Kadınlar♀️
Erkekler ♂️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Herkes sever de, kadınlar kendilerini yeterince özgür hissetmedikleri için dile getiremiyorlar gibi... Oysa eşler arasında güven duygusu eşliğinde yargılanma, ayıplanma kaygısı olmadan bunlar konuşulabilmeli. Gerçekleşmesi de şart değil. İnsanlar hayallerinden değil, eylemlerinden sorumlu. Bunları konuşamayan çiftlerin arasında görünmez bir duvar vardır, o duvarın varlığı sağlıklı bir ilişkiyi imkansız kılar. Öyle ya, iç dünyandaki en tuhaf, en aykırı düşünceleri konuşamadığın biriyle aranda bir ilişkiden bahsedebilir misin?
İşin açığı zevk sahibi olan herkes fantezi sever insan doğası gereği sürekli aynı şeyi yapmaktan çok sıkılır çünkü, meraklı ve tezcanlı olan insan oğlunun doğası farklı şeyler denemeyi ve sonuçlarını görmeyi istiyor, burada iş tamamen cinsiyetle alakalı değil ama bir ufak nöans var hangi cinsiyetin hayal kurmaya daha yatkın olduğunu öğrenmemiz gerek önce, kadın daha duygusal ve kalbiyle hareket eder ve bu da bu sorunun aslında cevabını veriyor bize, ha gerek toplum baskısından gerek dini çekincelerden olabilir konuşmayı ilk etapta hoş karşılamayabilir ama bence kadın daha yaratıcıdır ve eğer erkeğe müsade ederse erkek fantezi yaşayabilir bunu da eklemek lazım, kadının müsade etmeyeceği hiç bir ilişkide fantezinin f si bile konuşulamaz.
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Kadının haz noktası erkekten fazla olduğundan kadının üretkenliğinin daha fazla olduğunu, ama dile getirmede yargılanmaktan çekindiği için hayallerinde yer alan güzel fantezilerinin olduğunu tahmin ediyorum
Aslında buna net bir cevap veremem ama gözlemlediğim kadarıyla erotik ve fantezi türünde kadın yazarlar gerçekten erkek yazarlara kıyasla fazla iyiler ve kadın yazarlar daha çok popülerler yani buradan çıkarımım kadınlar daha detaycı ve bu konuda daha hassaslar. Toplumsal olarak kadınların üzerindeki baskıdan dolayı çekingen ve daha saklı olukları için net bir cevap veremem. Erkekleri sığ görüşlü buluyorum sadece kendilerinin zevk almasını ve işi uygulayıp bitirmeyi sevdiklerini biliyorum zaten çoğu kadınları cinsel obje olarak görüyor.
Çok güzel açıkladın.
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Cevap
37Cevap
Bence erkekler onlara uygulanmasını sever. Kadın giyinecek, kadın kelepçeliyecek, kadın yalıyacak. Bu durumda kadınlad uygular
Kadınlar isterse fantezi alemine dalıyoruz😅
Kimisinde iç çamaşırı tutkusu var.
Kimisinde esas iş fantezi üretmek, seksin kendisiyle alakası yok.
Kimisi uzun süre cinsel ilişki yaşamadığından dolayı özel şeyler ister. Kimisi direkt çıplaklığı sever, olur olmaz anlarda fotoğraflar atar. 😅
Kadınları benden iyi tanıyorsun.
O kadar tanımam yahu, azıcık.😅
Bu olayın daha böyle ruhsal ince bi yapısı olduğu kanaatindeyim. Biz erkekler kadınlara göre daha düz mantıkla yaklaşırken kadınlar tek bir parmağını şıklatarak dahi çok sıradan gibi gelen şeylere dahi renk katabiliyor.🤓
Kadınlar daha çok sever. Çeşit çeşit kıyaferlet, çeşit çeşit yerler, pozisyonlar vb… derken genelde hep kadınlardan çıkar bu fikirler. Erkekleri şaşırtıp dururlar 😃
Ayırmak zor bence. Her iki cinsiyetin de farklı fantezi ve tutkuları var.
Bu biraz kadının özgüveni ile de ilgili. İç dünyasında tutan ve yanlış anlaşılmaktan korktuğu için ifade edemeyen sayısız kadın. Haliyle bir cinsi öne çıkartmak yerine fantazinin boyutu ve zevkine bakalım derim 😄
Kadınların daha çok sevdiğine eminim, ama ispatlayamam
Fanteziler ilişkiye heyecan katar , motive eder , ilişkiye keyif katar. Acele etmeden anı yaşamak her yönü ile sınırsız olabilmek. Tahrik olmak, baştan cikarmak en güzeli.
Fanteziyi kadınlar sever erkekler sonuca bakar
Hıhı 5 dakkada Kasımpaşa
biz düz türk erkeğiyiz fantezi falan bilmeyiz. zamanında fatih terim de bu konuyu çok iyi ele almıştır. iyi günler
Gece oldu gece.
Kadınlar tabikide. Ama erkekler onları fanteziye bizim yönlendirdiğimizi anlamazlar
Evli kadınlar Kocalariyla,
Evli erkekler sevgilileriyle 😂😂😂
Yatacak yeriniz yok
İkisi de çok sever,
Ama konuşmaz.
Konuşanını da sevmezler
Boynu devrilesiceler
Kadınlar bence. Erkekler işi oldu bittiye getirme peşinde 😀
Bence erkekler beyinleri sadece bu konuya basabildiği için maymunlardan ne farkları varsa
Ahaha 😄
Ben saymıyorum bu düşünceyi erkeğe hakaret etme 250 gr ĺık zekacılar sizi 😂😂😂😂😂
65lik dayıı ne diyorsun
21 yaşında dayı mi olunur elime kız eli bile değmedi bakirim aynı zamanda
Yooo olurr benim dayım benden 2 yaş büyük
101 yaşında ki teyze 😂😂
Ne boş konuştun defol git şuradan
Sen de aynı şekilde defol git
@Redstar_20 kızın görüşüne salça olan sensin. Geliyo bak engel.
Şaka yaptım ciddi anladı
Kimseye kesinlikle her hangi bir saygısızlık etmem
Özür dilerim yanlış anlasildiysam
bence eşit sonuçta kadın fantezi yapmak için erkeğe, erkekte fantezi yapmak için kadına ihtiyaç duyar
Erkek sevse ne olur kadın sevmezse öyle kedinin ciğere bakması gibi bakar 🤣
Pp ile uyumlu bir cevap olmuş😄
Hiç onu düşünmemiştim 🤣 biraz öyle olmuş
bunu cinsiyet olarak ayıramayız insanların fantezileri elbette olmalı
Bence iki taraf da sever ama beklentiler farklı olabiliyor
Kadınlar baygın taklidi yapmayı daha çok sever ajdnd
Kadınlar daha çok sever erkekler hıyarlamasına dalar
erkekler sever ama pek anlamaz fantezisen genelde hep kaliplasmis
Ben yaparım çokta güzel anlatırım tutkulu ve doyumsuzum.
çok ilginc eşim hiç sevmem ben deli gibi isterim sonuç beni şaşırttı
Genel olarak erkeklerin daha spesifik fetişleri var kadınlara göre. İstatistiklerle sabit bu.
Doyumsuz kadınlar ama ben daha çok seviyorum
Erkeklerin hayal dünyasında sınır yoktur.
Erkekler sonuca bakar 😄 tabikii kadınlar
Biz 🤭
her iki cinste sever fakat söyleyemez :)
Daha şehvetli oluyorlar ondan
Amerikan pastası değil ülke kim anlar 😂
Erkekler sever 😀
Erkekler daha çok sever.
Fantezisiz seks mi olur?
By kişiden kişiye değişir
Kadınlar artık daha fantazici
Kadınlar bence
bu konuda kafa kafaya kapışırlar bence :D
Bilemedim şimdi 😂
Erkeklerdir
Erkekler 😂