Aynı anda değil, farklı kişilerle yapılan seksden bahsediyoruz.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aynı anda değil, farklı kişilerle yapılan seksden bahsediyoruz.

Erkekler evrimsel olarak genetik çeşitliliğin artması amacıyla birden fazla partner ile birlikte olabilir bunun için evrilmiştir aslında bunun altında yatan sebep de genetik mirasını daha geniş bir alana yayıp soyunu devam ettirme güdüsünden kaynaklıdir
Kadın da ise evrimsel durum daha çok seçici olma eğiliminde olarak kaliteli geni seçmek üzerine kurulu bunun da sebebi çocuk yetiştirmek uzun bir zamana yayılan eylem olduğu için daha fazla emek zaman ve yatırım gerektiren bir şey o sebepten de kadınların çok eşliliği pek de mümkün gözükmüyor öyle olanlar var mıdır kesinlikle ama genele vurunca durum bundan ibaret
Teşekkürler celal bey
Bir anda binlerce belaltı soruları unutuverip akıl abidesi kesilenler için tabiki hassas olduğu devreye girmek zorundadır. Gizli takılanların ifşa olmaması yeterince doyuruyor zaten, biraz da yakın geleceği beslemek lazım değil mi?
Ortalıkta hiç yoktu sanılanlar eşlilik networkünü çomaklarsa vaziyeti kurtarmak için bu hikayeler iş görür kesin.
Normal evliler için eşi belli onunla istediği seksi yaşar. Bakarsan bulduğun kızla ilişkiye girebilirsin wma günümüzde bir sürü cinsel yolla bulaşan hastalıklar var sağlıklı kişilerle gecelik ilişkilerde olabilir.. evliler sadece eşiyle yapmadı daha iyi olur
Biriyle ilişkisi olur herkesin, sonra o biter ve başka biri girer hayatına eyvallah da, öyle çok eşli diye her önüne gelene olan net fa.. şedir..
Cevap
38Cevap
Hayır tabi k ide asla... zaten bunu yapan karaktersiz midesizin tekidir.. hayvanlar bile çok eşli değilken insanın birden çok kişi ile aşk yaşaması onu da geçtim cinselliği yaşaması bana iğrenç geliyor.. benim için evlendiğim kadın aşık olduğum kadın dünyada bir tanedir.. başkası da olamaz..
Yanlız hayvanlar tek eşli değil 🙄
Tek eşli belgesel de gördüm 🙄 deniz atları bir ömür tek eşe sahip oluyordu
O binde bir
@Degisik_-_ Her zaman sen haklısın :D
Ben kabul etmezdim , hem sağlık açısından da tehlikeli hem de psikolojik olarak bu durumu kabullenemezdim.
Bunun filmini izlemiştim sanırım, güzeldi, görsel filmi hatırlattı bana, kendimden küçük bir adamla beraber olmazdım, kadın da fevkalade güzel. Eşi daha yakışıklıydı, karizma ötesiydi, niye aldattıysa. Suale gelecek olursam; seks bana göre duygusal bağdır ve özeldir, grup sekse kesinlikle karşıyım ve mide bulandırıcı buluyorum, tek eşli olduğum için farklı kişilerle yapamam, tek bir kişiye ait olurum, birisi varken bir başkası olmaz. Tıpkı diş fırçası gibidir cinsellik de, başkasının diş fırçasını kullanamazsın, başkasıylayken de bir başkasıyla olamazsın.
Toplumsal dayatmaların ve geleneklerin sonucu tek eşlilik olsa da aslında insan da çok eşiliğe uygun bir hayvandır. Doğasında tek eşlilik yoktur. Medeniyet denen tek dişli canavar olayı tek eşililiğe indirgese de özellikle erkekler gizli mahzenlerde medeniyete karşı savaş açmış durumdadırlar. 😂
Bunun aldı aldatma oluyor, aldatma değilse g*vatlık oluyor.
Kadınlar için kabul edilmeli artık. Gerçekten cinselliğinin farkında olan kadının tek erkekle yetinmesi zor. Ama tabi bu fikrimi her yerde dile getiremem.
Fikrini gerceklestiriyomusun
@Subayyyy51 Yok kumandanım, nerdeeee
Sadece bı dusunce yani
@Subayyyy51 yani olması gerektiğini söylüyorum.
Evlimisin
@Subayyyy51 yess
Yaş kaç
@Subayyyy51 30
Çalışan birimisin
@Subayyyy51 Evet
Peki bu durum gerçekten cinsellik açısından modern bir bakış acisimi yoksa esin tatmin etme sorunumu
@BeyazıtEmre81 ne ilgisi var ya. Kadınların cinsel gücü fazla. İsterse saatlerce yapabilir.
İstekli biriyim diyosun
Yok kesinlikle bir eleştiri veya karşıt görüş olarak algılama.
