Erkekler neden bakire kadınlarla evlenmek ister? Neden bakirelere bu kadar düşkünler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDüşkünlük değil bu. Klasik Anadolu erkeği eşinin daha önce başka bir erkekle yatmış olmasını kendine yediremez, kadının kendisini daha öncekilerle kıyaslamasından korkar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılben geçmişine bakmam sevgilimin.. yani bakire olup olması önemli değil
10 Yorumla Başkasıyla cinsel ilişkiye girmiş birini neden istiyim ki başkası dokunmuş başkası sahip olmuş kim napsın öylesini
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Her tecrübeyi birlikte yaşayalım. Her ilkleri birlikte yaşayıp tüm kalplerini bir bir zapdetmek için olur
00 Yorumla
+1 yılKimse mağazaya gidipte teşhir ürünü kullanılmış ikinci el eşya almak istemez
040 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir örneklendirme çok saçma. Kadınlar eşya değildir.
- +1 yıl
Siz daha ne drmek istediğimi anlamayacak yaştasın büyü gel öyle konuşalım
Soran+1 yılYaşın önemli olmadığını 39 yaşında ki birinin insanları eşya olarak görmesinden anlıyoruz zaten 😄
- +1 yıl
Böağh 🤮
- +1 yıl
Adam insanlara eşya demek istememiş örneklendirmiş durumu sadece yani demek istiyor ki hiç bir insan kullanılmış şeyi talep etmek istemez demek istiyor bu bir eşya da olabilir partner de olabilir kullanılmış şeye talep düşer kardeşim birinin ilki olmakla bir kaçıncısı olmak arasında fark vardır şahsen benim o an aklıma gelir ve tiksinirim dokunduğum vücuda başka biri de sahip oldu diye herkesin midesi de görüşleri de aynı değil
- +1 yıl
Kullanılacak bi şey mi kadinlar😂
- +1 yıl
Mutlaka duymuşsundur bir söz vardır “seni kullanmışlar” diye sadece kadınlara has değil genel olarak insanlara denebilecek bir şey bir insan bir insanı kullanabilir evet pek çok amaçla hemde bu noktada kendini kullandırtmamak sana düşer ısrarla bazı şeyleri anlamak istemeyip cımbızla bir kaç kelime çekip onun üzerinden yazıyorsunuz sanırım tüm vurdurmuş kızlar buraya toplanıp bekaretini kaybetmiş kızlar hakkında olumsuz görüş yazan erkekleri linçlemeye gelmiş
- +1 yıl
@ReİsSfA ağzına sağlık
- +1 yıl
Ya kadın olarak mal olmadığımızı dile getirmem "vurdurmus" oldugum anlamina mi geliyor cidden... kimse kimseyide linc etmedi farkindaysaniz
- +1 yıl
Hala mal olmadığımızı dile getirmem diyor kardeş anlama kabiliyetinde çok ciddi problemlerin var burayı terk et lütfen idrak kabiliyeti olmayan insanlar bu tarz uygulamalar kullanıp insanlarla diyaloğa girmesinler lütfen telefonu kafamda parçalayasım geliyor katıksız sığırsın ciddiyim
- +1 yıl
Keşke parçalasan. Kaale alıp cevap dahi vermiyorum duzgunce. Keske farkedebilsen iqsuz
- +1 yıl
💜💜💜
- +1 yıl
@ReİsSfA sesli güldüm 😁
- +1 yıl
@soruperisi 😀😀😀 ya vallahi billahi filmsiniz siz bakire olmayan kızlar yaa arkadaş si kendiniz diyorsunuz bakire olmadığımı söylersem beni kullanıp atar diye 😃 eee daha ne ayrıca ilk ilişki yaşadığınız çocuk hakkında beni kullanıpnarrı demiyorsunuz çoğunlukla kullanıldığınızı bilmenize rağmen neden? Çünkü ilk ilişki yaşadığınız kişiye aşık oluyorsunuz sonra da deli deli gibi koca arayışına giriyorsunuz bekaretini kaybettikten sonra bir kadının evlilik odaklı düşünmesi düpedüz aldatmacadır zaten ee yani bir kadının kullanılmak bakımından eşya ile bir ortak özelliği varsa bu kadını mal gibi eşya gibi görmek anlamına gelmez bastı mı kafan?
- +1 yıl
Kardeşim sen iyi misin? Yazdığın senaryonun benimle ne alakası var?
- +1 yıl
Pardonda sen bu alemin avukatı mısın? Yanıtı veren kişinin cevabının açıklamasını sen yapmış şimdide kafasında kurduğu senaryoyu benim üzerime mâl eden birisi senden onay almaya çalışıyor. Hayır nicknamenin doğruluk payı varsa haklısın reis deyip dağılalım.
- +1 yıl
He kardeşim ş@lağım sizlerde zeki insanlar olarak benimle muhattap olmayın hakettiğiniz insan değilim
- +1 yıl
conquer onlar her şeyi işine geldikleri gibi konuşur davranırlar kardeş yeri geldiğinde dediğin gibi “kullandı o beni” derler ama işlerine gelmediklerinde söylenmek istenen şeyi farklı yere çekip sen kadını objeleştiriyorsun biz mal mıyız ki öyle diyorsun derler eğer birine kendini kullandırtma vs gibi şeyler diyince o kişiyi eşya yerine koymuş oluyorsak o zaman en başta siz kendinizi objeleştiriyorsunuz zaten ama bunlara bir şey anlatılmaz kadın milleti her zaman işine geldiği gibi konuşur davranır
- +1 yıl
Fikirlerini istediğin gibi beyan et ama birisi aksi tezi savununca vurdurmuş elletmiş bakire değilsin diye ithamlarda bulunma sabrın yok ve tartışma uslubuna sahip değilsen hiç kimseyle konuşma sen
- +1 yıl
Eğer hakaret etmemiş genelleme yapmamış karşı tarafı küçümseye kalkmasaydın seninle bu konu hakkında gerçekten konuşabilirdim ama o iğrenç argumanın ve sadece kendi fikirlerini doğru sanan karakterinle seni cidden umursamadım onu bile laf ebeliğiyle laf sokmaya döktün. İkidebir bildirim geliyor hakkımda konuşacaksınız özelden sohbet edin yoksada soru sahibi şu yanıtı kaldırsında kurtulayım ben buraya kafa dağıtmak için giriyorum eğlenip çıkıyorum makale yarıştırmak istersen başka yerlerde görüşelim 5 saat önce yazdığım yazının altına daha fazla muhattabım olmayan kişilerin doluşmasına tahammül edemiyoruuum
- +1 yıl
Soruperisi ben sana öyle bir şey yazdığımda ilk başta her şeyden önce “sanırım” sıfatını koymuşum yani sana kalkıp sen böylesin şöylesin dememişim dediğin gibi sadece fikrimi beyan etmişim hala da arkasındayım böyle s*çma bi şekilde bizimle çatışma haline girdiysen sanırım haklıyım söylediğimde kusura bakma Buda benim düşüncem
- +1 yıl
Ben seninle bu konu özelinde mi konuşuyorum yoksa bana karşı bulunduğun ithamların üzerinden mi?
- +1 yıl
Ben seninle daha fazla da diyaloğa girmek istemiyorum bence diğer arkadaşlarda girmesinler şahsen senin gibilerle girdiğim tartışmalar neticesinde IQ seviyemin düştüğüne inanıyorum neticede üzüm üzüme baka baka kararırmış burdan yola çıkarak daha fazla s*çma sapan görüşlerini okumak istemiyorum mazallah sana benzerim falan eşiğimden beşiğimden ırak
- +1 yıl
Sevindim
- +1 yıl
Ya sen şizofren misin her zaman böyle şeyler uydurup inanır mısın? Komplo teorilerini çok seviyorsan m jackson yaşıyor diyorlar ona bi bak😂
- +1 yıl
@soruperisi bı sus konuştukça batiyorsin
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. İki damla ya önem vermiyorumm ben bakir değilimki karsimdakindende böyle bi sey isteme hakkim yokk
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbekaret tek başına yetmiyor inan. onlar istedikleri beğendikleri kadının bakire olmasını istiyorlar. beğenmedikleri esmer sıradan bi kızın bakire olması umurlarında değil yani
10 YorumlaBaşkalarını altına yatmış her şeyi yaşamış sonra kendini bana yamayıp hayatına devam mı edecek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bakir değilsem bakire diye ısrarcı olmam yanlış
00 Yorumla
+1 yılKendiside bakir olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnneleri öyle istiyor
00 Yorumla Hiç öyle bi düşüncem olmadı
00 Yorumla
+1 yılÇünkü penis beyinliler
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık bu kendi yapsın yapmamış kız bulsun
00 Yorumla
+1 yılHerkesle yatmadıfı sürece sorun yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Tamamen ego tatmini
00 Yorumla
+1 yılben evli ya da eşinden ayrı istiyorum
00 Yorumla