Cinsel Yaşam 26 yaşına kadar 4 kişiyle cinsellik yaşamak az mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Normal sayi kaç olmasi lazim Güncellemeler+1 yıl Normal insan için Güncellemeler+1 yıl Erkekler artik çok tecrübe istiyor 26 yaşına kadar 4 kişiyle cinsellik yaşamak az mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bence az ama herkesle yapmamak iyidir boş ver 2 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kişiye göre değişir önemli olan karşındakine güzel hissetirebilmek doyurabilmek uzun sürmesi tabi bide 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Normal olanı kocanla yapman... Diğerleri seni zinakar yapar ve ahirette goguslerinden demir kancalarla asılmana sebep olur 0 0 Yorumla
Kuzeykutuplu9 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Yas ile cinsel iliski sayisi kadar sacma sorun. Ve 26 yasindasin bi mantik cercevesinde seni dinlemek lazim 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bunun normali yok bir şey hissedip hazır olduğun kişi/kişiler ne zaman yapmak istersen sayaç bağlamaya gerek yok 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence biraz az. Yani ben 24 yaşındayım ve şu ana kadar 6 kez c. nsellik yaşadım. 0 0 Yorumla
Zorzabaka Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Türkiye şartlarında bir kadın için normal ama normalde 10u bulması lazım 0 0 Yorumla
soslucerez Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bir sayısı mı olması lazım. Az veya çok olması neyi değiştirir 0 0 Yorumla
mehmetkrc19 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl 4 kişiden birini qerçekten sevip baqlanmadysan yaşadqın kişi sayısı ne olursa olsun boş yediqinle kalırsın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi sevgilimdi Yorumla mehmetkrc19 +1 yıl Sevqilin olup olmaması değil konup qerçekten sevqiyle aşkla yaşamadıqın cinselliqe cinsellik yaşadım deme Yorumla mehmetkrc19 +1 yıl Sevqisiz olan cinsellik bedeni sevqiyle olan cinsel birliktelik ruhu doyurur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neyiz biz makine mi ki bir standardımız olsun mk.Ayrıca bence fazla. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben sıfır 🫤 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam inandik😋 Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Ciddiyim 😐 Yorumla
yerçekimli_karanfil Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Yani bir rekor olduğunu söyleyemeyiz 🤣 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Kisi degil zevk doyim ihtiyacinizin karsilanmasi 0 0 Yorumla
Özledimscb Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Eskortlar için mi yoksa normal insanlar için mi 0 1 Yorumla Özledimscb +1 yıl Normal insan için öyle bi sınır yok bence ama eskort olmak istiyosan az gibi Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yaşından fazla olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Satandartı mı var bunun ya 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O erkeğin güzel kardeşim öyle bişey mi var tecrübe istiyor ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl G*vatlığı Yorumla
suleeee89 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 30% +1 yıl Az bencede 1 5 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Kaç olmaliydi Yorumla suleeee89 +1 yıl @ucankazmorton bı 10 15 olmalı ya Yorumla ucankazmorton +1 yıl Himmm sende kac Yorumla suleeee89 +1 yıl @ucankazmorton boş ver Yorumla ucankazmorton +1 yıl Pekisi haklisin özel oldu Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Normal ama 4 kez değil galiba 0 0 Yorumla
cahit4343 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Tecrübe isteyen kim 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Az olmus 0 0 Yorumla
Birzamanlardagibi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl şu zamana göre az peki normalde istekli birimisin 0 0 Yorumla
mimaradamm87 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Az sanki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sıfır 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Birzamanlardagibi 19 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Birzamanlardagibi sana ne kardeşim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Bence az ama herkesle yapmamak iyidir boş ver
Kişiye göre değişir önemli olan karşındakine güzel hissetirebilmek doyurabilmek uzun sürmesi tabi bide
Normal olanı kocanla yapman... Diğerleri seni zinakar yapar ve ahirette goguslerinden demir kancalarla asılmana sebep olur
Yas ile cinsel iliski sayisi kadar sacma sorun. Ve 26 yasindasin bi mantik cercevesinde seni dinlemek lazim
Bunun normali yok bir şey hissedip hazır olduğun kişi/kişiler ne zaman yapmak istersen sayaç bağlamaya gerek yok
Bence biraz az. Yani ben 24 yaşındayım ve şu ana kadar 6 kez c. nsellik yaşadım.
Türkiye şartlarında bir kadın için normal ama normalde 10u bulması lazım
Bir sayısı mı olması lazım. Az veya çok olması neyi değiştirir
4 kişiden birini qerçekten sevip baqlanmadysan yaşadqın kişi sayısı ne olursa olsun boş yediqinle kalırsın
Hepsi sevgilimdi
Sevqilin olup olmaması değil konup qerçekten sevqiyle aşkla yaşamadıqın cinselliqe cinsellik yaşadım deme
Sevqisiz olan cinsellik bedeni sevqiyle olan cinsel birliktelik ruhu doyurur
Neyiz biz makine mi ki bir standardımız olsun mk.
Ayrıca bence fazla.
Ben sıfır 🫤
Tamam inandik😋
Ciddiyim 😐
Yani bir rekor olduğunu söyleyemeyiz 🤣
cok az sen bunu 4 katına cıkar
Az tabi en az 10 olmalı
Kisi degil zevk doyim ihtiyacinizin karsilanmasi
Cinsellikte en önemli şey nedir
Eskortlar için mi yoksa normal insanlar için mi
Normal insan için öyle bi sınır yok bence ama eskort olmak istiyosan az gibi
Hepsi ile birer kez mi oldu