Sadece anafikiri merak ettim.
Peki sunuda sorcam.
Anlık biri ile rahatça cinsellik yaşayabilir misin veya illaki bir tanisiklik olması lazım mı?
@Subayyyy51 Bana özel bir durum değil, kadınlar cinsel açıdan güçlü. Ama bunun farkında olmayabilirler çünkü çoğumuz bu anlamda baskı altındayız.
@BeyazıtEmre81 Hayat benim istek ve beklentilerime göre yaşanmıyor.
Aslen nerelisin
@Subayyyy51 çok soru soruyorsun 😂
İsim buuu 😁😁😁
Gizzz ne alakası var ,
Soru açık,
Anlık biri ile yasarmiydin
@BeyazıtEmre81 Şu anda hayır. Evliyim.
:))) anlatamadim
@BeyazıtEmre81 Anladım, şu durumda yaşamam diyorum.
Durumunu ve imkanları ni sormuyormuyorum.
Düşünce yapını merak ettim.
Gerekli olanaklar mümkün olsaydı varsayalım manasinda
@BeyazıtEmre81 Fazla özel ve hayali sorular. Ama yapardım sanırım.
::) ozeli bilmediğinle konuşmak güzel bence.
😂😂
yani açık ilişki ya da aynı anda birden çok cinsel partnerden bahsediyoruz sanırım.
Almayayım alana mani olmayayım. Kendime saygım, sağlığım her şeyden önemli. Çok olan hiçtir!!!
Oldu olacak bir de grup yapalım 🙄🤷♂️ tövbe ya benim sevdiğim kadın başkası ile yatamaz bende öyle birbirimizi seviyorsak aşk varsa bu aldatmaktır hainliktir böyle bir şeyi kabul edemem
Sakin ol yiğido 😂😂
Kişisel terhicihtir. Ben deneyimledim ve mutlu oldum
eşlemede sadece birebir olana eş denir. bir çok eş olmaz
eş demek çift olaraktır. bir şeyin bir eşi olur bir kaç olmaz
Merhabalar
Hayır eşim bana özeldir kimseyle paylaşamam bende onun özeliyim başkasıylada olmam
Eskiden cinsellik değil de flört ve sevişmeyi çok yapardım birden fazla kişiyle aynı günlerde
Benim mezhep bunu kabul etmiyor. Ya hep ben ya hiç ben
Bence kabul edilebilir, rutini değiştirmek renk katar cinselliğe😍
10 kişi olmasın ama 2 3 kişi kabul edilebilir tabii
Ayni an ya da farklı kişiler ikide insanı gelmiyor bana.
En büyük kırmızı çizgilerden biri bu olmalı. Kabul edilemez.
Aynı anda da olabilir böyle takıldıgin kısa süreli ilişkilerde
Kaldırabilyorsan kabiliyetin varsa , utanmıyorsan serbest
Çevremin %70 i tek eşli değil zaten :)
Burada da bu orana yakın olduğunu düşünüyorum..
Ben bir fark göremiyorum o yüzden tek olması daha sağlıklı.
Hayaller Paris:)
Adamın baş parmağını sadece ben mi başka bir şey zannettim:)
Her dilde ve emojide hayır 🍀🖤🗝️
Çok eşlilik muhakkak kıyaslamaya neden olur. Eninde sonunda patlar.
Ben kabul etmem kadınlar erkeklerle sidik yarıştırmaya çok meraklı ama işin ucunda rezil olmak var
Hem grup hem de senin dediğin gibi faeklı zamanlarda yapılan seks psikolojik açıdan insanı yıpratan bir şey diye düşünüyorum hatta araştırmalar da bu yönde.. Bence özellikle kadınlar için böyle çünkü biz daha bir duygusalız.
@Herakkles tabi kesin.
Bunu isteyen bir çift var benden, kadın kocasını seviyor aşık, ama bana daha çok aşık ve benimle seks istiyor kocası tam onaylamıyor önüne geçmek istiyor bu durumun ama kadın istekli, yine de kadına bir şey diyemiyor
Hayır edilemez, aynı anda da istersek oyuncaklar var canım
Benim icin sorun yok gayette güzel
Hayır kabul edilemez o kadar geniş bi yapım yok
Burada hayır diyenlerin çoğunun üniversite ortamında grup yapmış olması çok komik geliyor.
Hayır kabul edilemez
Midesiz değilim şükür
taraflar razıysa neden olmasın?
Kesinlikle büyük risk
Gurup seks diyorsan denemek isterdim yani
hayır saygisilik
Ben çeşitliliği severim
Hayır tabii ki kabul edilebilir bir şey değil bu
hayır tabi ki herkes sizin gibi gvşek değil
Orspoluğa gerek yok.
Sevdiğim insanla grup olmaz ya
hayır