Cinsel Yaşam Sanal flörtümle cinsellik konuşmam yanlış mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 hata mı yapıyorum konuşmazsam da ne konuşucaz sıkılmaz mı Sanal flörtümle cinsellik konuşmam yanlış mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Contibey Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl İkiniz istedikten sonra kimseyi ilgilendirmez yaşayın gitsin.. bizde yaşayamadıklarımıza üzülmeye devam edelim… 0 0 Yorumla
PilotBeyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Konuşunca ne oluyor? Sanaldan ne anlıyonuz ben anlamıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onun gözünde masumlugunu kaybetmemek için mi soruyorsun? Ama azginsin ve konuşmaya da mı ihtiyacın var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl hayır aksine istemiyorum o istiyo diye konuşuyoruz benim umrumda olan bir şey değil bu ama böyle devam ederse sevgisi azalır gibime geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normalde bu sitede konuşmuyor muydun mesela Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tabiki konuşun hatta sanal flörtse konu bakımından sınırsız ol. Şunı hayal edemem bunu hayal edemem yapma. Cinsel konuşmayanları şutluyorum ben. 0 0 Yorumla
Pooseidoonn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Konuşulur neden konuşulmasın hoşuna gidiyor mu senin 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Zevk alıp almamaya da bağlı bu biraz da 0 2 Yorumla Soran +1 yıl o çok fazlasıyla alıyo benim icin sıkıcı Yorumla criollo +1 yıl O zaman bilemedim yani Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Konuşmayınca daha çok sıkılır :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl böyle konuşmalar beni objeleştirmez mi Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Sanmıyorum Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Konusmazsam ne konusacagiz diyor ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne diyim Yorumla güneyjdm +1 yıl boş ver Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Başka ne koşuncanki sanal zaten 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güven varsa sorun yok 0 0 Yorumla
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Konuşulabilir gibi 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nasıl olsa sanal keyfini çıkar 0 0 Yorumla
Sessizvegizemli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Azdiriyon mu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sonunu da getiriyorum Yorumla Sessizvegizemli +1 yıl Türbanlı olsan keske Yorumla Soran +1 yıl değilim Yorumla Sessizvegizemli +1 yıl Kaclik citirsin Yorumla
Memmedli36 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Konuşabilirsin ama bu onu ilişkiye bağlamaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bağlamaz derken nasıl yani soğur mu Yorumla Memmedli36 +1 yıl Ya soğumaz ama daha da bağlanmaz yani Yorumla Soran +1 yıl böyle bir sebepten bağlanmasın zaten... Yorumla Memmedli36 +1 yıl Ama iyi ya zevkleşmek keyfine bak:) Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Haklısın 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. hayır değil 0 0 Yorumla
Hakopefkl Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Resim atıyor musun 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 1 kere attım ama bana bidaha at demedi rahatsız olmuyum diye ve asla istemedi de atarsan iyi olur demişti Yorumla Hakopefkl +1 yıl Peki tam zirveye çıkıyor mu Yorumla Soran +1 yıl nasil yani bslmak mı demek istiyosun Yorumla Hakopefkl +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Hakopefkl +1 yıl Kendin yaptığından farkı ne Yorumla Soran +1 yıl anlamadım Yorumla Hakopefkl +1 yıl Anlatamadım galiba özür dilerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
İkiniz istedikten sonra kimseyi ilgilendirmez yaşayın gitsin.. bizde yaşayamadıklarımıza üzülmeye devam edelim…
Konuşunca ne oluyor? Sanaldan ne anlıyonuz ben anlamıyorum.
Onun gözünde masumlugunu kaybetmemek için mi soruyorsun? Ama azginsin ve konuşmaya da mı ihtiyacın var
hayır aksine istemiyorum o istiyo diye konuşuyoruz benim umrumda olan bir şey değil bu ama böyle devam ederse sevgisi azalır gibime geliyor
Normalde bu sitede konuşmuyor muydun mesela
hayır
Tabiki konuşun hatta sanal flörtse konu bakımından sınırsız ol. Şunı hayal edemem bunu hayal edemem yapma. Cinsel konuşmayanları şutluyorum ben.
Konuşulur neden konuşulmasın hoşuna gidiyor mu senin
Zevk alıp almamaya da bağlı bu biraz da
o çok fazlasıyla alıyo benim icin sıkıcı
O zaman bilemedim yani
Konuşmayınca daha çok sıkılır :D
böyle konuşmalar beni objeleştirmez mi
Sanmıyorum
Planlı değilse normal
Konusmazsam ne konusacagiz diyor ya
ne diyim
boş ver
Başka ne koşuncanki sanal zaten
Güven varsa sorun yok
Yanlış kimseye güvenme özellikle konu cinsel hayatın ise
Konuşulabilir gibi
Nasıl olsa sanal keyfini çıkar
Azdiriyon mu
sonunu da getiriyorum
Türbanlı olsan keske
değilim
Kaclik citirsin
Konuşabilirsin ama bu onu ilişkiye bağlamaz
bağlamaz derken nasıl yani soğur mu
Ya soğumaz ama daha da bağlanmaz yani
böyle bir sebepten bağlanmasın zaten...
Ama iyi ya zevkleşmek keyfine bak:)
Konus skilmazz
Haklısın
hayır değil
Resim atıyor musun
1 kere attım ama bana bidaha at demedi rahatsız olmuyum diye ve asla istemedi de atarsan iyi olur demişti
Peki tam zirveye çıkıyor mu
nasil yani bslmak mı demek istiyosun
Evet
evet
Kendin yaptığından farkı ne
anlamadım
Anlatamadım galiba özür dilerim