İlişkilerde prez kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Alınan zevke etkisi olumsuz oluyor mu? Genel anlamda düşünceniz nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kondom çok da güvenilir değil. sıyrılıp çıkapbilir ya da patlayabilir.
ayrıca hissiyatı azaltır gerekenden daha az haz alınır. hiç önerilecek bir yöntem değil
en güveniliri doğum kontrol haplarıdır.
hem en güçlü koruyucudur
hem adet düzenler
hem vajina içerisinde kist polip myom gibi kitle oluşumuna engel olur. eğer var ise tedavi eder. sağlıklı vajinaya sahip olurunuz04 Yorumla- +1 yıl
Sıyrılıp çıkabilir nedir ya? 😆 Güldürdün dayı
- +1 yıl
@nuronlinecom
neden
gülecek bir söz söylemedim
sen cahilsen ben ne yapayım arkadaş. burada bir sürü yazan var.
"kondom sıyrıldı çıktı içimde kaldı hamile kalır mıyım" diye defalarca soru soran var. - +1 yıl
Onlar düzgün olanı, dikkatli iş yapmıyorlarsa benim sorunum ne‽ Komik buldum güldüm, dağdan inmediysen böyle bir sorun zaten yaşamazsın di mi?
- +1 yıl
@nuronlinecom
saçmalamaya devam etme. bu toplumun sorunu zaten ben kondom kullanmıyorum kendim için demedim cahil. çabaladıkça batıyorsun en iyisi sus cahilliğin daha da derine inmesin ahmakkkkk
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. İstenmeyen gebeliklere karşı koruyor aynı şekilde hastalıklara da engel oluyor. Hijyen açısından daha iyi tabi bu ilişki şekline göre değişiyor. Ama ne kadar da olsa o bir poşet gerçek temas varken prezervatif kullanmak hoş olmuyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılgebe kalmayı engeller.
00 Yorumla
+1 yılTek bir kişi ile cinsellik yaşayan birinin kondom kullanmasına gerek yok bence. Hijyen ve sağlık açısından kondom iyi. Öbür türlü hissiyatı azaltıyor. Onun yerine kadın koltukaltı implantı ile korunabilir doğum kontrol hapı kadar hormonal dengeyi karaciğeri bozan bir madde değil hem. O da olmazsa geri çekilme candır
10 YorumlaHiç kullanmıyorum anca anal olursa , zevk vermiyor kayıyor zaten bi his oluyor bence , ama sağlık açısından gerekli evli değilse kullanacaklar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİşte tek eşli olmanın en güzel yani o zımbırtıyı kullanmamak:) etlerin birbirine kavusması ve daha fazla his varken… ayrıca prv sadece erkegin zevkini düşürmüyor kadının da zevkini düşürüyor yaşasın et ete degmeli felsefesi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİşte tek eşli olmanın en güzel yani o zımbırtıyı kullanmamak:) etlerin birbirine kavusması ve daha fazla his varken… ayrıca prv sadece erkegin zevkini düşürmüyor kadının da zevkini düşürüyor yaşasın et ete degmeli felsefesi
00 Yorumla
+1 yılZevk veriyor tek şeyi var hastalık geçmemesi ve hamile kalmamasini sağlıyor karşı tarafın baska bir şeye yaramaz
00 Yorumla
+1 yılKadını ve erkeği cinsel hastalıklardan korur. Asıl amacı da budur. Hamilelik engellemek falan değil yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani korunmak icinse cocuk istenmiyorsa mecburiyet gibi bir sey, tabi baska korunma yontemleri de var ama bu da bir alternatif. Zevk acisindan evet tabi sonucta arada ince bir poset gibi bir sey var o da engelliyor biraz..
00 Yorumla
+1 yılprezervatif erkeğin zevkine engel olur
kadının vajinasındaki sıcaklığı ve kayganlığı hissetmez
sadece basit sürtünme hissini hisseder00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zevk anlamında bana bir etkisi yok etkilemiyor fakat penisimin kökünü acitiyor nedense
00 Yorumla
+1 yılBen kullanmıyorum et ete değecek her kuşun etinide yemem
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKullanımı yaygın olsaydı ortada böyle amaçsızca dolaşan bir sürü öküz olmazdı plansız yapılan nasıl olsa bir şekilde büyür, ya tutarsa mantığı ile yapılan çocuklar dolu her yerde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEpey guvenli, zevki pek azaltmiyor ya 1-2 tık zaten incesi de var o 1 tık bile değil.
00 Yorumla
+1 yılEşin hariç herkesle kondomlu yapılmalı. Kafan rahat olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlumlu yanı hastalık hamilelik riski yok
Olumsuz yanı hissiyatı azaltıyor00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Et ete depecek bence ama güvendiğin kişilerle yoksa korunmak amacı ile olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bir kere olayın ciddiyeti kalitesi düşüyor vallahi tek bu yetmez mi. Uzun konuşturma beni
25 Yorumla- +1 yıl
Ten teması başka cinsel yolla bulaşacak hastalıklar başka. Konuya çok yanlış bakıyorsun.
Cevap sahibi+1 yıl@Heyyoheyyo1 hayır. Tek bir yönden bakıyorum ok?
- +1 yıl
Sağlık önemlidir zevkten neyse oturup cinsel sağlık anlatacak değilim
Cevap sahibi+1 yıl@Heyyoheyyo1 gerek yok.
- +1 yıl
Bence de.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl30 yıldır kullanmaktayım herhangi olumsuz bir yanı görmedim. ( takması ve hissiyatı hariç tabi)
00 Yorumla
+1 yılBende alınan zevki azaltıyor haliyle geç boşalıyorum ama karşı tarafın işine geliyor :)
00 Yorumla
+1 yılKaynanamla bi kere kullanmıştım, aradaki fark çok büyük, prezervatifsiz daha zevkli oluyor, daha çok his ettiriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanmıyorum. Dogal seviyorum. İliski arası oralda oluyor böylece
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 809 cevap paylaştı.
+1 yılet ete değmeli
00 Yorumla
+1 yılHamile kalmazsın ama erkek zevk almaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Zevki azaltır koruma sağlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKullanılmalı bence korunma amaçlı çünkü.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gaz maskesi ile çiçek koklamam
10 YorumlaBana dar geliyor bu yüzden çok sıkıyor rahat edemiyorum
01 Yorumlahissetmek daha zevkli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılben hiç sevmem ben de partnerimde bişey anlamaz
00 Yorumla
+1 yılkoruma
00 YorumlaEt ete değmemesi
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorum lateks
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevki iptal eder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. et ete değsin be :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz