2 haftaya yakındır eşimle aramızda hiçbir cinsel yakınlık olmadı. Dün kendisi isteğince geri çevirdim, sizce doğru mu yaptım?

Merhaba arkadaşlar. 2 haftaya yakındır eşimle aramızda hiçbir cinsel yakınlık olmadı. Dün kendisi isteğince geri çevirdim. Kendisine sordum 2 haftadır bir şey mi oldu da aklına gelmedim? O da işi bahane etti. İşten dolayı aklında olmadığını falan. Sonra da bana zaten ben işin bu noktaya geleceğini tahmin etmiştim dedi. Ben de hani aklında yoktu nasıl buraya geleceğini tahmin ettin dedim. O da bana bu konuların aramızda sorun olacağı en son şey, bunu sen de biliyorsun dedi. Odamıza girdiğimizde tüm sorunlar odanın dışında kalacak demiştik. Ben bu dünyada herkese yalan söylerim bi tek sana söylemem dedi. Ben de şu an bu cümleyi kurarken bile yalan söylüyorsun dedim. Bir kaç kez yalanını tutmuştum. Hadi gel barışalım, beni kendinle cezalandırma dedi tüm gece boyunca. Şimdi soracaksanız sen neden bu kadar inat ettin diye. 1-2 kere telefonunda bir kadınla yazışmasını gördüm. Yanlış anlamışımdır diye bir şey sormadım. Yakıştıramadım beni aldatmasına. Ama insanın içine bi kurt düştüyse içini yer bitirir. Doğru mu yanlış mı yaptım bilmiyorum?
2 haftaya yakındır eşimle aramızda hiçbir cinsel yakınlık olmadı. Dün kendisi isteğince geri çevirdim, sizce doğru mu yaptım?