duşakabinler değil tabi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hiç kimseye normal gelmemiş senin niyetin en az erkek arkadaşın kadar kötü bence bir birinizle evlenin düzgün insanlardan uzak durun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç sevmem normal de berabersin duş a gerek yok rahatsız olurum bu durumdan 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir şeyler yaşadı iseniz normal bir durum 0 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Keselersiniz birbirinizi 🤣 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Duş bahane dulun altında seks şahane 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. O teklif duş alma teklifi değil 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
yaagmurkorkmaz Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Hayır. 0 1 Yorumla muhammet0707 +1 yıl Kesin likle Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. fanteziler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hayır ben girmem kesinlikle evlenmeden
Mesela bakkala gidip sigara almak da istiyor mu?
Yahutta bir huzurevi ziyaretine gidelim diyor mu?
Sigara içmez 🤣
Huzur evlerine de alerjisi var der misin?
Evet çok güzel oluyor ama şimdi ki duşakabinler değil tabi
Hiç kimseye normal gelmemiş senin niyetin en az erkek arkadaşın kadar kötü bence bir birinizle evlenin düzgün insanlardan uzak durun
Hiç sevmem normal de berabersin duş a gerek yok rahatsız olurum bu durumdan
Sevgili ile değilde eş le güzel olur
Normal sevisirisnzde guzel olur
Bir şeyler yaşadı iseniz normal bir durum
Duş almadan olmazki birlikte ☺️
Çok saçma sapan bir şey bu yaaa 😌
Sevgilimiz yokki duş olsn
Keselersiniz birbirinizi 🤣
Evet almayan var mı aq
Duş bahane dulun altında seks şahane
Yok da neden saçma olsun ki 😄
Bunun neresi saçma Yok artık en güzel şey