Nişanlımla 4 defa ilişkiye girdik şöyle anlatayım 2-3 gel gitte boşalıyor çok erken boşalıyor ben zevk alamıyorum 2cisiyse tam penisi kalkıyor hemen yumuşuyor sertliğini kaybediyor tam içeri girecekken çok üzülüyorum seviyorumda bırakmak istemiyorum kendisi 32 yaşında ürolojiyle düzelir mi ya da hiç düzelmeme şansı var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılBu tür cinsel sorunlar, birçok erkeğin yaşadığı yaygın bir durumdur ve genellikle tedavi edilebilir. Nişanlınızın erken boşalma sorunu gösterdiğini belirtmişsiniz. Erken boşalma, cinsel ilişki sırasında istenmeyen bir şekilde erken orgazm olma durumudur. Bu genellikle stres, anksiyete, cinsel deneyimin yokluğu veya fiziksel sorunlar gibi birçok faktörden kaynaklanabilir. Ürolog, bu sorunla ilgili doğru tanıyı koyabilir ve uygun tedavi yöntemlerini önerebilir. Bunlar arasında davranış terapisi, ilaç tedavisi veya bir kombinasyonu yer alabilir.
Penisinin sertleşme sorunu yaşadığını da belirtmişsiniz. Penisin sertleşme sorunu, ereksiyonun yeterli veya sürdürülebilir olmadığı durumdur. Bu durum genellikle kan akışının yetersizliği, damar sertleşmesi, sinir hasarı veya hormon dengesizlikleri gibi durumlarla ilişkilendirilebilir. Ürolog, sorunun nedenini belirlemek için testler yapabilir ve uygun tedaviyi önerebilir. Bunlar arasında ilaç tedavisi, vakum cihazları veya cerrahi müdahale yer alabilir.
Ancak her iki sorun için de teşhis ve tedavi süreci önemlidir, bu yüzden nişanlınızın bir ürologa başvurması önemlidir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde geçici oluyor stres, psikolojik faktörler etkiliyor. Beslenme vs de etkiliyor. Genelde düzeliyor, çoğu yani. Şeker vs yoksa düzelir genel olarak. Şu haplar etkili baya ve vitamin. Evicap 200 İU, ACE Plus Selenyum, Zinco Kapsül. Hele bir de beneday kullanırsa müthiş olur. 1. Ve 2. Aynı anda atılmaz 1. Sadece E vitamini.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyani anlamadım heyecan desem kalkık penis solmaz, iktidarsız desem çat diye boşalmaz. ama evlenmeden bu sorunu farketmen senin için en iyisi olmuş. Cinsellik senin için olmazsa olmazsa düzelmesini bekle derim?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bekliycem bırakmak istemiyorum çok iyi biri
- +1 yıl
Tecrübesi olmuş mu öncesinde peki? bende bir dönem böyle bir sorun oldu tekniği değiştirmiştik.
Soran+1 yılHayır bakirdi bendenn önce
- +1 yıl
bence tedavi sürecinde farklı tekniker deneyin, belki sizede iyi gelen bir yol bulursunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
30Cevap
+1 yılMerhaba öncelikle geçmiş olsun bu düzene girince düzelir mümkünse mastırbasyon yapmıcak oral yapabilirsin ön sevişmeyi uzun tutun faydasını görürsünüz
00 Yorumla
+1 yılYa bu konularda çömez ise normaldir.
Zamanla nunu yaşadıkça ve belli rutine bindiirdikçe düzelir.
Sıkıntı yapacak bi şey yok.00 Yorumla
+1 yılDüzelmez kanka bence yol yakın iken kendine tedbir al yoksa bir ömür sence nasıl biter bazen sevgi karın doyurmuyor
00 Yorumla
+1 yılNişanlıyım diyorsun 4 defa ilişkiye girip zina yapmışsın ve bunda başarı bekliyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılİmam nikahım var kardeşim nikahsız yapmadım
- +1 yıl
Ona nişanlım denmez kocam denir. neyse hayırlı işler çözüm ise bir erkek olarak cinsel gücü artırıcı ve ereksiyon gücü veren ilaç var kullansın memnun kalırsın 36 saat etkili çözüm 10 yıldır kullanıyorum yan tesiri yok tavsiye ederim
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Belli olmaz bazıları tek ilaçla düzelir bazıları düzelmez
Spor diyet vs verirse mutlaka yapması gerek
İşin zor ama bir dene
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlk sevişmeleriniz olduğu için böyle olmuş olabilir zamanla düzelebilir düzelmezse doktora görünür
10 YorumlaDaha önce seks hayatı yoksa normal olabilir başlangıçta böyle. Zamanla düzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu şekilde sence mutlu olabilir msn
Ne kadar sevsen de bu cinselliğe katlanabilir misin itiraf et012 Yorumla
Soran+1 yılKatlanamam zaten tedavi olmazsa yolumu ayırırım ama tedavi olması için uğraşıyorum
Cevap sahibi+1 yılTedavi işe yarıcak mı o da var
Yarayacaksa bile ne kadar sürede etkili olur onu bilemiyorum
Sen oral yaptığında da hemen geliyor mu yoksa kontrol edebiliyor mu
Soran+1 yılHemen geliyor
Cevap sahibi+1 yılSen bu şekilde kendi işine gücüne ve hatta kadınlığına odaklanamazsın
Bi de sevişmeyi bilmiyorsa daha sıkıntı
Hemen içeri girmeyi mi düşünüyor yoksa saatlerce seni öpüp yalıyor mu öncesinde?
