Dun gece iyi geceler yazdim cevap yazmadi ama whatsaptaydi bu sabah gunaydin yazdim yine whatsapta ama bana yazmadi bir saat sonra trip attim geri yazdi yok seviyorum yalnis anlamissin felan ne yapicam ya
Cevabın nedir?
Her insan ilgi gösterecek diye bir şey yok. Bazıları hakikaten sever ama ilgi gösteremez Yapı meselesıdır bu. ama burradakı durum farklı tabı... Bırını cevap veremıyorsa bırıne vermelı... sacma bır durum var ortada.
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorum git demesini niye bekliyorsun oyle daha cok aci cekersin sonunda o beni istemedi desim gururlu olun biraz oylr sey olur mu. ilgi gostermemesi sevgisinin azaldığına yakinda bayy diyeceginin gosteriyor
15 Yorumla
Soran+1 yılAma asla birakmam dedi bana
- +1 yıl
Nedense arkadaslarimin sevgiliside onlara asla diyor. asla asla dememek lazim sonunuz ayrılık gibi geldi bana. Bir ilişkide ilgi azaliyorsa sevgide azalıyor demektir.
- +1 yıl
Ilgi gostermedigi icin siz mutlu olamazsınız ki. ayrılmak ve unutmaya calismak bu durumda en iyisi gibi görünüyor
Soran+1 yılAyrildinizmi
Bariz belli bir şekilde umurunda değilsin. Cepte dursun modeline çekiyor. Omuzların üzerinde taşıdığın kafatasının içinde ses yankılanmıyorsa uzak durman gerektiğini anlamış olmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz uzak tut kendini , desin noluyor felan yine düşer peşine
012 Yorumla
Soran+1 yılUzak tutunca ona bisey, olmuyor hayatinda etrafonda insan cok zamanla beni hatirlamaz bile
Cevap sahibi+1 yılO zaman ilişki bitme noktasına gelmiş , malesef bunu söylemek zorundayım , bende böyle terkedildim çünkü ama halen seviyorum 9 gün oldu...
Soran+1 yılBana acidigi icin birakmaz ben gitmezsem
Cevap sahibi+1 yılSor yüzüne direk beni artık sevmiyormusun , bıktınmı benden diye , cevap muhtemelen hayır olcak ama sormalısın belkide
Soran+1 yılSordum bikmadim biksaydim yazmazdim diyor
Cevap sahibi+1 yılKendini ayrılığa hazırla ama sev yinede...
Soran+1 yılAyrilmicagimizi adim gibi biliyorum beni asla birakmaz ama hep boyle devm edexek
Cevap sahibi+1 yılBiz ayrıldık , sevgilim diyor ben seni çok seviyorum ama biz olamayız artık , böyle birşey olmasında...
Soran+1 yılIste biz sevmese de ayrilmicaz birakmaz beni yari yolda
Cevap sahibi+1 yılİnşallah dediğin gibidir...
Soran+1 yılAma ayrilmamak defil sevilmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorgulayacaksın , eskisi gibi değilsin vb vb.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
15Cevap
salla l*n yazma kaldırma bir taraflarını değmez böyle erkekler sadece sevişmek için seni etrafında tutuyordur emin ol git sende başka erkeklerle konuş ayrıl gitsin.
00 Yorumla
+1 yılİlgisizse kesinlikle ayrılmalısın aynısı bendede oldu koy g*te gitsin başka yok mu sanki? :)
03 Yorumla
Soran+1 yılşu an beni. isteyen. baska. biri var ama ben bunsz yapamiyorum
- +1 yıl
Ben boyle birini asla istemezdim
Soran+1 yılYa eminim. simdi. ben. biraksam bana dicekki. hani birakmicktin yalancisin dicek
+1 yılben onu besi bilmem seven insan ilgi gösterir. hem kendini tutamaz ki mesajlarina cevap verir arar sorar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonu ayrılık görünüyor. . belliki başkası da olabilir. Sonucta onu kazanmadan seni birkmayacak
02 Yorumla
Soran+1 yılOnunla birlikte olmak isteyen kiz cok
Cevap sahibi+1 yılO zamn üzgünüm ama öyle. . baska aciklamasi yok
+1 yılayrıl ozaman sana iyi geceler yazmayan birinle devam etme daha fazla
00 YorumlaDuygularini kullaniyor. kullanmasina izin vermenelisin noktayi koymalisin. zor olsada
sevgilin mesaj atacak sende yazmican00 Yorumla
+1 yılinsan halii ya bazı insanlar bölee cok ilgi göstermezleer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. ulan şu whatsup da her şeyi ifşa ediyor. Line kullanın daha iyi
00 YorumlaBelki çok yoğundur zor bir dönemden geçiyorduk zaman tanı bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBaskalariyla konusuyor
seven bırı nasıl oluyorda ılgısız olur, bıde bu sevgıyıkarsıdakı ınsan bılıyorsa. yalannnnnn
00 Yorumla
+1 yılsevse ilgi gösterir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAlttaki de fazla skma diyo
+1 yılAnan zaa dediyse seviyordur.
