ama öpüşmekte sevişmenin bir parçası değil midir?
Beraberlikte cinsellik yaşanmalı mı, şart mı?
ama öpüşmekte sevişmenin bir parçası değil midir?
Bence kadin, amerka kıtasi gibi tamamen kesfedilmemelidir, afrika kitasi gibi olmali hakkinda bilinmedik gormedigimiz seylerde olmali. Aksi halde kadinin büyüsü olmaz. Sevisme koklasma olabilir ama cinsel birlesme olmamalidir.
Birlesme olursa eger, iki taraf hedefine ulasmis demek oluyor. Yani artik özel ve ilkkez bisey paylasma ihtimali kalmiyor. Zaten yapacagini yapmis.
Uzun süreli, ileriye dönük bir ilişki için cinsellik şart tır. Bana göre şarttır, kısa süreli ilişkilerde zaten cinsellik üzerine kurulu oluyor. Demekki cinsellik benim için saygı sevdi dürsütlik gibi olmazsa olmazlarımdanmış.sonuç bu
Bence evlilikten sonra yaşanmalı.Sonra millet çıkıyor ay hamile kaldım ne yapacağım, benimle sevişiyor ama evlenmedi ne yapacağım, biz her şeyi yaşıyoruz ama hala evlillikten söz etmiyor diye sorunların olmasındansa her şey kitabına uygun olmalı diyorum.
cinsel uyum ne kadar iyiyse aşk o kadar tatlıdır. tecrübeyle sabittir.
Cevap
22Cevap
ŞART DEĞİLDİR BENCE.GÜVEN DİYORSUN O DEDİĞİN KAVRAM ŞU DEVİR DE ÇOK ZOR..ÇÜNKÜ LAYLAYLOM SEVMELER.(HERKES AYNI DEĞİL)
Bİ ERKEK BU AMAC UGRUNA SENELERCE BEKLER.VEYA BI KADIN KENDINI AGIRA ALIR.AMA SONUCTA İSTEDİĞİNİ ALINCA SACMA BAHANELLER YUZUNDEN TARTISMALAR BASLAR.SONRADA "BİTTİ" DİYE Bİ SÖZ.OLAN SEVENE OLUR.HANGİ TARAFSA SEVEN YÜREKTEN OLAN ONA OLUR...NEYSE..
gönlünce verirsen ne sorun olacak. erkeğe daha çok bağlanırsın. ama o seninle cinsel ilişkiye girdi diye o kadar bağlanır mı bilinmez bak. bağlanabilir de bağlanmaya bilir de. ama sen ona bağlanırsın.
Adamına göre, yaşına göre değişir. Ben bu saatten sonra liseliler gibi boya badana yapamam.
kısaca kişiden kişiye değişir.
bazısı da sevgilim bakire olsun evlenene kadar sabrederim der.
Arkadaşım yapacağınız bir sevişme ne çok değer verdiniz bu işe sanki şehrin altın anahtarı verilecek törenle karşındakine güvenmeler ilişkinin belirli bir seviyeye gelmesi falan. şaka gibisiniz.
Et ete deymeli yani ?
Bunu el ele tutusarak yada sarılarak yapabilirsin..
Tabi herkesin görüşü farklı olabilir saygı duyarım iki taraf istersede olabilir ama bence evliliğin yani o ilk gecenin bir ayrıcalıgı olması lazım...
:))) bilememmmmmmmmmmm
Evlilik resmi bir aile kurumudur, cinsellikse tamamıyla tabii bir süreç. Ve ikisini birbirinden bağımsız düşünürse, her ikisini de layıkıyla yaşanabilir.
sonra seni bırakıcak hamile kaldım yardım edin / evlenicem bakire olmadıgımı söylemeliyim gibi konular acıcan.aceleniz ne ya evlenin sonra istediginiz kadar yapın
kesinlikle şart değil ama ikisinden biri istemiyorsa şart değil ama ikiside istiyorsa sonuna kadar şart
yaşanmalı bence güven olduktan sonra ve yeterince her iki taraf birbirini tanıyorsa sıkıntı yok
iki ucu b*klu değnek aslında yeterince tanıyamamışsan eğer 9 soru aşağıdaki olay başınıza gelebilir...
Sevişmek olabilir ama ilerisi bence olmamalı aslında sevişmek bile olmasa iyi olur.
tabiki görüşüm şart , çünki ateşle barut yan yana ne kadar durmaya dayanır ):):
Evli olmayan birinin öpüşmesine dahi karşıyım.Bu devir de
iki kişide birbirini seviyor istiyorsa bence yaşanabilir.
bence cinsellik evlilikten sonra yaşanmalı
sadece sarılsın o bile kafidir.
öpüşmekte sevişme başlangıcı hemen çıkmaya başlayıp hemen sevişebilirim benim yapım bu ama ben hemen güvenen biriyim o yüzden böyleyim :D
Ufaktan yobaz sıfatını yesekte evlilik öncesinde pek sıcak bakmıyorum.
Olmazsa olmaz değildir ama aradaki bağı güçlendirdiğine inanıyorum ben.
asla şart deyil sen nezaman istiyorsan nezaman hazır hissedersen kendini ozaman olmalı..
Kişilerin kafa yapıları ile alakalı bir durum .
evlenmeden ılıskıye karsıyım
opustugumu kım soyleedı
ıste o az sayıdakı ınsanlardanım demek :))
ooo utandım sımdı neden kı :))
olması gereken bu frıvıc fazladan bısey yapmadım
belli bir süreyi geçip güven oluştuktan sonra evet
çiftlerin güveni olduktan sonra sorun olmaz bana göre
Doğru 6-7 ay süründürmeli erkeği. Neyk?
kişiden kişiye değişir bana göre evet
Kesinlikle şart.
Olmazzza olmazz
Şart.
Evlilikte şart derim
En İyi Cevaplar