Cevap sahibi+1 yılHalka denedin mi
Bazı sertleşemeyen kişiler ondan kullanıyor ama birkaç dk anca uzatır diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBu arada nişanlını ne kadar süredir tanıyorsun hem duygusal hem cinsel anlamda
Soran+1 yılHayır yapmıyor çok tecrübesiz kendisi 8 aydır tanıyoruz
Cevap sahibi+1 yılTecrübe olmaması önemli değil aslında, erken boşalması onunla ilgili olabilir ama sevişemesi erkeklikle ilgili bi durum bnce
Tecrübe olsun olmasın, yeterince istekli erkek kadını öpüp yalar ve saatlerce devam eder
Kendimden öyle biliyprum, amaç içeri girmek olmamalı, o en son kadın dayanamadığında ve daha da fena yapmak isteyince olmalı
Önce uzun sevişme...
Senin ilkin mi bu erkek?
Soran+1 yılEvet ilkim ama çok isteklidir kendisi istektende değil bilemedim çokmu heycan yapıyor
Cevap sahibi+1 yılİlginç bi durum. Gerçekten istekliyse sürekli sevişmek seni yalayarak azdırmayı hayal efip yapar
İçine girmemeli hemen.
İyi insan olabilir ama sana kadınlığını yaşatabilecek mi bilemedim.
Çok mastürbasyon yapıyo mu
Cevap sahibi+1 yılBu arada saatlerce sevişip birkaç kez boşalmadan bırakmayan bir kocan olsa şikayet eder miydin?
Cevap sahibi+1 yılSana ulaşmak ne zormuş 😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu ikinci kez soruyorsun. Belliki çok istekli kadınsın. O seni rahatlatamazsa hep böyle mastürbasyon yapıcaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVia**ra alsın eğer onu içtiğinde de böyleyse cidden düzelmez zor iş, cinsel hayatınız olmazsa o iş yürümez. Sen başka şeyler aramaya başlarsın sonra.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer ilk ilişkileriyse normaldir zamanla pekiştirir merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam tecrübesiz ondan heyecan yapıyor bence siz doktora gidin en iyisi..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnişan tanıma aşamasıdır, her nişanlandığınla evlenmezsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Yrk Hastası isen Ki öyle görülüyor hemen bırak!
11 Yorumla
Soran+1 yılGeri@ekalı yrk hastalığıyla ne alakası var kendi başarısız olunca tüm gün sinirli oluyor kendi üzülüyor
+1 yılVibratör al evlenecek isen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılDoktora gidip baktırın
01 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜroloji çözüm üretir çok ciddi problem değil
00 Yorumla
+1 yılOhoo onun alet pert 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kötü senin açından ama güçlendirici kullansın
00 Yorumla
+1 yılDüzenli seks yapın düzelir muhtemelen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzelir ilklerde bu normal
11 Yorumla- +1 yıl
Sen düzelttin mi
+1 yıldaha önce yapmadıysa normaldir ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktora görünmesin de fayda var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. doktora gitsin kalıcı da olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. odaklanma sorunu var gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZina yaparsanız lsnrtlemirsiniz böyle
00 Yorumla
+1 yılNe yarag arayan insanlarsiniz MK
00 Yorumla
+1 yılTedavi ile düzelir ama psikolojik tedavi
İle00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Bunlar düzelecek şeyler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılgönder ürolojiye
00 Yorumla
+1 yılAbooo sıkıntı büyük valla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzelmez ilkin değilse ayrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılkalıcı
00 Yorumla Kol bozuk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam