Cinsel Yaşam Güzel oral seks yapan kadın unutulur mu? selinaymarji22 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Uzun ve sizi titreten bi oral seks yapmış kadını unutabilir misin Güzel oral seks yapan kadın unutulur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Unutulur tabi ki. Zaten beni sadece iyi oral seks yaptığım için hatırlayacak bir adam mümkünse ömür boyu unutsun! 2 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Guzellikler unutulmaz tabikinisi bitip degistir kafasi yasaynlar disinda 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Oral ile bağlamak mı? 😂 Büyü daha etkili olur 😁 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu oral erkeğin işi. esas siz size oral yapan erkeği değerlendirin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Unutulmasa bile sadece şöyle bir anı kalır adam uzanmış veya ayakta ve orada biri yalıyor seyisini ve his ne kadarda güzeldi der 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kimse kimseyi unutmaz da, hayattaki tek değer yargısı bir oral sejs olanaz değil mi 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Hiççç yaşamadım bu güzelliği. Yaşasam, düşünürdüm.. 0 0 Yorumla
carter_slade Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Gırtlağa kadar alabilen kadın olsa nikahı basarım ama öyle biri çıkmadı karşıma. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Bi meziyeti (!) buysa unutulur elbette 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. asla ama şuana kadar hiç olmadı 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Deeptroath yapıyormuydu 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Oral seksi iyi yapan kadın asla unutulmaz 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Asla unutamam kaybedersem onu üzülürüm 🥺 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kötüsünü çeken bile olmadı 0 1 Yorumla GüneyM +1 yıl 👏👏👏👏 🙋♂️🙋♂️🙋♂️ Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Daha iyisini bulana kadar ama yutarsa unutulmaz 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Aslaaaaaa 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. unutulur 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Unutulmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Unutulur tabi ki. Zaten beni sadece iyi oral seks yaptığım için hatırlayacak bir adam mümkünse ömür boyu unutsun!
Guzellikler unutulmaz tabikinisi bitip degistir kafasi yasaynlar disinda
Oral ile bağlamak mı? 😂 Büyü daha etkili olur 😁
yahu oral erkeğin işi. esas siz size oral yapan erkeği değerlendirin
Unutulmasa bile sadece şöyle bir anı kalır adam uzanmış veya ayakta ve orada biri yalıyor seyisini ve his ne kadarda güzeldi der
Kimse kimseyi unutmaz da, hayattaki tek değer yargısı bir oral sejs olanaz değil mi
Hiççç yaşamadım bu güzelliği. Yaşasam, düşünürdüm..
tek bi tane mi var :)
Gırtlağa kadar alabilen kadın olsa nikahı basarım ama öyle biri çıkmadı karşıma.
Bi meziyeti (!) buysa unutulur elbette
Unutulmuyor cidden. 😂
asla ama şuana kadar hiç olmadı
Deeptroath yapıyormuydu
Oral seksi iyi yapan kadın asla unutulmaz
Asla unutamam kaybedersem onu üzülürüm 🥺
Hayır zannetmiyorum
unutulacağını sanmam
Unutulur
Kötüsünü çeken bile olmadı
👏👏👏👏 🙋♂️🙋♂️🙋♂️
Açıklamayı okurken bile titreme geldi