Cinsel Yaşam Kondom takmamak bencillik sayılır mı? boriella Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Kondom takmamak bencillik sayılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. sayılır evet 0 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Kadın korunmuyorsa bencillik evet. Kadin hamile kalırsa sonuçlarına da katlanması gerekir er kişinin:) 0 0 Yorumla
Bereshit Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl partnerin kondomlu ilişkiyi tutkulu bulmazsa takmazsın, bu durumda onun korunması gerekir veya korunmayı riske etmemeyi öğrenmesi gerekir. 0 0 Yorumla
DoctorDS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Sevgililerimde bile korunuyorum, kondom şart. Sadece cinsel sağlık açısından değil gebelik kontrolünde de oldukça önemli 0 0 Yorumla
Bastut Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 44% +1 yıl Korunmak lazım icin bosaldiktan sonra ne anlamı var 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kondomsuz olunca iki tarafta daha çok zevk alıyor. Neden bencillik olsun. 0 0 Yorumla
caption Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Hiv vakalarının bu kadar arttığı dönemde zorunluluk 0 0 Yorumla
CanisMajorx Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Neden bencillik olsun ki. Bazen istenmeyebiliyor 0 0 Yorumla
PeachLicker Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bence bencillik ama ben takmıyorum. :)) 0 2 Yorumla Smalltownboy70 +1 yıl Hastalıktan nasıl korunuyorsun? Yorumla PeachLicker +1 yıl Önüme gelenle sevişmeyerek. Uzun ilişkilerim oldu hep, her partnerim de sağlıklıydı. Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Takmak şart 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bencillik 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Niyeki 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. niye sayılsın ki 0 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. bende takmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
sayılır evet
Kadın korunmuyorsa bencillik evet. Kadin hamile kalırsa sonuçlarına da katlanması gerekir er kişinin:)
partnerin kondomlu ilişkiyi tutkulu bulmazsa takmazsın, bu durumda onun korunması gerekir veya korunmayı riske etmemeyi öğrenmesi gerekir.
Sevgililerimde bile korunuyorum, kondom şart. Sadece cinsel sağlık açısından değil gebelik kontrolünde de oldukça önemli
Korunmak lazım icin bosaldiktan sonra ne anlamı var
Kondomsuz olunca iki tarafta daha çok zevk alıyor. Neden bencillik olsun.
Hiv vakalarının bu kadar arttığı dönemde zorunluluk
Partnerim isterse takarim
Neden bencillik olsun ki. Bazen istenmeyebiliyor
Takmak kadar değil
Bence bencillik ama ben takmıyorum. :))
Hastalıktan nasıl korunuyorsun?
Önüme gelenle sevişmeyerek. Uzun ilişkilerim oldu hep, her partnerim de sağlıklıydı.
Kondom eziyettir ya et ete değecek
gereklilikte takmamak, bencillik.
Yoo ben gayet takarım yanii
kondom zevkli değil
Takmak şart
Hayır
Bencillik
Kesinlikle.
kondomsuz daha guzel et ete degmeli
Zevkli insan takmas
Ne açıdan
Niyeki