00 Yorumla
+1 yıldır dır etme sabahın köründe diye öyle demiştir
00 Yorumla
+1 yılya s... et onu o ne öyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılEdemiyorum iste sevmiyorum git desin onu bekliyorum
+1 yılistemem yan cebime koy misali.. yol ver gitsin.
00 Yorumlaayrıl mesella en mantiklisi bu gorunuyor.
00 Yorumla
+1 yılBekle biraz iyice öğren ama hazırlıklı ol
00 Yorumlabekle. tam ilgisiz değil. zamanla ortaya çıkar
04 Yorumla
Soran+1 yılBazen boyle asiri ilgili diyorumki tamam bu hep boyle olur bazen. konusurken cok soguk anlamiyorum
Soran+1 yılNeden. kafasina taktigi seyi. benimle paylasmiyor
+1 yılayrıl gitsin hiç uğraşma
04 Yorumla
Soran+1 yılBir baskasini bulucam o da boyle cikicak
- +1 yıl
sende doğru insanı bul o zaman
Soran+1 yılNasl
- +1 yıl
seni gerçekten sevebilecek biri yani
O ney l*n seviyosa mesaj atsn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Başkasına yazmaktan sana fırsat bulamamıştır
02 Yorumla
Soran+1 yılBende ondn korkuyorum
ilgi yok ise sevgi yoktur bence
00 Yorumla
+1 yılilği ne demek her an senle mi vakit gecirsin
00 Yorumla
+1 yılçok sıkma
09 Yorumla
Soran+1 yılYa iyi geceleri bana degilde bir baskasina yazmasi normalmi ya da gunaydin dememesi
- +1 yıl
devamlı onun hareketlerini sorgulama kimse sebepsiz böyle davranmaz onuda anlamaya neden böyle yaptığını çözmeye çalış sık boğaz etmeden
Soran+1 yılBir insan seviosa burun gun yazmak istemezmi
- +1 yıl
ya saçmalama allah için erkeklerin büyük çoğunluğu mesajlaşmaktan hoşlanmaz ha seninki sen yokmuşsun gibi davranıyorsa durum farklı
Soran+1 yılButun. gun. mesajlaatik ama benimle yazisirken. hep whatsappta zaten bunu. hic sorgulamiyorum. biz baska bir programda mesajlasiyoruz ama ayni. zamanda hep whatsappta. Aksama kadar mesajlastik aksama dogru mesajlar azalmaya basladi gece de iyi geceler dedim ama cevap ben. uyuduktan sonra gelmis. Sabah. kalktigimda gordum bir saat sonra yazmis. sabah da whatsptaydi ama bir gunyadin bile yazmadi. Gerci dun gece ben ona. kizdigim icin aniden uyuyorum iyi geceler yazdim ondan olabilirmi. pat diye erkenden uyudugum icin
- +1 yıl
kendi kendini yiyeceğine sorgula neyin var diye sorup kendinden öğrenebilirsin ufak bir mesele olarak görüyorum bunu nedense çünkü oraya sana gülücük atıyor diye güldüğünü sanma belki kendi içinde bir mesele var belki başka biriyle konuşuyor kötü bir haber aldı belki senin boş konuştugunu düşünüyor o yuzden cevap vermıyor belki sen onu boğuyosun o bu şekilde belli etmeye çalısıyor. o anlatmaz sen anlayacaksın
Soran+1 yılNerden. biliyosun. guluck. attigini sinirlendiginde :) yapar zaten hep.
- +1 yıl
ya diyorum ya anlayacaksın işte böyle sorgulamadan kendi kendini yersin ilişkinide yıpratırsın söyleyim sana
Soran+1 yılOzeline. baksana
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler