"Evlenmeden olmaz" diyor fakat öpüşüyoruz, uzun uzun geziyoruz.
Kadınlar duygularına engel olamaz, duygularını kontrol ettiğine göre hoşlanmıyor bence sadece vakit geçiriyor
"Evlenmeden olmaz" diyor fakat öpüşüyoruz, uzun uzun geziyoruz.
Kadınlar duygularına engel olamaz, duygularını kontrol ettiğine göre hoşlanmıyor bence sadece vakit geçiriyor
öpme, uzun uzun gezme, evlenmeden olmaz de sen de.
ya ayrıl ya da aldat dostum. bir kadının seks konusunu bahane ederek kontrolü almasına asla izin vermemelisin.
Mevzu ayrılmak değil. Kadının seks yapmak istediği erkek figürünü anlamaya çalışıyorum
sen seviyor musun yoksa sevişmek mi istiyorsun? aradığın figür aşk adamı değil zira.
Hem sevişmek hem sevmek. Sevişmeyen kadının benimle ciddi düşündüğünü dusunmem, yanımda takılıyordur işte, yemeğini odememi istiyordur derim
güzel, sal o zaman. ya da yemeğini ödeme.
Evet. Koduklarim hiçbir güzel şeyi haketmiyorlar
Cevap
1Cevap
Yanlış düşünüyorsun. Herkesin kendi tercihi evlenmeden ilişkiye girmeyi doğru bulmuyor olabilir. Bu durum asla seni arzulamadığı anlamına gelmez.
İnsan sevdiğine kural koyar mi ki?
Kocana niye sınır koyasin ki😂 yorulursun, dermanın yoktur hayır dersin. Ama kadın iyiyse ve hayır diyorsa duygusu yoktur adama
ne alaka
cinselliğe hazır değil demekki sizde buna saygı duymanız lazım
Cinselliğe hazır olmak? Cinsellik anlık gelişen bir şey, karsimdaki kadını rahatlatabilen bir yapım var zaten. Ve kadınlar cinsellik yaşamadan duramazlar, sadece meraktan bile olsa gencliginde yatmıştır her kadın
genele vurmayın
belkide evlilikte yaşamak istiyor cinselliği tanımadan bilemezsiniz
ve buna da saygı duymak gerekir öyleyse eğer
İnsan sevdiğine kural koymaz diye düşünüyorum. Verdiğim ilgi hoşuna gidiyor sanırım o yüzden benimle, çok ünlü biriyle olsaydı ikinci gün o adamla yatardi. Kadınların beyni bizden farklı çalışıyor
ama o cinsellik istemeyebilir
bu zorla olacak bir şey değil
Zorla değil. Kadın hoslanmadigi erkeğe kural koyuyor. Çünkü parası vardır, iyi gezdiriyordur arabası vardır falan filan
Sevisecegi adamla da daha sonra görüşüyordur. Birini evlilik için kullanıyor diğerini seks ihtiyacını gidermek için
sizin takıldığınız kişi öyleyse bunu bilemem
ama her kadın öyle değil
Evet ıslanmıyor bile
Ben de öyle düşünüyorum, sevmiyor
Kaç yaşında
28
Kilolu mu nasıl
Yok gayet fit bir kız. Çekinecegi bir durum yok
Merak ettim nasıl bir tip
Neden merak ediyorsun?
Duyguları ölmüş onun
Korkuyordur