Erkek yüzüne oturmasını istese ve kadın oral s3ks sevmediğini söylese ne tepki verilmesi gerekir?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılAnlayışla karşılaman gerekir?
015 Yorumla
Soran+1 yılOral seks sevmeyen kadın olur yani
- +1 yıl
Olabilir gayet normal.
Soran+1 yılBence kadınının her zerresine ilgi duyan erkek kadın için armağan olmalı
- +1 yıl
Ah hayır maalesef katılmıyorum. Kadınlara armağan olacak son şey kadınlara "her zerresine aşık erkek" olduğunu söyleyen bir abazadır. Öyle bir şey yok abi, işiniz gücünüz si. kiş So. kuş sadece seks bağımlısı insanlarsınız ve her kadının erkeklere ölüp bittiğini düşünüyorsunuz. Fazladan ufak bir uzvunuz olması bir şeyi değiştirmiyor. Malum yerine koyulabilecek çok şey var o uzvun :)
Soran+1 yılSıradan bir feminist cevabı. Cinsellik sana göre erkekler için ise sadece, kendini erkekler tarafından kullanılmış hissediyorsan s3ksten sonra l3zbiyen olmanı öneririm
- +1 yıl
Hayır yanlış anlamışsın. Seks bir ihtiyaç her iki cins için de. Fakat erkekler gerçekten çok abartıyorlar. Küçük bir örnek; hiç erkeğe tecavüz eden kadın gördünüz mü? Gördüyseniz muhtemelen milyonda birdir. Ve ayrıca lezbiyenim. Ha bir de "lezbiyen olmanı öneririm" demişsiniz. Eşcinsellik sonradan olunmuyor. Sıkıldım lezbiyen gay olalım demiyoruz yani. Bilginiz olsun
Soran+1 yılPeki ya her erkeğin abartması ne kadar normal? Bu tesadüf mü? Bunu sor kendine
- +1 yıl
Normal değil işte onu anlatmaya çalışıyorum. Beyninizin ön lobu tamamen sekse çalışıyor. Bilimsel olarak da kanıtlanmış. Garip..
Soran+1 yılİşte mesele de bu. Peki bizi bu hale getiren kadınlarsa? Avrupa da böyle bir şey yok bilirsin.
- +1 yıl
Biliyorum çünkü avrupada cinsel ilişkiye giren kadınlara hoş olmayan etiketler yapıştırılmıyor. Sizi bu hale getiren bence tamamen kısıtlayıcı din.
Soran+1 yılAlakası yok. İnanç ayrıdır ihtiyaç ayrı. Avrupa'da Müslüman yok mu yani?
- +1 yıl
Var ama ondan bahsetmiyorum. Toplumumuzun kafa yapısı aptalca olduğu için kısıtlanıyoruz. Evlenmeden olmazlar bakirelik önceliklidir bakire olmayan or. spudur gibi söylemler kısıtlamalara sebebiyet veriyor. Ama erkeklerde böyle bir şey yok. Kadın kısıtlanınca erkek de kısıtlanmış oluyor ve erkeklerin sekse olan bağımlılıkları baş gösteriyor. O da abazalığa giriyor taciz ve tecavüzler artıyor. Asıl sorun tamamen toplum baskısı. İnan ben de isterdim özgür ve geniş düşünen bir ülke olmayı ama olmayınca olmuyor maalesef.
Soran+1 yılEğer topluma yön veren erkeklerse neden erkeklerin istediği kişi olmaktan çekiniyorsunuz o zaman? Her kıza göz diken adam evlenince bakire kız arıyor. Bunun bedelini zaten yine erkekler ödeyecek
- +1 yıl
Neden erkeklerin istedikleri şekilde olalım ki?
Soran+1 yılBakireliğe önem veren kadınlar erkekler böyle istedikleri için değil mi? Kendisine orspu damgası vurulmasından korktuğu için değil mi?
Kızlar Ne Diyor
6
Gizli Üye(18-24)+1 yılbende sevmem ya şeyim hiç güvende değil gibi hissederim küçücük bişey şimdi sakal makal batar burnu girer dili değer ıyy. aşkıma çektirmem bunları
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım sakındığın şeyi kimden sakındığınu
Cevap sahibi+1 yılyani birinin yüzüne asla oturmam. iğrenç
Soran+1 yılBence oral s3ksin en ateşli pozisyonudur. Bir erkek kadının her zerresine ilgi duymalı bu suç değil armağan olmalı kadın için
Cevap sahibi+1 yılyok anam babam galsın
Soran+1 yılEvlenmeyin siz. Gir çık git gel ile geçmez evlilikte cinsellik
Cevap sahibi+1 yılkusura bakmada benim nişanlım erzurumlu zaten. ucunde ölüm olsa yapmaz bunu. zaten de istemem
Soran+1 yılİlk zamanlar normal evet ama ilerleyen zamanlarda değişik fanteziler istiyor insan. İçinde bi yerlerde bastırdığı duygular zamanla dışa vuruyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılOralı seviyor ama facesitting sevmiyor olabilir. Facesitting iğrenç bir fantezi.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence ateşli bir sevişmede hayır denecek bir pozisyon değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜfff orali cok seviyorumm sabaha kadar yalasin emsin istiyorummm🫦🫦
03 Yorumla
Soran+1 yılTam benim kafadansın pozisyondan pozisyona yalamak emmek içmek istiyorum o suyu
Soran+1 yıl@ilkeedy bak normal bulan var
Soran+1 yılCevap bu kadar mıydı
Karşılıklı olmalı.
01 Yorumla
Soran+1 yıl69 zaten olmalı ancak yüzüme otursun istiyorum ben tek taraflı başlangıçta ya da pozisyon değişikliği sırasında ara ateşleme olarak
+1 yılSevmiyor olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyormuş. Sevmeyen kadın var mıdır bunu
- +1 yıl
Utanmak bahanedir iğreniyordur belkide
Soran+1 yılYalanmaktan neden iğrensin?
- +1 yıl
Koku olabilir görüntü olabilir kıl olabilir
Soran+1 yılErkek bunları göze alıp istiyor zaten
- +1 yıl
Bilmiyorum başka sorunları olabilir sormak lazım
Soran+1 yılÖzelden sordum